|
Nu esti logat.
Efectul intreruperii anticonceptionalelor#1 2009-05-28 20:26:52
Efectul intreruperii anticonceptionaleloram si eu o intrebare...eu am luat mai bine de o jumatate de an anticonceptionale Yasmine si am renuntat sa mai iau saptamana asta. Saptamana trecuta am avut ultima menstra, de marti pana sambata....vineri trebuia sa iau o noua folie de pastilute din care nu am luat decat trei si dupa am renuntat sa mai iau iar azi m-am trezit iar cu "musafirasi"...este normal? in plus are o culoare ciudata ce bate spre maroniu...ar trebui sa imi fac griji? As fi foarte happy daca mi-ar raspunde cineva:).. Offline #2 2009-05-28 21:50:26
Re: Efectul intreruperii anticonceptionalelorMenstra ti-a venit din cauza ca ai oprit pastilele, e normal. Offline #3 2009-05-28 21:52:53
Re: Efectul intreruperii anticonceptionaleloracea scurgere maronie indica faptul k efectul anticonceptionalelor s-a diminuat...in cazul tau ,de tot...dak zici k le-ai intrerupt... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2009-05-28 21:53:57
Re: Efectul intreruperii anticonceptionalelor
da, eu am renuntat dupa 10 zile si dupa 3 a venit iar ciclul, scrie in prospect, asta e si o modalitate neortodoxa ca sa zic asa, de a modifica data menstrei, in caz ca mergi la mare, sau ai nunta, botezi, etc. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|