homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CANTITATEA MENSTRUATIEI !!

#1 2009-05-28 19:06:55

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

CANTITATEA MENSTRUATIEI !!

De cateva luni menstruatia mea mi se pare ciudata.Ca perioada de timp e ok 3-4 zile,dar cantitatea si culoarea ma ingrijoreaza.Daca nu as schimba absorbantul din motive de igiena,cred ca mi-ar fi suficient unul singur toata menstruatia,si e foarte inchis la culoare chiar din prima zi!
Mentionez ca iau anticonceptionale de 5 luni,dar problemele astea le aveam si inainte.Este o problema,trebue sa ma duc la un medic?Poate fi de la anticonceptionale?

Ultima oara a fost editat de ierfono acnaib (2009-05-28 19:07:27)

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#2 2009-05-28 19:25:27

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: CANTITATEA MENSTRUATIEI !!

Daca spui ca menstra era la fel si inainte de AC, inseamna ca ele nu te-au afectat cu nimic. Lichidul menstrual difera de la femeie la femeie, dar daca ti se pare ca e ceva in neregula, cel mai bine ar fi sa consulti un medic.

#3 2009-05-28 19:51:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ierfono acnaib a scris:

De cateva luni menstruatia mea mi se pare ciudata.Ca perioada de timp e ok 3-4 zile,dar cantitatea si culoarea ma ingrijoreaza.Daca nu as schimba absorbantul din motive de igiena,cred ca mi-ar fi suficient unul singur toata menstruatia,si e foarte inchis la culoare chiar din prima zi!
Mentionez ca iau anticonceptionale de 5 luni,dar problemele astea le aveam si inainte.Este o problema,trebue sa ma duc la un medic?Poate fi de la anticonceptionale?

eu nu m-as stresa deloc, ba chiar as zice merci
de ce iti trebuie menstra abundenta?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-05-28 20:48:19

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

Ma ingrijoreaza pentru ca ininte nu era asa.Acum s-a schimbat mult prea mult,din toate punctele de vedere.O sa consult totusi un medic.Multumesc

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#5 2009-05-30 16:43:57

ralukat32
New member
Inregistrat: 2009-05-30

ierfono acnaib a scris:

Ma ingrijoreaza pentru ca ininte nu era asa.Acum s-a schimbat mult prea mult,din toate punctele de vedere.O sa consult totusi un medic.Multumesc

Ai consulatat medicul? Am si eu aceeasi problema si sunt foarte ingrijorata, ca sa nu zic speriata. Am mai citit diverse articole si forumuri.. Eu nu iau AC pt ca mi le-a interzis medicul si ma tem sa nu fiu insarcinata. Deobicei schimbarile apar cand e o sarcina la orizont insa am facut testul si luna trecuta cand mi s-a parut dubios si a iesit negativ,,, acum iar mi se pare ciudat si totusi testul e din nou negativ. Nu mai stiu ce sa cred...

Publicitate

loading...

#6 2009-05-30 16:47:16

persifona
Vizitator

Iernofo, menstruatia scade in cantitate din cauza anticonceptinalelor, nu-ti face griji, ca n-ai de ce.

Raluka, pai insarcinata atunci nu esti, deci exclude posibilitatea asta. Daca te deranjeaza atat de tare, mergi la medic, dar cam cat de tare s-a schimbat menstruatia in timp?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.