|
Nu esti logat.
Despre yaz - pt dna dr-3#39 2009-07-12 21:13:14
Re: despre yaz - pt dna drdaca nu iei toate pastilele de pe folie (sari peste 2 cum zici tu) nu vei fi protejata in pauza si nici primele 7 pastile din urmatoarea folie...si foarte rau ca nu ti s a spus asta la planning... happy with him...inlove with him... Offline #40 2009-07-12 21:18:13
Re: despre yaz - pt dna drok am inteles acuma.o sa fac asa ca de.. asa e mai ieftin..o sa ma descurc.multumesc frumos inca o data:) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #41 2009-07-12 21:54:08
Re: despre yaz - pt dna drdefapt inca o intrebare..) scuze..) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #42 2009-07-12 21:58:25
Re: despre yaz - pt dna dr
Nu ai mai fi protejata. Ar trebui sa te protejezi suplimentar 7 zile dupa inceperea administrarii. Offline #43 2009-07-14 08:34:26
Re: despre yaz - pt dna drmenstra trebuie sa apara in cele 4 zile de pauza, dar fiind prima luna se poate sa nu apara deci nu te panica. daca le-ai luat corect nu ai de ce sa te ingrijorezi Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-15 14:35:54
pai sunt mai bune.. mai sigure cam de asta... oricum nu le cumperi saptamanal.. si nu cred k e chiar asa mult ...celelalte anticonceptionale cam ce preturi au? 30 lei..35? Yaz-ul va zic sigur depinde de farmacie akum..dar peste tot e intre 41-45 lei Ultima oara a fost editat de xoxo (2009-07-15 14:40:37) Offline #45 2009-07-15 16:41:31
Re: despre yaz - pt dna drxoxo, nu sunt mai bune sau mai sigure... toate au acelasi coeficient de siguranta daca sunt luate corect, iar daca yaz sunt cele mai bunt pt tine nu inseamna ca sunt si pt altele. Offline #46 2009-07-16 10:43:53
Re: despre yaz - pt dna drsigur Yaz sunt mai noi, dupa studii facute in plus fata de celelalte...pretul reflecta aceste studii n plus facute pentru a scadea riscul efectelor secundare nedorite si a maximiza efectele secundare dezirabile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2009-07-23 22:36:48
Re: despre yaz - pt dna dram luat si eu anticonceptionale yaz si am terminat pastilele roz si nu mi-a venit menstruatia, am facut si un test si a iesit negativ. oare am ceva probleme? care ar fi cauza de nu mi-a venit? Offline #48 2009-08-10 14:49:20
Re: despre yaz - pt dna drBuna..am si eu o intrebare..ce se intampla daca nu am luat pilula yasmin a 8a zi si o iau cu 2 zile intarziere? Offline #49 2009-10-26 16:32:30
Re: despre yaz - pt dna drAm citit aceste pagini referitoare la YAZ si nu am gasit si un raspuns concret vizavi de utilizarea acestor anticonceptionale si fumat... Am citit tot prospectul acestor pilule si citez partea care ma interesa :" daca fumati, va recomandam in mod ferm sa incetati fumatul in timpul utilizarii YAZ, mai ales daca aveti peste 35 de ani". Ok, eu am 23 de ani si fumez aproape un pachet pe zi...vreau sa stiu ce eficienta or sa aiba aceste pilule, ceva aproximativ, nu caut un procent exact, dar chiar le scade eficienta daca fumez? As vrea un raspuns de la cineva cat mai in masura, pentru ca in cazul acesta, o sa am o problema cu medicul meu ginecolog, care stia ca si cat fumez si mi le a prescris oricum, mai ales ca prescriptia lor a venit dupa o situatie mai delicata...Va multumesc anticipat! Offline #50 2009-10-26 16:34:08
Re: despre yaz - pt dna drNu le scade eficienta daca fumezi, doar ca fumatul creste gradul de coagulabilitate a sangelui, ca si AC, de aceea combinarea lor, mai ales dupa o anumita varsta si daca ai asemenea predispozitii, poate crezte riscul de tromboza. Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-26 16:34:31) Offline #51 2009-10-26 16:34:45
Re: despre yaz - pt dna drfumatul nu scade protectia, dar creste riscul aparitiei unor boli cardio-vasculare. Offline #52 2009-10-26 16:39:19
Da, am citit si asta in prospect si ma sperie gandul, dar pentru moment tot ce pot sa fac e sa le reduc, cam greu cu vointa... Offline #53 2009-11-06 18:37:54
Re: despre yaz - pt dna drbuna. yaz costa 44,73 ron . Offline #54 2009-11-25 16:09:31
Re: despre yaz - pt dna drAm terminat si eu duminica un prim blister de yaz....fiind primul, nu mi a venit menstruatia in cele 4 zile de pilule albe; am facut un test si a iesit negativ; citind un alt post de mai sus, mi am inchipuit ca e ok si nu am de ce sa mi fac griji. L am inceput pe al doilea luni, iar marti seara, dupa ce am luat cea de a doua pilula roz, mi a venit menstruatia....ce e in neregula, sau cat de in neregula e? Sa mi fac griji, poate fi considerat normal...habar n am..trebuie sa fac ceva anume, le intrerup, continuu pur si simplu? Mentionez totodata ca nu e o menstruatie normala, e mai altfel, e putin de tot...nici nu stiu cum sa explic ca sa nu oripilez pe cineva, dar ma gandesc ca cine o sa raspunda o sa stie ce vreau sa zic... Offline #55 2009-11-25 17:26:36
Re: despre yaz - pt dna dre ok, ia-le in continuare... organismul are nevoie si el de cateva zile in care nu-si mai ia doza de hormoni ca sa reactioneze, ca el nu citeste de pe blister ce pastile iei tu Offline #56 2009-11-26 10:34:07
nu te stresa nu e nici un motiv de panica...totul e absolut ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2009-12-26 18:14:14
Re: despre yaz - pt dna drYAZ mi-a provocat si mie efecte adverse ciudate, iar scurgerile intermenstruale s-au produs in ambele luni in care am luat aceste pilule. Interesandu-ma pe ici pe colo, am aflat ca aceste pilule "minunate" au o gramada de efecte adverse devastatoare si pe termen lung. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|