homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreo studenta la ASE pe aici ?

#1 2009-05-30 22:07:04

Desert Rose
Full member
Inregistrat: 2008-10-13

Vreo studenta la ASE pe aici ?

Eu sunt studenta la St Economice in Oradea dar ni s-a spus ca la examenul de gestiunea financiara a intreprinderii(finantele intreprinderii) vom primi grile din aplicatiile profesorului Radu Stroe (mai exact acestea : http://www.biblioteca-digitala.ase.ro/b … amp;idb=20 )
Incercand sa le rezolv am gasit multe intrebari la care nu ma descurc  grater  , asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi daca nu aveti raspunsurile...

#2 2009-05-30 22:10:41

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

Re: Vreo studenta la ASE pe aici ?

pff smile ... nu am raspunsurile, sunt la ase, si si eu am examen la gfi curand rotfl cand ai examenul?

vad ca sunt grile ... o sa le rezolv (ce stiu tongue) si iti trimit smile

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-30 22:11:43)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#3 2009-05-31 04:01:03

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

am dat eu examen la finantele intreprinderii.. aceelasi lucru cu gfi .. numai k profa a fst mariana vuta. tot c tr sa stii despre ex naspa!!!!!!!!1 neutral

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#4 2009-05-31 09:53:47

Desert Rose
Full member

Ooo eu am examen in 25 si 26 iunie....stiu ca mai e mult pana atunci dar mai am 2 examene inainte...
Chestia e ca incepand cu acest an s-a hotarat sa-si schimba proful meu modul de a ne examina... Neavand cursurile prof. Radu Stroe trebuie sa rezolv grilele cautand in cursurile profesorului meu,probabil de aceea nu gasesc mare lucru .... Si din acest motiv am inceput sa ma stresez de pe acum rotfl

#5 2009-05-31 09:54:26

persifona
Vizitator

Si ce-ai facut Dely? Vutza e teroare..

Publicitate

loading...

#6 2009-05-31 13:49:31

Himmel
Insomniac member

persi habar'n'am c am facut.. puii mei sper k am facut teoria.. k la pb decat vreo 3 mi'au dat in rest ... neutral da a zis k ne puncteaza daca am avut rationamentul bun ... sa vdm .. am facut praf vre'o 2 formule... nush neutral
ehh sper sa fie bine, n'am nevoie de alta restanta neutral

stii p cineva care a avut restanta si a luat'o in vara? k ziceai k nu baga in licenta sad si nush .. sa nu'mi faca vre'o figura neutral

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-05-31 13:50:18)

#7 2009-05-31 17:49:15

Lunatica
Full member

nici eu nu fac cu radu stroe .. dar cred ca tot o sa gasesc raspunsurile tongue .. eu am sapt asta examen la gfi ... o sa ti le dau si tie

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-31 17:49:33)

#8 2009-05-31 22:49:52

persifona
Vizitator

delyutza* a scris:

stii p cineva care a avut restanta si a luat'o in vara? k ziceai k nu baga in licenta sad si nush .. sa nu'mi faca vre'o figura neutral

De la noi nu a luat nimeni in vara, toti au tras de ea pana in anu 3 neutral da sincer nici nu prea si-au dat interesu, ori ai vazut ca e o materie f grea si daca nu mergi la seminarii si nu te straduiesti un pic, nu prea merge.
Eu cred ca-l iei.. 7 pb ai avut?

#9 2009-05-31 23:26:10

Himmel
Insomniac member

am avut 9 pb si 9 sub de teorie neutral

tine cont de seminar.. k am avut 2,9 din 4 in seminar... ?
poi daca doamne fereste nu;l iau atat imi trebui sa nu'l iau nici in restanta neutral
nu mi s'a parut asa extraordinar de grea materia .. ideea e k am cam ametit formulele...da sper k am facut teoria .. nush neutral mi'e frica k deja am restanta la micro si al macro si mai am si examu la mate neutral

miercuri aflu neutral
si app de miercuri .. cum e pf de managemen (mariana.. nu mai stiu cum, blonda asa, o cun u tongue) la exam ... dau in amf cu inca o serie... o sa ma pot inspira lol?
puss

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-05-31 23:27:35)

#10 2009-05-31 23:28:02

persifona
Vizitator

Nu prea, am dat 3 serii in amf 1 si n-a miscat nimeni, desi era doar ea in ditamai sala. Dar daca inveti, il iei sigur, nu o sa fie f greu. In niciun caz nu e examen care sa te sperie.

Da, la finante tine cont de seminar. Daca ai facut si 3 pb e ok, dar fara pb nu conteaza ca faci perfect teoria, nu te trece

#11 2009-05-31 23:33:20

Himmel
Insomniac member

ea a zis k ne puncteaza ideea e sa avem rationamentul bun si cam atat neutral
a fost naspa... da asta e.. si sesiunea asta e de rahat.. 6 examene in 2 sapt neutral
maine am la ec mond si miercuri la manag.
u c ai facut q sesi?ai inceput'o? sau mai aveti? puss

#12 2009-06-01 07:22:04

persifona
Vizitator

Da, e foarte de rahat, mai ales ca ai cele mai naspa examene (din punctul meu de vedere) impreuna in aceeasi sesiune, adica mate si finante. Cat despre alea 2 sapt, stiu prea bine cum e, ca si pe mine ma omora, asa imi doream si eu sesiune de o luna ca la Poli..

Am inceput si eu de lunea trecuta sesiunea, am dat deja unu, azi mai am unu si vineri ultimu. E bine ca am numa 3 da sunt destul de imputite si la mine sad

Bafta multa si sa trecem cu bine si de asta! puss

#13 2009-06-01 08:22:43

Desert Rose
Full member

Lunatica a scris:

nici eu nu fac cu radu stroe .. dar cred ca tot o sa gasesc raspunsurile tongue .. eu am sapt asta examen la gfi ... o sa ti le dau si tie

Oo ce veste buna, punk   imi pot vedea linistita de proiect..(pe langa invatatul cursului profului meu,pe langa cititul grilelor lui R Stroe mai avem si de facut diagnosticul financiar pt o societate comerciala).In prima zi dau teoria iar in a 2-a prezint diagnosticul,abia apoi se calculeaza nota finala...ce sa-i faci,fiecare prof cu cerintele lui...da stiu ca nu-mi place deloc materia asta fiindca stiu ca o sa trebuiasca sa tocesc formulele alea,lucru care nu-mi place/nu pot !

#14 2009-06-01 08:40:31

Lunatica
Full member

lasa ca nu e asa grav cu formulele .. trebuie sa fii atenta ... bine, pe noi cica ne lase cu formulele pe langa, lucru care ma sperie ingrozitor smile

#15 2009-06-03 07:55:08

Desert Rose
Full member

Lunatica a scris:

Mult mult succes la examen !

#16 2009-06-03 10:30:05

adynna
Membru
Inregistrat: 2009-06-03

Lunatica a scris:

Si eu am nevoie de raspunsuri, please...Culmea este ca in Biblioteca digitala ASE gasesti cartea cu grile, in Introducere spune ca sunt si raspunsuri, dar capitolul de Raspunsuri nu e nicaieri...

Am impresia ca esti din Bucuresti...Frecventezi cumva Biblioteca ASE? Pentru ca se poate imprumuta cartea ...si cred ca in editia tiparita sunt si raspunsurile...
Vezi   http://www.biblioteca.ase.ro/catalog/de … ;ct=120714

#17 2009-06-03 14:42:41

Lunatica
Full member

cartea de la care mi-ai dat link cica are si raspunsuri? :-/ aca e asa ... merg sa o iau rotfl

#18 2009-06-03 17:09:49

Desert Rose
Full member

lol  lol  multumim adynna pt pont  dance  (si tu esti la st economice in Oradea?)
Daca mergi la biblioteca asteptam noutati Lunatica  goodluck   signof10
Sau nu cunosti pe nimeni din an mai mare ? noi asa am facut anul trecut la o alta materie,am cerut raspunsurile unor colegi mai mari(sa spunem ca s-au transmis de la o generatie la alta)

#19 2009-06-03 17:56:17

Lunatica
Full member

nu toti fac cu acelasi prof si nu toti vor sa spuna ... altii nu-si mai amintesc smile oricum sper sa aflu ceva big_smile ca se aproprie examenul sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.