homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help! Este grav?

#1 2009-05-30 15:05:12

Alcs
New member
Inregistrat: 2009-05-30

Help! Este grav?

Buna! Numai ce m-am inregistrat pe site desi va consult de multa vreme.
As vrea sa stiu daca este foarte grav daca am luat o pastila gresita.
Adica: eu folosesc Rigevindon si din cauza oboselii am luat in loc de pastila 2, pastila 14. Nu m-am protejat suplimentar in zilele imediat urmatoare, insa mi-am facut acum cateva zile un test si a iesit negativ. Asa ca am continuat sa iau pastilele. Insa aseara am ajuns la minunata pastila 14 si am luat pastila 2 in locul ei. Insa dupa pastila nr 3 m-am protejat suplimentar. Problema este ca azi, dupa ce aseara am luat pastila 2 in loc de cea care trebuia (14), s-a rupt prezervativul.
Acum as vrea sa stiu va rog, ce trebuie facut acum? Este foarte grav? Mi-am calculat si perioada de fertilitate, care s-a incheiat pe 27 mai. Azi e 30. Deci... este grav?
Va multumesc!
disperat

#2 2009-05-30 15:53:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Help! Este grav?

rigevidon au aceeasi concentratie de hormoni...deci le poti lua in ce ordine vrei...asa ca protectia nu ti-a fost afectata

si inca ceva...in perioada in care folosesti anticonceptionale...nu ai perioada fertila

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-05-30 15:54:06)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-05-30 15:56:11

Alcs
New member

Sarut-mana!! M-ai linistit!  dance

#4 2009-05-30 15:57:33

YoHanna
Insomniac member

Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2009-05-30 17:18:16

vs_valentina
New member

Buna! cu scuzele de rigoare ca poate nu trebuia sa postez aici,va rog sa ma sfatuiti. Voi incerca sa descriu prin ce trec,scurt si la obiect. Acum aproape 2 ani mi a aparut pe umeri si spate o forma usoara de acnee. in prima faza pielea ma manca foarte tare. am mers la dermatolog si mi s a dat retin A. am folosit cam 3 luni dar rezultatele nu au fost foarte evidente,dupa care m am hotarat sa iau roaccutane timp de 2 luni d zile. am fost multumita dar n am avut nici un fel de activitate...am stat mai mult in casa. din pacate in luna noiembrie au reaparut,asta probabil si datorita modului de viata dezorganizat (nopti pierdute,tutun,alcool) si pana in prezent am fost la diversi dermatologi,la alergologi,ginecologi. intr un final de la foarte multe tratamente prescrise si luate m am ales cu o reactie post medicamentoasa...in acel moment am renuntat la orice medicament. Am o forma usoara de  ovare polichistice. absolut restul analizelor sunt perfecte!!! ma gandeam sa iau Diane 35 sau sa revin la Roaccutane... Va multumesc pt timpul acordat !

Publicitate

loading...

#6 2009-05-30 17:25:23

YoHanna
Insomniac member

nu posta acelasi msg in mai multe parti k o sa primesti warn...

pentru ovare polichistice doctorul ar trebui sa-ti prescrie anticonceptionalele

#7 2009-05-30 17:45:07

vs_valentina
New member

multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.