|
Nu esti logat.
Sangerare neobisnuita#1 2009-05-26 15:52:50
sangerare neobisnuitaDupa un contact cu iubitul meu, am observat pe protej-slip o mica urma de sange. Mentionez ca iau AC de 3 luni respectand toate regulile si mai am de luat doua pastile din folia curenta. De asemenea, de doua zile fac tratament cu ovule pt candidoza. Ma ingrijoreaza acea mica sangerare deoarece nu stiu de la ce a aparut Astept pareri. Multumesc anticipat Offline #2 2009-05-26 15:59:17
Re: sangerare neobisnuitaE posibil sa fie spotting cauzat de anticonceptionale. Nu iti face griji. E normal sa apara in primele trei luni de administrare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-05-26 16:04:29
Re: sangerare neobisnuitaMultumesc frumos pt raspuns Andreea_Andy Mi se pare ciudat fiindca pana acum n-am mai avut spotting Offline #4 2009-05-26 16:09:57
Re: sangerare neobisnuitaNu e anormal sa nu il ai, asa cum nu e anormal sa il ai. Insa ... daca mai apare si pe parcursul celei de-a patra folii trebuie sa mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|