homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiuretaj

#1 2009-06-03 22:41:45

sugarpuffdream
Membru
Inregistrat: 2009-06-03

chiuretaj

buna,

In urma cu 1 luna am suferit un avort menstrual...dupa care am fost chiuretata.Imediat dupa chiuretaj am sangerat putin 3 zile, dupa care am avut timp de 1 luna scurgeri maro.
La exact 1 luna si 2 zile am sesizat ca mi a venit ciclul menstrual...sau cel putin asa am crezut...am ajuns de urgenta la spital unde am fost rechiuretata....la 5 zile dupa a doua interventie am inceput sa sangerez din nou,medicii mi au spus ca este normal.
A mai patit cineva asa?....imi este ft frika sa nu fac iar o hemoragie,acum mi au dat iar ergomet si sa incep chiar daca nu mi a venit ciclu sa iau anticonceptionale....

ast o parere....mc:)

#2 2009-06-04 08:48:16

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: chiuretaj

eu, in locul tau, m-as duce la un alt cabinet...

numai ergomet ti-a dat dupa primul chiuretaj? nu ar fi trebuit sa-ti dea si un antibiotic cu scara larga de actiune ?

cuc.

#3 2009-06-04 09:12:19

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: chiuretaj

exact, tu trebuia sa iei si antibiotic, e obligatoriu! si calciu stiu

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.