|
Nu esti logat.
Spalaturi cu irigatorul#1 2009-05-28 18:50:14
spalaturi cu irigatorulFac un tratament mai agresiv cu antibiotice,iar medicul pentru a prevenii o eventuala ciuperca vaginala,mi-a recomandat timp de 7 zile,o data pe zi,sa ma spal cu irigatorul,cu apa cu bicarbonat preparata intr-un anume fel. Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline #2 2009-05-28 19:53:44
Re: spalaturi cu irigatorul
sincer, exista pe piata produse ce contin lactobacili(ca de ex Ginophilus-ovule sau mai stiu eu ce pina la iaur chiar) care au eficienta foarte buna in protectia impotriva micozei vaginale cauzate de antibiotice...chiar mai buna decit spalaturile cu bicarbonat...deci eu le-as folosi pe acelea si nu spalaturile, Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-05-30 16:52:26
Re: spalaturi cu irigatorulspalaturile cu irigatorul nu afecteaza vaginul daca nu sunt prea dese. Eu le folosesc ca metoda de contraceptie ( apa si lamaie.... pare rudimentar insa functioneaza) pentru ca nu exista nicio alta solutie moderna pentru mine, datorita unei probleme de sanatate. Nu pot lua AC,nu am voie sterilet, spermecidele ma irita, prezervativul.. e atat de incomod si enervant... Offline #4 2009-05-30 16:55:46
Re: spalaturi cu irigatorulspalaturi cu irigatorul=metoda de contraceptie? auci.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-05-30 17:14:59
Re: spalaturi cu irigatorul
...si necesar...si cel mai sigur... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-30 17:38:42
Re: spalaturi cu irigatorule o intrebare idioata, dar totusi o pun. dupa ce fol irigatorul asta pt a trata "minunata" candida / colpita micotica ... treb sa-l arunc? sau il pot pastra pt o eventuala revenire (sper sa nu, ca si asa miam consumat toti banii ) A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #8 2009-05-30 17:48:10
Re: spalaturi cu irigatorulEu de fiecare data cand il refolosesc il sterg cu spirt si il clatesc dupa cu apa care am fiert'o si tot apa fiarta folosesc si la spalaturi. We Have To Be Strong !!! Offline #9 2009-05-30 17:58:21
Re: spalaturi cu irigatorulms mult pt raspunsuri . spalaturile se fac doar in caz de probl medicala, sau din cand in cand (de ex. odata pe sapt)? A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #10 2009-05-30 18:12:01
Re: spalaturi cu irigatoruldoar daca medicul iti recomanda, ca parte dintr-un tratament Offline #11 2009-05-30 18:12:13
Re: spalaturi cu irigatorulPoti sa faci si pt igiena vaginului maxim o data pe saptamana. We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|