homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima luna de mercilon

#1 2009-06-05 12:47:56

lizeetee
New member
Inregistrat: 2009-06-05

prima luna de mercilon

buna ziua am o problema adica este prima luna cand folosesc mercilon la sfatul medicului datorita unei deregleri menstruale .medicul mi l-a recomandat pentru a regla menstra.am inceput sa iau mercilon din prima zi a menstrei dar este o problema ,de 12 zile de cand am inceput folia sangerarea continua nu in cantitate mare si de culoare rosie sau rosie inchisa .nu inteleg ce se intampla va rog sa ma ajutati cun un sfat sau poate exista ceva care opreste aceasta sangerare

#2 2009-06-05 14:32:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: prima luna de mercilon

lizeetee a scris:

buna ziua am o problema adica este prima luna cand folosesc mercilon la sfatul medicului datorita unei deregleri menstruale .medicul mi l-a recomandat pentru a regla menstra.am inceput sa iau mercilon din prima zi a menstrei dar este o problema ,de 12 zile de cand am inceput folia sangerarea continua nu in cantitate mare si de culoare rosie sau rosie inchisa .nu inteleg ce se intampla va rog sa ma ajutati cun un sfat sau poate exista ceva care opreste aceasta sangerare

.....
nu te panica....medicul acela care ti-a recomandat mercilonul ar fi trebuit sa te avertizeze...se poate intimpla de la pastile in primele 2-3 luni
atita timp cit singerarea nu e in cantitate mare, nu e motiv de ingrijorare...stiu ca e enervanta insa. sfatul meu e ca, daca se continua si luna urmatoare, sa mergi la un medic de planning familial(atentie, nu inapoi la ginecolog!) si sa discuti cu el...precis se va gasi o rezolvare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-06-05 15:00:56

lizeetee
New member
Inregistrat: 2009-06-05

Re: prima luna de mercilon

multumesc mult doctoressa pentru sfatul tau mercilonul l-am luat la sfatul unui endocrinolog pe care mi l-a recomandat ginecologul si bineinteles am un intreg catalog cu analize medicale sange urina hormonale coagulare care au iesit foarte bune cu toate ca eu sunt cam grasuta,acum o sa incerc si un medic de planning sa vedem ce se intampla ma gandesc sa nu fie ceva grav

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.