homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spalaturi cu irigatorul

#1 2009-05-28 18:50:14

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

spalaturi cu irigatorul

Fac un tratament mai agresiv cu antibiotice,iar medicul pentru a prevenii o eventuala ciuperca vaginala,mi-a recomandat timp de 7 zile,o data pe zi,sa ma spal cu irigatorul,cu apa cu bicarbonat preparata intr-un anume fel.
Exista vreun motiv pentru care ar trebui sa nu fac asta,deoarece am reticente atat in ceea ce priveste bicarbonatul,cat si irigatorul.Ce parere aveti?Va multumesc!

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#2 2009-05-28 19:53:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: spalaturi cu irigatorul

ierfono acnaib a scris:

Fac un tratament mai agresiv cu antibiotice,iar medicul pentru a prevenii o eventuala ciuperca vaginala,mi-a recomandat timp de 7 zile,o data pe zi,sa ma spal cu irigatorul,cu apa cu bicarbonat preparata intr-un anume fel.
Exista vreun motiv pentru care ar trebui sa nu fac asta,deoarece am reticente atat in ceea ce priveste bicarbonatul,cat si irigatorul.Ce parere aveti?Va multumesc!

sincer, exista pe piata produse ce contin lactobacili(ca de ex Ginophilus-ovule sau mai stiu eu ce pina la iaur chiar) care au eficienta foarte buna in protectia impotriva micozei vaginale cauzate de antibiotice...chiar mai buna decit spalaturile cu bicarbonat...deci eu le-as folosi pe acelea si nu spalaturile,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-05-30 16:52:26

ralukat32
New member
Inregistrat: 2009-05-30

spalaturile cu irigatorul nu afecteaza vaginul daca nu sunt prea dese. Eu le folosesc ca metoda de contraceptie ( apa si lamaie.... pare rudimentar insa functioneaza) pentru ca nu exista nicio alta solutie moderna pentru mine, datorita unei probleme de sanatate. Nu pot lua AC,nu am voie sterilet, spermecidele ma irita, prezervativul.. e atat de incomod si enervant...
Pana acum nu am patit nimic rau de la irigatii, dimpotriva ma simt foarte bine, as zice ca e o metoda si de igiena.   Singurul risc ar fi o sarcina..

#4 2009-05-30 16:55:46

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

spalaturi cu irigatorul=metoda de contraceptie? auci....

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2009-05-30 17:14:59

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ralukat32 a scris:

prezervativul.. e atat de incomod si enervant...

...si necesar...si cel mai sigur...wink
oricum mi-e ca iti nenorocesti flora vaginala cu spalaturile astea, pe langa ca numai metoda de contraceptie nu e neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2009-05-30 17:38:42

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

e o intrebare idioata, dar totusi o pun. dupa ce fol irigatorul asta pt a trata "minunata" candida / colpita micotica ... treb sa-l arunc? smile sau il pot pastra pt o eventuala revenire (sper sa nu, ca si asa miam consumat toti banii sad)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#7 2009-05-30 17:42:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

se poate refolosi, lunatica

#8 2009-05-30 17:48:10

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Eu de fiecare data cand il refolosesc il sterg cu spirt si il clatesc dupa cu apa care am fiert'o si tot apa fiarta folosesc si la spalaturi.

We Have To Be Strong !!!

#9 2009-05-30 17:58:21

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

ms mult pt raspunsuri sad. spalaturile se fac doar in caz de probl medicala, sau din cand in cand (de ex. odata pe sapt)?

sunt tare suparata cu probl astea si tot sad.  si ... sunt si "incepatoare" smile

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#10 2009-05-30 18:12:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

doar daca medicul iti recomanda, ca parte dintr-un tratament

#11 2009-05-30 18:12:13

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Poti sa faci si pt igiena vaginului maxim o data pe saptamana.

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.