|
Nu esti logat.
Sarcina in timpul anitconceptionalelor?#1 2009-05-29 15:46:38
sarcina in timpul anitconceptionalelor?buna, am si eu o nelamurire...acum 20 de zile am inceput sa iau anticonceptionale novynette, la sfatul doctorului.le-am luat la ore fixe, incepand cu prima zi de menstra.menstra a trecut dar mi-a aparut spotting cam 7 zile.dupa spotting am inceput sa am dureri de burta in partea de jos timp de 2 zile, dupa care a urmat o zi in care am avut senzatie de greata si cefalee, doctorul a zis ca sunt reactii adverse care trec dupa prima luna.intrebarea mea este:pot sa raman gravida daca am facut sex neprotejat si partenerul a ejaculat in mine, avand aceste reactii adverse? Offline #2 2009-05-29 15:49:13
Re: sarcina in timpul anitconceptionalelor?dak ai luat pastilute corect,nu ai cum sa ramai insarcinata.asa cum ti-a spus si medicul sunt efecte ce pot aparea in primele 3luni de administrare,pana se acomodeaza organismul cu ele. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2009-05-29 15:54:29
Re: sarcina in timpul anitconceptionalelor?mersi de raspuns..nu eram sigura sigura daca efectul poate fi diminuat avand aceste reactii adverse Offline #4 2009-05-29 15:56:54
Re: sarcina in timpul anitconceptionalelor?important e sa nu uiti sa iei pastilutele in fiecare zi.efectul se diminueaza doar dak datorita acestor stari,sa presupunem k ai vomita.dar asa,nu-s probleme Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|