|
Nu esti logat.
Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??Pagini: 1
#1 2006-10-24 07:13:18
Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??O intrebare .....Se poate ramane insarcinata chiar in prima luna dupa oprirea anticonceptionalelor(Yasmin)?Si daca NU .. e posibil sa se produca unele transformari in organism si anume intarzierea menstruatiei,dureri de spate si imbalonari? Offline #2 2006-10-24 09:46:17
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??Este foarte posibil sa ramai insarcinata inca din prima luna dupa oprirea anticonceptionalelor. Offline #3 2006-10-24 23:31:29
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??Multumesc mult de raspuns,si sper sa auzim numai de bine Offline #4 2006-10-26 20:48:37
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??iau yasmin de un an si 2 luni!am decis sa nu le mai iau pt ca m-au dereglat rau:imi cade parul si in plus ma usuc in timpul actului sexual!singurele avantaje au fost ca nu mai am cosuri si am slabit...dar am terminat blisterul lunea trecua si azi am avut contact sexual si prietenul meu a ejaculat in mine.E posibil ca eu dc marti nu mai incep un alt blister sa raman insarcinata?si inca o intrebare dc as ramane insarcinata,e posibil ca bebe sa se nasca cu malformatii din cauza anticonceptinalelor?va multumesc anticipat,astept disperata raspunsul dv!!! Offline #5 2006-10-26 20:52:26
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??sau macar un e-mail! sunt disperata! Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-26 21:03:00
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??esti protejata pana in prima zi a menstruatiei. Nobody home Offline #7 2007-06-21 23:43:57
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??Salut prietena mea a luat anticonceptionale in jur de 1-2 luni dupa care le-a oprit si ia venit ciclul de doua ori in aceeasi luna....dupa primul ciclu adica cel normal am facut sex protejat(prezervativ)si dupacea ia venit al doilea si acum in luna aceasta nu stim cand va venii dupa primul sau dupa al doilea...dupa primul ciclu deja a intarziat 1 zi...va rog raspundeti ca asa stau stresat:| Offline #8 2007-06-22 08:57:15
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??cel mai probabil dupa al doilea...oricum nu fiti stresati (mai ales daca ati folosit prezervativ) si protejati va in continuare...poate ii va lua umpic sa se regleze ciclul... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-06-22 13:28:43
Re: Dupa cat timp ramai insarcinata daca opresti anticonceptionalele??Ghitza03...ai fost rugat sa stergi... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|