homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fibrom uterin-2

#20 2009-08-10 11:33:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Fibrom uterin

florentina irina a scris:

Tot in legatura cu un fibrom uterin va scriu si eu.Este vb de mama, are 47 de ani si i-a gasit un fibrom care am inteles eu este destul de mare singura obtiune care ia fost recomandata a fost operatia si nu prea este impacata cu asta...nu se poate trata cu ceva pastilute sau alta metoda?ar trebuii sa-si schimbe medicul gineco?va intreb aceste lucruri ca am observat ca are dureri mult mai mari(aproape insuportabile)si sangerari in timpul menst mai mari..ea a avut prima menstra la 11 ani ar putea avea legatura cu menopauza durerile si sangerarile?am uitat are perioade cand ii vine si de 2 ori pe luna.de mers la doctor a tot fost pt ca am batut-o la cap rau de tot si s-a dus in ultimul an o data la 6 luni...Nu va scriu pentru un eventual tratament (oricum mi-e frica de tratamente din auzite) va scriu in cazul in care ati avut cazuri asemanatoare sau stiti ca medicul gineco nu a procedat tocmai corect...

de mare regula tratamentul pentru fibromul uterin complicat cu singerare abundenta/frecventa, asa cum descri tu in cazul mamei tale, e operatia...
sa mai consulte si alt medic, e dreptul ei...insa e bine de stiut ca solutia cam asta e

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2009-08-10 11:36:11

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

am inteles.vroiam sa ma asigur.eu ma si panichez rau cand vine vb de mamica mea..va multumesc pt raspuns si pentru promptitudine

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#22 2009-10-23 19:42:07

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Iulia_Julie a scris:

Da,mi s-a masurat de vreo cateva ori tensiunea.Doar o data a fost mare, insa s-a pus pe seama fricii(eram la urgenta).
Poate imi spune si doctoressa parerea dansei.
Multumesc mult,anca9.

Ce intelegi prin "mare"? Nu ti-au dat tratament?

#23 2009-10-23 19:43:34

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

exista intr-adevar si HTA de halat alb. serios ! dar pana in 140/80. ce-i peste trebuie neaparat investigat ! apropos...si sotul meu face HTa de halat alb....pe bune ! lol

#24 2009-10-24 20:07:47

Iulia_Julie
New member
Inregistrat: 2009-04-15

Marlyn a scris:

Iulia_Julie a scris:

Da,mi s-a masurat de vreo cateva ori tensiunea.Doar o data a fost mare, insa s-a pus pe seama fricii(eram la urgenta).
Poate imi spune si doctoressa parerea dansei.
Multumesc mult,anca9.

Ce intelegi prin "mare"? Nu ti-au dat tratament?

170/nu mai stiu cat. A scazut dupa o vreme si dupa cum ziceam a fost pusa pe seama fricii de sectia urgenta.In consecinta, nu mi s-a dat tratament sau sugerat sa fac investigatii pentru asta.

Ultima oara a fost editat de Iulia_Julie (2009-10-24 20:08:40)

Publicitate

loading...

#25 2011-11-13 18:13:54

adriana@23
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-02-08

Salutare, nu am mai scris de mult, dar acum am nevoie de un sfat.Am nascut acum o luna si am o fetita sanatoasa si frumoasa, dar am si un fibrom uterin destul de mare si as dori sa stiu daca pot lua anticonceptionale yasmin.multumesc

Doar inima intelege, esentialul scapa privirii...

#26 2013-09-03 13:46:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

adriana@23 a scris:

Salutare, nu am mai scris de mult, dar acum am nevoie de un sfat.Am nascut acum o luna si am o fetita sanatoasa si frumoasa, dar am si un fibrom uterin destul de mare si as dori sa stiu daca pot lua anticonceptionale yasmin.multumesc

Teoretic poti...practic e de interpretat.. si sincer nu pot pe forum.
Mergi si vorbeste cu un medic, cu toate documentele medicale in mina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.