|
Nu esti logat.
Menstruatiie#1 2009-06-06 10:49:52
menstruatiieam si eu o dilema ....care e mirosul menstruatiei?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #2 2009-06-08 00:39:51
Re: menstruatiieProbabil, in general, are un miros dulceag, d sange. Poti afla si singura, presupun ca ai si tu menstruatie Offline #3 2009-06-08 10:57:21
Re: menstruatiiedeci asta e un topic la care spunem fiecare ce miros are menstr.proprie ...n'as crede Offline #4 2009-06-08 11:21:18
Re: menstruatiie
Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-06-08 11:22:01) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-06-08 11:32:25
Re: menstruatiieda cred k e o problema la me si de asta vroiam sa aflu...... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-08 11:36:14
Re: menstruatiiepai nu asa! spune ce problema crezi ca ai si una dintre fete sau, eventual, doc isi va putea da o parere I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-06-08 11:43:32
Re: menstruatiiedeci menstra mea e maronie si are un miros metalic si nus ce sa cred:| Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #8 2009-06-08 12:15:34
Re: menstruatiieSangele, prin compozitia lui are un miros metalic, din cauza globulelor rosii care contin fier. Si cand te tai, de exemplu, daca pui sangele pe limba ai sa vezi ca are un gust si miros metalic. Deci, nu e nici o problema cu menstra ta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-06-08 12:19:47
Re: menstruatiiemz mult andy mai super linistit.....: Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2009-06-08 12:22:35
Re: menstruatiieCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-10-22 00:18:24
Re: menstruatiiefetele deci nu mai inteleg ....iar am menstruatia foarte inchisa la culoare iar tenta de rosu e aproape nula...ca si cantitate e la fel , adica abundenta....dar nu inteleg ce e cu culoarea.ce credeti? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #12 2009-10-23 22:30:05
Re: menstruatiiefetelor am 2 mici probleme la care am nevoie de raspuns: 1. iau karissa din iunie...primele 2 luni cm mi'a venit vinerea...urmatoarele 2 luni sambata....luna asta...tre sa imi vina maine...si deja la ora asta...adik 22.20 am obs ca am acele scurgeri maronii specifice inceputului...e vro problema cu mn>???mentionez ca pastilutzele le iau corect...totul e ok...trebuie sa ma alarmez pt aceasta diferenta de 1 zi...sau ma rog...cateva ore? Offline #13 2009-10-23 23:43:09
Re: menstruatiie1. Nu e cazul sa te alarmezi. Menstra poate veni in oricare din cele 7 zile de pauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2009-10-23 23:54:15
Re: menstruatiie
...sa inteleg...iti dau exemplul concret...pe 17.11 iau ultima pastila de pe folie....pe 20-21 tre sa'mi vina in mod normal...pe 23 e ziua mea...as vrea sa aman pana pe 25...adik iau din folia suplimentara de e 18 pana pe 25....si fac pauza 7 zile? Ultima oara a fost editat de Pufuliciu (2009-10-24 00:12:04) Offline #15 2009-10-24 00:17:59
Re: menstruatiieOri cum ai spus tu, ori mai iei pastile pana pe 23 si faci apoi pauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|