|
Nu esti logat.
Cu Yasmin poti sa slabesti?!#1 2009-06-04 21:42:04
Cu Yasmin poti sa slabesti?!Asta este intrebarea mea,daca intradevar putem sa slabim cu aceste anticonceptionale?!si de cand am auzit de chestia asta,dupa pauza dintre folii am sa incep cu yasmin si vroiam sa mai stiu daca incep normal cum incepeam si cu marvelon? Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2009-06-04 21:42:35) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2009-06-04 22:32:48
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!sa slabesti?poate sa te ingrasi ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2009-06-04 22:59:05
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!organismele reactioneaza diferit la ac ... mai stiu fete care spuneau ca parca au mai slabit A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #4 2009-06-04 23:05:16
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!eu am slabit de la yasmin. cam 6 kg Offline #5 2009-06-04 23:05:22
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!mai barbara,AC nu sunt pastile de slabit si nici de ingrasat..nu le lua de capul tau...du-te la un dr.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-07 23:16:18
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!nu le iau de capul meu,am fost mai de mult la ginecolog si m-a intrebat daca vreau sa iau anticoncep,si i-am raspuns ca da...mi-a pus cateva intrebari si mi-a prescris yasmin,insa eu luam deja marvelon si nu i-am spus doctoritei pt ca imi doream sa imi schimb anticoncep si am lasat-o sa imi prescrie..chestia e ca nu am intrebat-o cum voi face cand le schimb?adica de exp maine ar trb sa incep folie noua si ce fac?incep cu prima pastiluta de la yasmin?? si app de slabit am auzit o multime de fete care au slabit cu aceste anticoncep si m-am gandit fiind mai scumpe insmn ca nu fac atat de rau ca celelalte... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #7 2009-06-07 23:21:07
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!Da, incepi cu o noua folie de yasmin ca si cum ai incepe una de marvelon. #8 2009-06-08 10:09:33
Re: Cu Yasmin poti sa slabesti?!barbara, daca sunt mai scumpe nu inseamna ca sunt "mai bune" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|