homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls help

#1 2009-05-31 01:38:06

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls help

buna!acum 5-6 sapt am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu...am aflat acum 10 zile ca sunt insarcinata....trebuia sa merg la doctor,dar am tot amanat.cand am ajuns era prea tarziu...acum 9 zile am inceput sa am o secretie maronie si peste timp a tot crescut cantitativ pana cand am pierdut sarcina...am sangerat si am scos cheaguri din mine timp de 6 ore dupa care am chemat salvarea si am ajuns la spital...mi-au facut ecografie...nu mai exista ecou embrionar...m-au chiuretat ca sa scoata tot .acum sunt 60 de ore de atunci si pana acum se oprise sangerarea si nu aveam dureri mai deloc,dar acum vad ca a aparut iar sangerarea indeajuns cat sa pateze hartia cand merg la baie.
intrebarea este :sangerarea mai avea voie sa revina avand in vedere chiuretajul?este posibil sa nu ma fi curatat bn in interior?este o consecinta a chiuretajului sangerarea?daca da,cat ar mai putea dura?mentionez ca mi-a dat tratament 7 zile cu metronidazol,doxiciclina,indometacin si flucovim,dar am luat fluconazol.
sincer dupa ce sangerari am avut acum sunt f speriata cand vad ca incepe sa curga iar....astept raspunsuri la intrebari...daca puteti sa ma ajutati...va rog
multumesc si scz daca am scris prea mult

#2 2009-05-31 11:08:41

mary-mary
Full member

Re: este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls help

va rog....cine poate sa imi dea un raspuns....inca il mai astept
multumesc

#3 2009-05-31 11:20:17

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Eu cred ca este de la chiuretaj sangerarea.

We Have To Be Strong !!!

#4 2009-05-31 16:36:31

mary-mary
Full member

multumesc ptr raspuns life...am sunat-o pe doamna doctor astazi si am intrebat-o....a zis ca e normal sa mai sangerez cel putin 2 saptamani...maxim 45 de zile,doar daca incep sa sangerez cat sa imi curga pe picior sa ma duc la dansa la control...altfel ma asteapta cu analizele(cultura,test papanicolau si secretie)peste 2 saptamani de la terminarea tratamentului...asa ca acum m-am mai linistit....multumesc ptr raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.