|
Nu esti logat.
Suc de grefe???#1 2009-06-04 11:02:10
Suc de grefe???Buna, fetelor! Am si eu o nelamurire. Aici la voi am citit k dak iau antibebe nu am voie sa beau suc de grefe in cantitati industriale...asta ce inseamna? Diminueaza efectul anticonceptionalelor dak as bea cate o cana de 250 ml in fiecare zi? Pe mine ma ajuta mult sucul de grefe mai ales k sunt in sesiune si urmeaza licenta... Offline #2 2009-06-04 11:05:13
Re: Suc de grefe???Daca e natural, din grepfruit stors de tine, s-ar putea sa interactioneze Offline #3 2009-06-04 11:10:49
Re: Suc de grefe???baut in fiecare zi s-ar putea sa diminuieze efectil contraceptivelor, dar din cand in cand nu exista nici o problema Offline #4 2009-06-04 11:13:33
Re: Suc de grefe???io stiam k mai mult de 300 ml pe zi sa nu bei , a zis cineva pe forum nu mai stiu cine si mi-a ramas intiparit in minte. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2009-06-04 16:21:31
Re: Suc de grefe???mai nush eu imi permit sa beau suc de grefe cand sunt in pauza, atunci n-are ce sa interactioneze ca nu iau pastile... in rest am mai baut asa in combinatie cu alte sucuri, sau in cate un cocktail Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-04 16:23:45
Re: Suc de grefe???eu zic sa l inlocuiesti cu alt suc.. mai ales daca bei o cana p zi ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|