|
Nu esti logat.
Papanicolau-2#20 2009-06-17 10:50:00
Re: Papanicolau
nu e gav Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2009-09-05 14:49:07
Re: Papanicolauam de gand sa ma duc duap o trimitere pt n papanicolau si un examen de secretie..(.pt ca parca in ultimu timp o am cam ciudata).o intrebare...daca am o rana pe col, sau sa fie pb de la col ...imi poate iesii la analize cauza...adika sa stiu ca infectie e de la col sau ca doar e o infectie vaginala ....tip candida sau stiu eu ce, acum 2 saptamanii cand am facut-o cu un fost prieten....am facut-o mult ....si dupa simteam ca ma doare colul.... ca si cum ar fi inflamat..... se poate sa fie asa de la un contact prea dur ? Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-09-05 14:51:31) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #22 2009-09-05 23:23:20
Re: Papanicolauam si eu o intrebare: am inteles ca exista o anumita perioada in care este mai bine sa faci testul papanicolau . Este adevarat si daca da , care este perioada ( fata de data menstruatiei) Offline #23 2009-09-06 00:24:54
Re: Papanicolauoana, se poate ca de la un contact mai dur sau de la o penetrare mai adanca sa simti o anumita durere, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. infectiile vaginale afecteaza si colul uterin, de aceea de cele mai multe ori la pap iese frotiu inflamator. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|