homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata sau nu?

#1 2009-06-03 18:43:58

gabrieladima
New member
Inregistrat: 2009-06-03

sunt insarcinata sau nu?

salutare, sunt noua pe forum, as avea si eu o intrebare, am intrerupt pilulele contraceptive pentru ca vreau sa raman insarcinata. si stiu din auzite ca se face o pauza de aproximativ 6 luni si dupa aceea poti sa ramai insarcinata ca altfel e posibil sa aiba copilul probleme. Medicul meumi-a spus ca e nevoie doar de 3 luni de pauza, dar ca dc se intampla sa raman insarcinata in acest timp nu e nici o problema. mi-e cam teama de pauza asta.mai ales ca de doua zile ma simt rau, am stari de voma si ametesc.dar sunt doar 3 sapt de cand am intrerupt pilulele,asa repede sa fie simptome?

#2 2009-06-03 18:50:58

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sunt insarcinata sau nu?

Nu e nevoie de nici o pauza. Poti sa ramai insarcinata oricand fara probleme. Asa ca, nu-ti face probleme. Efectele pastilutelor se pierd o data cu oprirea administrarii lor.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-06-04 09:16:45

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Efectele pastilelor nu se pierd imediat, la postinor care e mai concentrat, substanta am inteles ca se mai mentine cateva zile in organism, la cele normale probabil ca cele 12 ore de gratie. Nu se intampla nimic daca ramai imediat. Eu am ramas cu postinor sau imediat dupa ce am luat postinor si am fost la n doctori sa intreb daca sa tin copilul sau nu si l-am tinut la sfatul lor si copilul e ok. Daca nu ma insel, pe prospectul pilulelor scrie ca daca ramai insarcinata nu e motiv de intrerupere a sarcinii.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-06-05 16:22:12

gabrieladima
New member
Inregistrat: 2009-06-03

multumesc, dar nu eram insarcinata.....spre nefericirea mea, aveam probleme cu fierea din cauza aia vomam si ameteam, alte belele

#5 2009-06-05 17:27:31

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Las' Gabriela, o sa vina si bebele.  par
Unele femei au ramas gravide repede dupa pastile, altele mai greu, depinde de organismul fiecareia.
Te asteptam la aspirante (topicul de fertilitate)  smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.