homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine ma ajuta? va rog

#1 2009-05-26 17:27:56

BarizAandreea21
New member
Inregistrat: 2009-05-26

cine ma ajuta? va rog

sjuk iau deja de 2 ani anticonceptionale si am intarziat o pilula 15  ore,nu m-am ptotejat suplimentar cele 7 zile necesare.la a 18 pilula din cele 21 mia venit ciclul cred,si am vrut sa nu fac papuza de 7 zile si am continuat alta folie ,sunt deja la piula a 5 a si tot am sangerari destul de abundente.specific ca mia fost rau saptamana asta si am avut diaree in continuu.exista posibilitatea sa fiu insarcinata?..va rog mult

#2 2009-05-27 12:06:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: cine ma ajuta? va rog

de ce nu mergi la doctor? cand ai diaree protectia anticonceptionalelor scade, deci tb sa te protejezi suplimentar. nu a fost prea bine ca ai unit cele 2 folii. era de preferat sa te fi protejat suplimentar pana la inceperea unei noi folii. noi nu putem sti daca esti sau nu insarcinata. tu stii cand ai avut contacte. poti face si teste de sarcina, dar pt sangerarea aia eu as merge la medic.

#3 2009-05-27 19:41:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

BarizAandreea21 a scris:

sjuk iau deja de 2 ani anticonceptionale si am intarziat o pilula 15  ore,nu m-am ptotejat suplimentar cele 7 zile necesare.la a 18 pilula din cele 21 mia venit ciclul cred,si am vrut sa nu fac papuza de 7 zile si am continuat alta folie ,sunt deja la piula a 5 a si tot am sangerari destul de abundente.specific ca mia fost rau saptamana asta si am avut diaree in continuu.exista posibilitatea sa fiu insarcinata?..va rog mult

nu din cauza vreunei sarcini ai diaree, sigur insa singerezi printre altele si pentru ca ai diaree si asta scade efectul pastilei
nu e absolut nici o problema ca ai unit cele 2 folii atita tot ca, din pacate, diareea despre care ne vorbesti a facut oarecum inutila aceasta chestie.
eu as face deci pauza de 7 zile, m-as feri suplimentar de sarcina pina inghit 7 pastile din folia urmatoare, as da astfel o sansa acestei singerari sa se opreasca dar as avea si un timp in care sa ma ocup sa rezolv problema cu diareea care treneaza de prea mult timp

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-05-29 01:06:28

BarizAandreea21
New member
Inregistrat: 2009-05-26

multumesc mult pentru raspunsuri.....precizez ca nu ma aflu in tara si aici nu pot merge la medic ca inca nu miam facut acte de cetatean cum ar veni...si ma ajuta mut parerie voastre.multumesc din sufet

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.