homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intre partide-2

#20 2010-10-31 19:00:36

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: Intre partide

eu mereu am presupus ca sfarsitul primului numar e momentul cand el ejaculeaza, chiar nu m-am gandit la asta lol pt ca daca e cu prezervativ, trebuie schimbat, daca e fara, imi imaginez ca nu e prea placut sa te simti asa ca o tasnitoare lol am facut o comparatie cam aiurea dar nu-mi vine alt termen big_smile trebuie si ea sa scape de lichidul ala intai, nu?

on-topic: al meu e in stare sa treaca din una in alta dar e mai frumos cu perludiu, si ne place amandurora sa ne imbratisam, sarutam etc putin inainte de fiecare numar

#21 2010-10-31 19:06:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kathrynn a scris:

M-am tot intrebat cum anume se numara partidele de sex, evident in caz ca e mai mult de una. In functie de numarul de orgasme? Si daca da, dar de exemplu el a avut 3 si ea 2, atunci inseamna ca el a facut-o de 3 ori si ea de 2 ori desi e vorba de acelasi act? Sau cum?

Eu am auzit la cineva de  "scor" rotfl ce naibii, doar nu e meci
Noi numaram in functie de el sau de pauzele pe care le facem. Eu nu sunt chiar asa o masinarie de orgasme lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#22 2010-10-31 20:37:10

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

clar nu dupa nr de orgasme lol sunt fete care nu au..alea nu termina nici o partida? lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#23 2010-10-31 21:37:42

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nu stiu ...

Doamne, ce intrebari existentiale ma bantuie si pe mine  rotfl

Asta cu scorul e tare. S-o auzi pe ea ca le zice prietenilor: "aseara, am jucat SEX cu iubi si l-am batut cu 4-2"  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#24 2010-10-31 22:24:27

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

kathrynn a scris:

Nu stiu ...

Doamne, ce intrebari existentiale ma bantuie si pe mine  rotfl

Asta cu scorul e tare. S-o auzi pe ea ca le zice prietenilor: "aseara, am jucat SEX cu iubi si l-am batut cu 4-2"  rotfl2

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

eu sunt de parere ca atat noi baietii cat si voi fetele avem nevoie de un repaus intre partide , nu stiu asa mi se pare mie normal, poate sunt nebun ( de fapt sunt  partydancesmile  acum daca dai peste alte specimene gen nimfo si "sexmachine"

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.