homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Botez copil din ,, Casa de copii,,

#1 2009-06-02 15:04:52

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

botez copil din ,, Casa de copii,,

buna....

vreau sa botez un copil de la casa de copii....

este cineva care a mai facut asa ceva?

am auzit acum multi ani faza asta de la cineva care lucra la un leagan si care mi-a spus ca erau oameni din oras care veneau si botezau copii...povestea e din provincie...

as vrea sa stiu pentru bucuresti....

imi doresc enorm sa botez un copil , adica eu si sotul meu , si ne*-am gandit ca un copil de la orfelinat ar fi cel mai indicat....

9 ani de copilarie ....

#2 2009-06-02 15:14:33

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: botez copil din ,, Casa de copii,,

eu n-am auzit de asa ceva (vorbesc de cercul meu de cunoscuti). insa presupun ca ar trebui sa cauti mai intai o adresa exacta/nr de telefon al unui asa-zis "leagan de copii" - presupun ca aceia mai marisori, de la "casa de copii" sunt deja botezati... puteti merge pana acolo cu sotul, sa discutati la fata locului cu un factor de decizie. n-as crede sa va refuze cineva...
oricum, frumos gest vreti sa faceti! felicitari!

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2009-06-02 15:17:06

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Se poate cu siguranta. Stiu ca vroia la un moment dat un amic de-al meu sa boteze un copil asa si se gandea sa faca exact asa cum a zis alinda. Sa mearga sa vb acolo direct.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#4 2009-06-02 15:34:35

adinagrig
Insomniac member

alinda , multumim....

ideea e ca in ultimul timp tot am auzit de botezuri si o sa si mergeti la vreo 2...si asa m-am gandit eu ca ar fi bine, noi oricum nu avem nici fini, asa ca....

imi plac la nebunie copii, de chinuim de ceva vreme sa avem unul, dar avem probleme, si ma gandesc eu asa ca D-zeu sigur ne va ajuta daca v-om boteza unul....

incerc acum sa caut pe google un leagn de copii...

9 ani de copilarie ....

#5 2009-06-02 15:45:29

alinda
Diamond member

adina, indiferent de motivatia voastra, ramane un gest frumos, prin care va inseninati viata, si voua, dar si acelui copilas! mai ales daca spui ca-ti plac copiii si-ti si doresti unul, ar fi un bun prilej sa interactionezi cu unul, pentru ca presupun ca veti avea voie sa-l si vizitati dupa ce-l botezati.
succes la google-it si anunta-ne daca ai reusit sa-ti indeplinesti dorinta! smile

Publicitate

loading...

#6 2009-06-02 16:24:55

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

este un gest frumos numai ca semnificatia nasilor este alta, ei sunt practic al doilea rand de parinti si eu stiu de la strabunicii si bunicii mei ca daca se intampla ca un copil sa ramana fara parinti, nasii se ocupau de el in continuare. ma rog, nu sa-l iei acasa dar odata ce l-ai botezat te mai nteresezi de el, nu-l uiti acolo  smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#7 2009-06-02 16:26:21

alinda
Diamond member

pai lucia, a zis ea pe undeva asa ceva?  va

#8 2009-06-02 16:30:08

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

alinda, spuneam pur si simplu...la capitolul nasi eu am o sensibilitate...nasa mea de botez isi aducea aminte de mine numai cand avea nevoie de ceva de la ai mei in schimb nasii de cununie  hjarta  poate si unde nasul e preot iar nasa este un om deosebit....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#9 2009-06-02 16:37:12

adinagrig
Insomniac member

pai va dati seama, ca ma voi mai interesa de el....macar asa din cand in cand....

stiu si eu ca nasii sunt considerati al doilea rand de parinti....asa ca

9 ani de copilarie ....

#10 2009-06-02 16:43:45

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

adina ce scumpa esti  kram
sper sa iti gasesti repede finutzul puss

#11 2009-06-02 18:57:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu si prietenul meu am botezat fetita unor prieteni. e un sentiment extraordinar sa stii ca ai crestinat un sufletel hjarta

#12 2009-06-02 19:07:10

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

adinagrig a scris:

pai va dati seama, ca ma voi mai interesa de el....macar asa din cand in cand....

stiu si eu ca nasii sunt considerati al doilea rand de parinti....asa ca

adina du`te la un leagan,dam mai degraba ar fi indicat sa mergeti la maternitatea unui spital si sa botezati un copil abandonat k la leagan is deja botezati din cate stiu eu...si noi vrem sa facem asta
mergeti si intrebati o asistenta...succes!!

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#13 2009-06-02 21:20:36

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

adinagrig a scris:

buna....

vreau sa botez un copil de la casa de copii....

este cineva care a mai facut asa ceva?

am auzit acum multi ani faza asta de la cineva care lucra la un leagan si care mi-a spus ca erau oameni din oras care veneau si botezau copii...povestea e din provincie...

as vrea sa stiu pentru bucuresti....

imi doresc enorm sa botez un copil , adica eu si sotul meu , si ne*-am gandit ca un copil de la orfelinat ar fi cel mai indicat....

foarte tare initiativa voastra, si eu imi doresc sa fac..dar nu stiu cum se procedeaza..daca se poate sad

#14 2009-06-02 23:04:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bravo voua... eu n-as putea... m-as atasa de el instant si n-as putea sa-l mai las acolo sad as plange noaptea dupa el... ma cunosc sad

da' bravo voua ca puteti face asta.... e un gest super!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#15 2009-06-03 10:39:46

adinagrig
Insomniac member

de abia astept ....acum trebuie sa incep cautarile sa vedem....

de asta am apelat ca poate e cineva care a facut asta si poate imi zice :,, mergi acolo ,etc,,

oricum in vara asta sigur vreau sa fac asta ....

9 ani de copilarie ....

#16 2009-06-03 13:36:22

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

si eu am vrut chestia asta dar in casele de copii toti sunt botezati...si cel mai sigur la maternitate...dar acolo nu am ajuns.dar trebuie sa ajung o data

#17 2009-06-03 14:16:01

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

frate-meu (care e adoptat) a fost botezat de o tipa.. si s-a interesat de el si dupa ce a fost adoptat..
si cand au facut copil...(tata-meu cu sotia), au pus-o si la asta nasa pe aceeasi tipa..sa aiba aceeasi nasa. si ea e din alt oras, dar vine frecvent la ei.. si le aduce chestii, se joaca cu ei...

nu tre sa rupi legatura cu bebele pe care il botezi...acuma nah, depinde si de parintii adoptivi.

hjarta

#18 2009-06-03 14:44:41

adinagrig
Insomniac member

ce frumos...ideal asa e sa nu rupi legatura....

macar asa din cand in cand  sa te mai interesezi de el...atat cat iti vor permite parintii adoptivi, iar daca nu va fi adoptat  e si mai simplu ca mergi la casa de copii...

oricum clar o sa am ocup de asa ceva...

9 ani de copilarie ....

#19 2009-06-03 21:39:52

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

foarte frumos gestul... mi-as dori si eu sa fac in viitor lucru asta ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.