|
Nu esti logat.
Lucreaza cineva in otopeni?#1 2009-06-05 17:36:04
lucreaza cineva in otopeni?Fetelor e cineva care locuieste in bucuresti si lucreaza in otopeni? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-06-05 17:40:49
Re: lucreaza cineva in otopeni?ce job, ce job? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-06-05 17:50:52
Re: lucreaza cineva in otopeni?
la un dealer mercedes ... autoklass se numeste trustul "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2009-06-05 17:52:15
aa, eu credeam ca la aeroport ... si stiam ca e destul de greu sa obtii un job acolo Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-06-05 18:01:26
aa credeai k m-am angajat la aeroport ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-05 18:16:07
Re: lucreaza cineva in otopeni?da.... si ma gandeam ce Dumnezeu ai facut ca sa ajungi acolo... stiu ca sunt posturi in care intri doar cu ffff multe relatii Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-06-05 18:53:41
Re: lucreaza cineva in otopeni?bai pink,deci cred sincer k o sa faci o gramada...acu depinde pe unde o ia ala..dak o ia pe stefan cel mare nu cred k faci exagerat...da dak mai ocoleste si face turul buc...ia in considerare varianta metrou pana la piata presei libere si abia dup-aia ala Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2009-06-05 21:54:48
Re: lucreaza cineva in otopeni?pai asa intentioanm sa fac sa iau metroul pana la aviatorilor sau romana si dup-aia cu Dumnezeu inainte. De la mine pana la romana fac 30 de min cu metroul dar nush cat fac de la romana pana in otopeni ca sa-mi calzulez si eu un timp Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-05 21:55:10) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #9 2009-06-05 22:00:24
Re: lucreaza cineva in otopeni?pink, eu lucrez in Otopeni in aeroport. Eu merg cu ai mei si ma intorc tot cu ei (lucreaza in celalalt capat al Otopeniului si avem acelasi program), fac cam 40 de min dimineata (incep la 8) si o ora la intoarcere, dar in decembrie am facut 3 ore si jumatate la intoarcere. DN-ul pana la Baneasa e uneori aglomerat, alteori FOARTE aglomerat. Depinde si unde stai si la de la cat la cat ai program, pentru ca in functie de asta difera multicel timpul petrecut inspre si de la birou. #10 2009-06-05 23:16:31
Re: lucreaza cineva in otopeni?Persi 40 de minute de unde ? de la tine de acasa ? in ce zona stai ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2009-06-05 23:28:31
Re: lucreaza cineva in otopeni?Stau pe langa Marriott. E diferentza, pentru ca expresul are multe statii, merge si incet.. crede-ma ca se simte. Cand plecam de la prietenul meu, care sta la Obor, faceam dimineata o ora jumate, mergand cu metroul pana la Victoriei si de acolo cu expresul. Cu masina mai poti sa fentezi ceva, o mai iei pe alt traseu daca DN-ul e plin, e mai bine zic eu. #12 2009-06-05 23:35:36
Re: lucreaza cineva in otopeni?persi chiar lucrezi in aeroport la Otopeni? ce tare!!! pe ce post? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #13 2009-06-05 23:44:26
se pare k nu am decat sa ma conformez. Pentru primul meu job dupa o perioada in care 7 luni nu ma angajat nimeni io zic k ar fi cazu sa ma sacrific. Bine nu e batut in cuie, doar am aflat ca ar fi posibilitatea sa lucrez la o reprezentanta si ma documentez si eu de ce m-ar astepta daca ma angajeaza. Si mi-am cam facuto idee "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #14 2009-06-06 00:13:08
Pink, du-te atunci, ca n-ai nimic de pierdut. Nu-ti place sau nu te acomodezi, poti pleca oricand. Daca rezisti primele 3-4 luni, te calesti. Eu, nu exagerez, a doua zi in care m-am dus la munca am zis ca vreau garsoniera in Otopeni (ma omora drumul) si in a treia chiar cautam #15 2009-06-06 12:38:24
tare "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #16 2009-06-06 13:01:20
Re: lucreaza cineva in otopeni?A, am inteles. Mai, ce sa zic, pregateste-te psihic pentru drumul de zi cu zi dar mai ales pentru decembrie. Bafta multa! #17 2009-06-06 13:08:43
mai e pana in decembrie "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #18 2009-06-06 13:23:18
Re: lucreaza cineva in otopeni?stiu ca s-a facut trenul special acre merge de la gara de nord la otopeni... nu stiu cat face, dar poate e si asta o varianta convenabila, daca ti-e indemana sa ajungi pana la gara si de acolo cu trenul. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2009-06-06 14:10:34
Re: lucreaza cineva in otopeni?S-a facut, s-a si scos avea cred ca maxim 5 calatori pe zi, plus ca nu ducea pana in aeroport, te lasa in Balotesti de unde luai un autobuz. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|