|
Nu esti logat.
Probabilitate de sarcina-4#58 2009-06-18 22:58:04
Re: Probabilitate de sarcinaRevin cu problema mea... :-< Desi a facut 3 teste de sarcina ( Barza Gold ) si au iesit toate negative,dintre care unul a fost facut dimineata,astazi a durut-o capul si a mancat in prostie...a avut o pofta de mancare continua...A luat si postinor cand a trebuit,a fost si la ecograf dupa vreo 2 saptamani si jumatate...si nimic...nu stiu ce sa zic si ce sa fac...va rog mult sa ma ajutati,astept raspunsuri. Ultima oara a fost editat de dragos95 (2009-06-18 22:58:40) Offline #59 2009-06-18 23:20:33
Re: Probabilitate de sarcina
nu ai ce sa faci dragos decit sa astepti rabdator sa ii vina menstra si sa nu te mai risti in felul acesta pe viitor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2009-06-19 00:25:06
Re: Probabilitate de sarcinaDac faci sex neprotejat si peste jumate de ora vine ciclul, sunt riscuri de sarcina?? mi-e ff frika.. mi s-a intimplat ieri si nustiu cum ne-am lasat dusi de val... O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #61 2009-06-19 00:28:54
Re: Probabilitate de sarcinaAi ciclul regulat? Daca da, sansele sunt ff mici. Offline #62 2009-06-19 00:40:08
Re: Probabilitate de sarcinaDa, era regulat pina acum.. luna asta mi-a venit cu cateva zile mai devreme.. ma gandesc ca poate nu are cum, eram in cea mai nefertila zi.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-19 10:50:03
Re: Probabilitate de sarcinaAm discutat si cu un domn doctor...dumnealui mi-a spu sa nu-mi fac griji deoarece faptul ca a mancat asa mult se datoreaza cresterii ( are 15 ani ) si faptului ca e vara,si pofta de mancare e mai sporita, iar durerile de cap datorita stresului... ( ce-i drept,a avut niste probleme care si-au pus amprenta ) . Acum...ce-o fi o fi... Offline #64 2009-06-19 10:54:05
Re: Probabilitate de sarcinaSa dea Dumnezeu sa fie asa cum ti-a spus medicul Dragos. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #65 2009-06-19 22:17:20
Re: Probabilitate de sarcinaeu zic k nu sunt ...acuma depinde si de durata ciclului menstrual...dar ma gandesc k nu ai ciclu mai mic de 28 de zile... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #66 2009-06-20 00:39:53
Re: Probabilitate de sarcinafetelor spuneti-mi va rog la analiza de urocultura se poate descoperi sarcina? pls am nevoie de un rasp care stiti mesc Fericirea se afla in noi Offline #67 2009-06-20 00:54:56
Re: Probabilitate de sarcinaBebe mic ...io cred k da ....nu sunt sigura ..be the best ...fuck the rest )) Offline #68 2009-06-20 08:27:46
Re: Probabilitate de sarcina
nu, nu se poate Offline #69 2009-06-20 10:46:32
Re: Probabilitate de sarcinataniusha ai warn pt postare multipla. ti s-a raspuns dincolo de cateva zile deja. te reog sa citesti regulamentul si sa-l respecti. Offline #70 2009-06-20 11:15:59
Re: Probabilitate de sarcinacamysh: l-am sters...si am citit regulamentu..credeam ca la alt topic imi pot scrie problema inca odata...scuze Offline #72 2009-06-20 13:33:19
Re: Probabilitate de sarcinaDin nou cu problema mea...Am si eu o intrebare . De la postinor...poate intarzia de mai multe ori menstruatia ? va rog sa-mi raspundeti daca stiti Offline #73 2009-06-20 14:21:11
Re: Probabilitate de sarcinaMultumesc pt raspuns fetelor vreau sa va spun ca urinam ff des adika aveam senzatie de urina permanent am facut urocultura mia iesit bine... ma doare burta ff tare de multe ori si nu inteleg dc ... am vrut sa merg la ginecolog dar in data de 17 era de garda iar apoi mergea in concediu iar mie in data de 17 trebuia sami vina ciclul si nu am mai mers( pana la urma nici acum nu mia venit ciclul ) mie ff frika am facut si tratament cu curenti diadinamici, laser, gimnastica medicala pt picior si am auzit ca efortul fizic ar putea influenta intarzierea menstruatie pt ca eu pana acum nu am maifacut sport deloc nici ed fizica...am fost si ff stresata timp de doua saptamani ultimele doua de scoala dormeam putin nu aveam timp nici sa mananc de multe ori veneam de la liceu si mergeam la spital la tratament veneam apoi acasa si faceam temele pana tarziu iar dimineata ma trezeam devreme..... mam gandit ca ar putea fi sarcina dar nu stiu ce sa spun pt ca pana luna asta ciclul mia fost ff regulat in fiecare luna a venit in 17 fix mi sa intamplat doar odata sami vina mai repede cu doua zile. contacte sexuale am avut foarte putzine, protejate cu prezervativ si nici nu am facut pana sa apuce sa ejaculeze chiar daca am folosit prezervativ. poate fi vorba de sarcina daca nu a ejaculat nici macar in prezervativ ? eu ma gandesc ca nu:D va rog ajutatima cu un sfat acuma ma dor doarte rau si ovarele Ultima oara a fost editat de Bebe mic (2009-06-21 00:24:01) Fericirea se afla in noi Offline #74 2009-06-21 09:36:20
Re: Probabilitate de sarcinadaca ati facut sex protejat cu prezervativ, 100 % nu esti insarcinata. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #75 2009-07-02 23:34:12
Re: Probabilitate de sarcinaAm si eu o intrebare, la care va rog sa-mi raspundeti cat de repede...ciclul peste sarcia...cam cat tine ?tine vreo 10-11 zile...?mai putin...mai mult... ? Va rog mult sa-mi raspundeti cat mai rpd... va multumesc anticipat... Offline #76 2009-07-02 23:45:26
Re: Probabilitate de sarcinaeu din cate stiu tine mult mai putin decat normal si in cantitati mai mici Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|