homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfatuiti-ma ce sa fac !

#1 2009-05-26 21:39:19

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

sfatuiti-ma ce sa fac !

salut fetelor !
iau Mercilon de 7-8 luni ,acum 2 saptamani ( marti) am facut am terminat cele  21de pastile ;mi-a venit menstruatia (vinerea) a tinut vreo trei patru zile ca de obicei ,in a 8- zi (miercurea trecuta) am inceput o noua folie din care am luat pana acum 6 pastile, in seara asta o sa iau a 7;mentionez ca in ultimele trei saptamani am avut contacte desul de des (inclusiv in pauza de 8 zile) .am luat toate pastilele corect , la aceeasi ora ;fara consum de grepf sau sunatoare  ;singura schimbare pe care am facut-o e ca aproape zilnic am baut cam jumatate de pahar de vin ;
astazi l_am ajutat pe sotul meu asistent medical sa scoata firele de dupa  operatie acasa la un prieten de -al lui ;erau 3-4 fire de ata ,nu era sange nu nimic si totusi mi s-a facut rau , am lesinat si vreo 5 minute mi-am pierdut cunostinta ;ce m-a socat e ca am avut des contact cu situatii mult mai grave si niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva;acum au trecut cateva ore deja dar eu ma simt ciudat si nu suport nici un miros
acum urmeaza intrebarea :imediat cum m-am trezit m-am gandit la o posibila sarcina ,voi ce credeti are sens sa fac un test ,ar fi relevant acum- in situatia pe care v-am descris-o mai devreme ?

va doresc numai bine si mersi ca ati citit mesajul

#2 2009-05-26 21:51:59

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: sfatuiti-ma ce sa fac !

eu nu cred ca e posibil sa fi ramas insarcinata indiferent cate contacte ai fi avut sau cate pahare de vin ai fi baut smile asta in conditiile in care le'ai luat corect cum ai zis mai sus.
fa'ti totusi niste analize,e ciudat cum ti s'a facut asa rau...asta ar trebui sa te preocupe,k de o sarcina nu se pune problema

#3 2009-05-26 22:00:17

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

adrriana a scris:

salut fetelor !
iau Mercilon de 7-8 luni ,acum 2 saptamani ( marti) am facut am terminat cele  21de pastile ;mi-a venit menstruatia (vinerea) a tinut vreo trei patru zile ca de obicei ,in a 8- zi (miercurea trecuta) am inceput o noua folie din care am luat pana acum 6 pastile, in seara asta o sa iau a 7;mentionez ca in ultimele trei saptamani am avut contacte desul de des (inclusiv in pauza de 8 zile) .am luat toate pastilele corect , la aceeasi ora ;fara consum de grepf sau sunatoare  ;singura schimbare pe care am facut-o e ca aproape zilnic am baut cam jumatate de pahar de vin ;
astazi l_am ajutat pe sotul meu asistent medical sa scoata firele de dupa  operatie acasa la un prieten de -al lui ;erau 3-4 fire de ata ,nu era sange nu nimic si totusi mi s-a facut rau , am lesinat si vreo 5 minute mi-am pierdut cunostinta ;ce m-a socat e ca am avut des contact cu situatii mult mai grave si niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva;acum au trecut cateva ore deja dar eu ma simt ciudat si nu suport nici un miros
acum urmeaza intrebarea :imediat cum m-am trezit m-am gandit la o posibila sarcina ,voi ce credeti are sens sa fac un test ,ar fi relevant acum- in situatia pe care v-am descris-o mai devreme ?

va doresc numai bine si mersi ca ati citit mesajul

probabil ai avut o cadere de calciu
du'te la doctor sa vezi exact ce ai ....insarcinata nu esti sigur...dupa cum ai descris eu cred ca e o cadere de calciu...

#4 2009-05-26 22:12:56

adrriana
Full member

m-a mai ajuta cineva cu un sfat ?lesinul poate fi un semn de sarcina nu-i asa ? nici macar nu sunt in tara  ,aici n-am cui sa cer parerea in momentul asta si sunt inca socata si speriata de ce s-a intamplat ....pentru ca imi cunosc bine reactiile corpului dar de data asta nu inteleg ce s-a intamplat

#5 2009-05-26 23:03:55

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

dak ai luat corect anticonceptionalele...nu are cum sa fie sarcina.in pauza esti protejata.
poate ai anemie...sau cine stie...dar sarcina nu are cum sa fie in situatia descrisa de tine.
dak vrei...pt linistea ta fa un test de sarcina...la 3 saptamani de la contactele respective.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-05-26 23:56:32

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

fetelor am si eu o intrebare Daca o femeie ramane insarcinata in timp ce ia ac datorita oricarui factor care scade eficienta ac ii va mai venii menstruatia in timpul pauzei de 7 zile?

life is like a game you must be the best

#7 2009-05-26 23:58:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2009-05-26 23:59:53

andreeea
Full member

a deci faptul ca ii vine menstra in pauza e semn ca totul e ok nu?

#9 2009-05-27 00:02:24

dea_di
Platinum member

da, n-am citit tot ce a scris...dar am inteles ca a luat ac corect...deci n-are cum sa fie insarcinata, mai ales ca i-a venit si ciclul

#10 2009-05-27 00:06:31

andreeea
Full member

a nu ce am postat eu nu are legatura cu ce au scris fetele mai sus Era o curiozitate de a mea rodnar

Ultima oara a fost editat de andreeea (2009-05-27 00:08:27)

#11 2009-05-27 00:28:08

adrriana
Full member

andreeea a scris:

a deci faptul ca ii vine menstra in pauza e semn ca totul e ok nu?

de la menstra si pana acum au trecut cam 7 zile (timp  in care eu am luat pastilele) daca ar fi sa se fi instalat o sarcina in astea sapte zile ,lesinul de astazi ar putea fi un semn prevestitor  ?

stiu ca par aiureli da'i ciudat sa te trezesti pe jos ,prima data la 32 ani cand intotdeauna am fost considerata cu sanatate de "fier"

#12 2009-05-27 00:32:54

dea_di
Platinum member

e imposibil adrriana....le-ai luat corect, n-ai cum sa ramai...si oricum prin absurd sa fi ramas, simtomele de sarcina nu apar in cateva zile de la conceptie

#13 2009-05-27 00:37:45

adrriana
Full member

ok ,mersi fetelor parca sunt mai linistita  acum ,va doresc noapte buna si mersi de celor care au raspuns !

#14 2009-05-27 09:27:56

andreeea
Full member

fetelor deci sa inteleg ca daca pe parcursul administrarii de ac se instaleaza o sarcina menstra nu va mai venii in pauza nu?

#15 2009-05-27 09:32:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

In primul rand, daca iei CORECT anticonceptionalele, nu are cum sa se instaleze sarcina.

Raspuns la intrebarea ta: cum e normal, cand exista o sarcina implantata in uter, endometrul nu se mai elimina ... deci nu mai apare menstra. Asta chiar daca iei sau nu anticonceptionale.

Fericita mamica de Aida Maria!

#16 2009-05-27 10:00:12

andreeea
Full member

a multumesc pentru raspuns intrebam pentru ca era o nelamurire a mea ma gandeam ce s-ar intampla daca se instaleaza o sarcina peste ac datorita anumitor factori care scad eficienta pastilelor Pastila uitata sau altceva dar am aflat raspunsul multumesc puss

#17 2009-05-28 16:26:00

andreeea
Full member

fetelor inca nu mi-a venit menstra Mie mi-a venit in pauza de 7 zile apoi am renuntat la ele stiu ca apar dereglari dar voi credeti ca sunt ok? nu stiu credeti ca are rost sa fac un test de sarcina sad

#18 2009-05-28 16:43:36

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca ai renuntat la ele...si nu ai avut contact neprotejat intre timp...atunci stai linistita k e din cauza dereglarii...
organismul era obisnuit cu ele...si de-aia pana revine la normal dureaza putin...
linisteste-te k stresut face sa intarzie si mai mult smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#19 2009-05-28 16:55:38

andreeea
Full member

nu am avut contact de loc de cand am renuntat la ele Sper sa imi vina cat de repede smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.