homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT?-4

#58 2009-06-20 23:09:02

pushtoaika
New member
Inregistrat: 2009-06-18

Re: URGENT?

sta in militari...cunosti pe aici?

#59 2009-06-20 23:16:13

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

cel mai apropiat e la Favorit, in Drumul taberei. Uite aici harta:
http://medlife.ro/index.php?show=favorit

la ei pe site poti vedea rezultatele analizelor. aici:
http://medlife.ro/index.php?show=rezult … ho=pfizice

#60 2009-06-21 01:37:02

stradivarius
Membru
Inregistrat: 2009-06-21

azi cand mi-am facut toaleta de seara am simtit o umflatura in dreptul vaginului,cand m-am uitat sa vad ce e(cu o oglinda) am vazut o umflatura putin mai sus de vagin,dar mai jos de gaura prin care urinam.Umflaura e rotunda cu un fel de deschidere prin care se vede ceva transparent ca si o mingiuta mica de silicon..sunt fff speriata luni voi merge la ginecolog pana atunci sper sa ma puteto ajuta!!!
precizez ca nu ma doare ,nu ma ustura dar ma mananca putin,urinez des si uneori ma ustura si cand urinez.

#61 2009-06-21 10:18:34

pushtoaika
New member

eu azi plec la tara(nu am net akolo) si dak nu imi vine menstr intr-o sapt kat stau akolo(dne fereste!) vin inapoi in buc si fac  testul ms michidoo pusspusspusspuss

#62 2009-06-21 10:28:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

stradivarius a scris:

azi cand mi-am facut toaleta de seara am simtit o umflatura in dreptul vaginului,cand m-am uitat sa vad ce e(cu o oglinda) am vazut o umflatura putin mai sus de vagin,dar mai jos de gaura prin care urinam.Umflaura e rotunda cu un fel de deschidere prin care se vede ceva transparent ca si o mingiuta mica de silicon..sunt fff speriata luni voi merge la ginecolog pana atunci sper sa ma puteto ajuta!!!
precizez ca nu ma doare ,nu ma ustura dar ma mananca putin,urinez des si uneori ma ustura si cand urinez.

Stradivarius ai warn pentru postare multipla. Te rog citeste si respecta regulamentul forumului.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#63 2009-06-28 23:48:50

pushtoaika
New member

mi-a venittt menstrrrr hjartahjartahjarta cu o intarziere de 13 zile nustiu dne  prin ce am trecut...nu doresc la nimeni! ms mult fetele pusspusspusspusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.