|
Nu esti logat.
Viata sexuala esuata ce-i de facut?#1 2009-05-25 14:18:50
viata sexuala esuata ce-i de facut?Buna . Offline #2 2009-05-25 15:56:39
Re: viata sexuala esuata ce-i de facut?ft ciudat ca simti placerea exact cand n-ar tb s-o simti si invers. cu un ginecolog ai vb? Offline #3 2009-05-25 20:37:25
Re: viata sexuala esuata ce-i de facut?da si mi-a zis ca nu exista ca e problema lui ca nu e priceput,dar eu nu cred asta,mi-e frica sa nu fie o problema de incompatibilitate nici nu stiu,stiu doar ca nu vreau sa imi afecteze casnicia,pentru ca e adevarat ca m-am saturat de situatia asta,dar prefer sa inghit si s amerg mai departe pentru noi si pentru copil,dar vreau mai intai sa stiu ca am facut tot posibilul ca sa rezolv problema. Offline #4 2009-05-25 20:46:19
Re: viata sexuala esuata ce-i de facut?rashaeli, in primul rand felicitari ca la varsta ta ti-ai asumat responsabilitatea cresterii unui copil si a intemeierii unei familii Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-05-25 21:40:24
Re: viata sexuala esuata ce-i de facut?problema este ca niciodata nu stau cu gandul ca urmeaza sa o fac si o sa fie un esec,intotdeauna imi doresc si nu ma gandesc la viitorul esec,din acest motiv ma gandesc ca nu este ceva psihic la mine,dar tot nu stiu. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|