homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BUNA

#1 2009-05-27 20:57:32

tulea
Membru
Inregistrat: 2009-05-27

BUNA

Ma Numesc Alina Si Am 20 De Ani Si De 6 Luni Iau Anticonceptionalele Yasmin
Si Am Auzit Tot Felul De Chestii Despre Ele
Va Rog Sa Ma Sfatuii Cu Ce Sa Le Inlocuiesc Sau Daca Ar Fii Bine Sa Le Intreerup.
Astept Un Rasp
Va Multumesc

#2 2009-05-27 21:00:07

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: BUNA

ai auzit....dar tu ai probleme cu ele?
sunt o multime de fete pe forum care iau tot yasmin si nu au probleme deci....
daca sunt recomandate de doctor si tu esti ok, nu inteleg de ce ar trebuie sa le schimbi

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-05-28 09:51:03

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

tulea a scris:

Ma Numesc Alina Si Am 20 De Ani Si De 6 Luni Iau Anticonceptionalele Yasmin
Si Am Auzit Tot Felul De Chestii Despre Ele
Va Rog Sa Ma Sfatuii Cu Ce Sa Le Inlocuiesc Sau Daca Ar Fii Bine Sa Le Intreerup.
Astept Un Rasp
Va Multumesc

In primul rand nu mai incerca sa scrii cu litere mari. Forumul nu permite asta.

Atata timp cat tu te simti bine cu yasmin nu ai de ce sa le schimbi. Chestii rele ai sa auzi despre toate contraceptivele de la persoane carora nu li se potriveau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-05-28 20:22:11

tulea
Membru
Inregistrat: 2009-05-27

lucia05 a scris:

daca sunt recomandate de doctor si tu esti ok, nu inteleg de ce ar trebuie sa le schimbi

eu ma simt ok...da sti cum e cand auzi tot felul de lucruri rele in jurul tau.mersi de sfat.. pupiki

#5 2009-05-30 11:20:39

tweettty
New member
Inregistrat: 2007-10-05

buna... am un nodul intr-un san si am fost la endocrinologie unde mi-au facut un ecograf si mi s-a zis ca nodulul trebuie scos, dar doctorita a mai zis ca nu e sigura ce e. Mi-a cerut si niste analize, printre care prolactina. Stiu ca cantitatea acestui hormon creste in perioada sarcinii, dar eu nu sunt insarcinata. Am o menstruatie foarte neregulata (cateodata ciclul menstrual dureaza 15 zile, cateodata 30si ceva) dar acum nu apare nicicum. Intarzie de 10 zile si nu am mai patit asa ceva. Mi-am facut un test de sarcina (desi nu aveam de ce pentru ca m-am protejat de fiecare data si prezervativul nu s-a rupt) si a iesit negativ.
La ce sa ma astept? Am citit ca nivelul ridicat de prolactina poate duce la amenorhee sau chiar la infertlitate.
va rog... o parere, un sfat, ceva sad sunt destul de speriata  grater

Ultima oara a fost editat de tweettty (2009-05-30 11:22:29)

Publicitate

loading...

#6 2009-05-30 16:08:58

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

am lasat link doctoressei

#7 2009-05-31 19:08:15

tweettty
New member
Inregistrat: 2007-10-05

mersi lady in black... oricum deja cred ca nu se mai pune problema pentru ca mi-a venit menstra

#8 2009-06-01 10:02:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

tulea a scris:

lucia05 a scris:

eu ma simt ok...da sti cum e cand auzi tot felul de lucruri rele in jurul tau.mersi de sfat.. pupiki

Ca trebuie sa mergi regulat la medicul de planning(la fiecare 6 luni) ai auzit?
daca nu, iti spun eu acum...mergi neaparat, unul din motive fiind acela ca poti intreba acolo tot ce ai de intrebat si poti verifica tot ce ai auzit pe la colturi de strada

tweettty, asa e, un nivel ridicat de prolactina poate duce si la amenoree dar si la infertilitate...
o creste valoarea prolactinei in saRCINA, INSA NU NUMAI....inteleg ca tie de sarcina ti-e cel mai frica insa eu sunt de parere sa faci analizele recomandat si sa te intorci la medicul tau cu ele, pentru ca acesta(endocrinologul) nu de sarcina intentioneaza sa te caute) ci de vreo boala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.