homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Milligest si antibioticele/antifungice

#1 2009-05-30 17:20:34

Rocksy
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Milligest si antibioticele/antifungice

Buna, fetelor!
As avea si eu o intrebare: am avut de luat antibiotice acu vreo 2 saptamani. Stiu ca dupa ce iei antibiotice e necesara protectia suplimentara 7 zile. Problema e ca mai aveam 3 pastile de luat din folia respectiva dupa ce terminasem cu antibioticele si urma pauza de 7 zile. Faza cu protectia suplimentara atunci pana cand trebuie facuta? Tre sa mai iau acum doar 4 pastile sau iar 7 pentru ca a fost facuta pauza aceea?
Si inca ceva, am citit pe prospect ca zicea ca interactioneaza si cu antifungice, si eu am acuma de luat fluconazol de 50. Si pentru astea e nevoie de extra protection sau cum? Merci mult!  buga

#2 2009-05-30 17:27:40

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Milligest si antibioticele/antifungice

trebuie protectie pentru 7 zile (7 pastile inghitite consecutiv) deci...in cazul tau trebuia sa te protejezi suplimentar primele 7 pastile din folia asta

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-05-30 17:29:05)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-05-30 17:32:29

Rocksy
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Re: Milligest si antibioticele/antifungice

Oki, merci.  puss  Si de faza cu antifungicele stie cineva ceva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.