|
Nu esti logat.
Pt cine a inceput cu un virgin(a)-2#20 2009-05-29 09:33:18
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)si eu tot cu un virgin am inceput(actualul prieten) si sunt de acord cu fetele...experientza o capeti practicand...si eu am avut mici probleme la inceput dar sau mai remediat....si pt un act sexual cat mai reusit eu sunt de parere ca trebuie sa existe comunicare adica sa va spuneti unul altuia ce va place si ce nu.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #21 2009-05-29 16:14:13
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)
in cazul meu eu am fost virgina, el baiat experimentat...relatia noastra ink mai dureaza, suntem impreuna de 1an si 7 luni...dpdv sexual pt e foarte bine..dak totul e bn intre noi, nu ma supara cu nimic, e foarte bine, din toate pct de vedere...pot spune ca sunt fericita..experienta am castigat-o in timp, la inceput eu eram nexperimentata, insa cu ajutorul lui am invatat multe lucruri...la baza relatiei noastre sta comunicare, ne spunem clar ce ne place si ce nu, ce e ok si ce nu, dak nu esti cmunicare se acumuleaza foarte multe frustari si relatia in timp se deterioreaza... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #22 2009-06-02 00:03:33
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)in cazul meu amandoi am fost virgini si suntem impreuna de un an jumate.suntem fericiti si nu se pune problema experientei. e foarte fun sa descoperim amandoi ce ne place. relatia e destul de puternica si ma pot considera o persoana fericita:D Offline #23 2009-06-17 00:07:31Re: pt cine a inceput cu un virgin(a) si la noi a fost la fel.. amandoi ne-am inceput viata sexuala impreuna.. suntem si acum impreuna, la inceput a fost mai strange dar nu a fost moment in care sa ma simt jenata ca el e mai experimentat ca mine.. sau eu stiu. Offline #24 2009-06-19 14:50:01
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)cand mi-am inceput viata sexuala eram si noi amandoi virgini. a durat aproape 2 ani, am invatat impreuna diferite lucruri am avut o viata sexuala buna per total. n-a fost sa fie, n-a durat mai mult ca n-avea cum, era totusi o relatie inceputa la 16 ani si ceva. Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-19 16:03:15
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)eu si prietenul meu la fel eram virgini cand am facuto prima data...suntem deja de 4 ani impreuna..si prima data a fost dupa un an de relatie...suntem satisfacuti amandoi si ffoarte multumiti...in pat nu ne plictisim...experimentam...nu ne oprim la o singura pozitie...folosim imaginatia si atunci cand avem timp d eun preludiu mai lung il facem deosbit de unde am invatat? hmm..idee nu am..asa pe internet cate putin si singuri incercam ce idei ne vin in cap important e ca suntem multumiti si satisfacuti de viata noastra sexuala Offline #26 2009-07-27 00:35:43
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)Amandoi eram virgini si relatia a durat aproape 2 ani. Nu ne-am despartit din cauza sexului. Au fost alte motive care acum imi pare absurde. Offline #27 2009-12-27 11:08:01
nice...still lasati-l pe Freud in pace. nu exista doua tipuri de orgasm, dragele mele, asa ca nu va mai plangeti. daca n-aveti indeajunsa placere, inseamna ca poate aveti inhibitii fara sa va dati seama (chiar daca vi se pare ca sunteti cea mai extrovertita persoana din lume). daca reusiti sa va concentrati mai bine asupra partenerului, a preludiului (la care bine ati face daca ati participa mai activ si voi) si a actului in sine...ati simti satisfactie crescand. exponential cu cat de buna e cunoasterea partenerului, vine si cresterea intensitatii orgasmului. Offline #28 2009-12-27 12:36:46
Amandoi eram virgini.Relatia a durat 3 ani jumate.Ne-am despartit pt k in capul lui sec era numai sex,SEX,si iar sex.Daca nu aveam chef o data se supara si facea ca toate cele. Offline #29 2009-12-27 14:22:57
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)hei si eu am inceput cu un virgin[eram amandoi virgini] si a fost f frumos.dupa o relatie de 3 ani[eram micuti] dupa un an de petting .am facut si sex[eu eram un control freak ,luam AC dja]si a fost greu la inceput,desi stiam la fiecare ce ne place si ce nu...a fost foarte fain sa invatam unul de la celalalt ce ne place si ce nu.sexul a fost foarte bun,tokmai pt k aveam incredere unu in celalalt si ne cunosteam,si nu exista kestia aia de retinere k el ar stii mai mult,sau k m-ar compara...kiar era o manifestare a iubirii.relatia ,da a incetat dupa alti 3 ani dar nu pe baza sexuala.pur si simplu nu mai simteam nimik unul pt celalalt.adika simteam,simtim.dar nu eram indragostiti.inca faceam sex si era fenomenal,dar in afara acestui fapt eram foarte seci.reci.e foarte frumos sa incepi cu un virgin.partea mai nasoala vine kand vrei sa faci sex cu altcineva.e dificil,dar ma gandesk ca tot timpul al 2lea partener e mai greu to digest.este si o parte proasta....stiam tot ce-i place lui.si el tot ce-mi place mie...asha ca e greu sa gasesti un partner care sa-ti satisfaca poftele asha cum o facea el,cu care ai inceput si care stia tot despre tine.dar lasi timp celuilalt sa te deskopere,il descoperi si tu pe el...si va fi la fel de fain.nu-ti trebuie experienta in pat.faci ce simti,cum simti,si cum simtiti. Ultima oara a fost editat de lala_smthin (2009-12-27 15:03:59) Offline #30 2009-12-30 22:21:47
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)la mine o sa fie tare..ca eu am mai fost cu un tip inainte(desi nu a fost cine stie ce)iar actualul cu care sunt e virgin...am niste emotzi... sa speram k il mai instruiesc prieteni ...caci probabil o sa fie penibil momentul Be obscene, be, be, obscene Be obscene, baby, and not heard....... Offline #31 2009-12-31 00:34:04
Si actualul meu fu virginel Eu am fost prima pentru el A fost ok,nu-ti face griji...o sa fie in regula si in cazul tau N-ar avea de ce sa fie penibil...si pentru tine e o prima oara. O prima oara cu el. Deci tot e un fel de prima oara pentru fiecare dintre voi. Offline #32 2009-12-31 09:28:05
pai stiu...caci pt fiecare lucru in viata exista un inceput Ultima oara a fost editat de jessyca (2009-12-31 09:29:26) Be obscene, be, be, obscene Be obscene, baby, and not heard....... Offline #33 2009-12-31 13:44:39
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)Eu am tras de al meu pana sa ajungem la actul propriu zis Dup-aia se intreba de ce dracu o fi vrut sa astepte Oricum,nu il subestima doar pentru ca e virgin... asta am facut eu, iar el la a doua partida era mai skillful in pat decat fostul,dupa aproape un an de experiente zilnice. Offline #34 2010-01-01 15:56:02Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)
Ce barbat nu ar vrea asta ? O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #35 2010-01-01 22:58:58
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)si eu am inceput tot cuun virgin si desi suntem suflete pereche si in viata reala ne intelegem de minune...doar trebuie putina rabdare have a nice day Offline #36 2010-01-01 23:04:51
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)Stai ca n-am inteles ce vrei sa spui... "desi suntem bla bla... " ce? Cand incepi cu desi,termini cu ceva. Trebuie rabdare pentru ce...? Nu va intelegeti bine in pat,nu se descurca? Offline #37 2010-01-07 19:05:34
Re: pt cine a inceput cu un virgin(a)sunt impreuna cu el de 3 ani...amandoi am fost virgini si ne-am inceput viata sexuala in doi...ne simtim bine/cu toate ca avem ft ft ft putsin experientsa/ . La noi nu se punea problema unei incompatibilitati in pat pt ca innainte de primul act sexual am experimentat multisor ... relatia am intarit-o in timp asa ca nici nu putea fi vorba sa ne despartim dupa...uite asa la noi...Va urez succese Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #38 2010-01-11 01:16:34
normal ca va fi penibil, pacat ca nu i povestesti cu lux de amanunte tot trecutul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|