|
Nu esti logat.
Logest...!#1 2009-06-01 22:00:19
Logest...!Buna! Am si eu o problema urgenta! Iau Logest de 2 luni, aceasta e a treia si joi, saptamana trecuta am uitat sa iau una...apoi le-am luat in continuare.Ok, ca urmare, fara contacte neprotejate timp de o saptamana. Astazi, luni ( au trecut 4 zile de la pastila uitata) vad ca imi vine ciclul sau este o sangerare doar, nu stiu. Ideea e ca persista si e tot mai abundenta. Ce sa fac? Sa ma opresc, sa nu mai iau pastilele in continuare? As mai avea de luat 9. Va rog sa-mi raspundeti urgent pentru a stii ce sa fac din experienta voastra. Multumesc! Offline #2 2009-06-01 22:06:05
Re: Logest...!nu le opri! sangerarea aia trebuie sa fie spotting, care poate aparea in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2009-06-01 22:37:00
Re: Logest...!
ia pastilele in continuare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|