homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea mentsruatie

#1 2009-05-26 04:47:12

aidan
Membru
Inregistrat: 2009-05-26

Intarzierea mentsruatie

Dna Doctor, am ajuns si eu pe acest site, cu o nedumerire, am 24 ani, in acest moment ma aflu in statele unite ale americii si din luna martie nu am mai avut ciclu deloc, stau linistita din punctul de vedere al sarcinii pt ca nu am avut nici un contact sexual in ultima perioada,de fapt ultima data s-a intamplat in noiembrie 2008. Cand am plecat din tara doctorul ginecolog mi-a recomandat anticonceptionalele yasmin, luasem cam un an de zile, doctorul a spus ca am ovarele polichistice si pt a le conserva intr-un fel ar fi bine sa iau anticonceptionale daca nu vreau copii in acest moment dar pe viitor da. cand am plecat din tara mi-am luat anticonceptionale  pt 5 luni,dar aici nu am mai luat pt ca sunt f scumpe si am spus (dupa mine) ca o pauza e ok, ei , dupa ce am renuntat sa mai iau in februarie, mi-a venit ciclul odata in martie si atat, si acus e iunie si inca nu mi-a venit menstruatia...
Pe de o parte ma gandesc ca din cauza fusului orar, ca mi s-a intamplat la fel in 2006 si 2007 cand am fost in usa pt 3 luni,si nu aveam ciclu deloc iar in avion spre casa imi venea..
Vreau un sfat , sa merg aici la ginecolog? Am asingurare dar tb sa caut un anumit spital care acopera asigurarea mea,de asta am ales sa intru mai intai aici.

#2 2009-05-26 09:04:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Intarzierea mentsruatie

Nu sunt doctor, dar cu siguranta trebuie sa mergi la medic. Nu e normal sa lipseasca menstra atatea luni.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.