homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi-3

#39 2006-10-26 06:32:28

persifona
Vizitator

Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi

Subscriu la spusele Penellopei smile

#40 2006-10-29 20:45:51

sereniti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-05-02

dar cum se poate asa ceva? doar daca iti afla parola.. adica daca o spui la toata lumea... dar altfel... cum?

#41 2006-10-29 21:29:02

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Au spus fetele mai sus. Cu un virus pe care, evident, tu nu stii ca il ai. Si ala incepe sa-ti inregistreze toate chestiile pe care le tastezi. Apoi, cand vrei sa intri pe mail iti da o eroare cum ca n-ai bagat bine parola sau ca trebuie sa o mai bagi o data pt siguranta. Si cand o tastezi a doua oara, cel care ti-a trimis virusul primeste automat un mail cu parola ta. Cam asta am inteles eu din explicatiile prietenului...sau cu un keyloger (caruia eu ii spuneam, generic, spy ca nu-i stiam denumirea corecta), care este instalat pe calculator fara sa lase urme (nici in program files, nici la memorie ocupata)care iti urmareste ce tastezi si apoi cel interesat vine la tine, il deschide printr-o combinatie de taste si ii afiseaza tot. Adica exista 2metode: de la distanta sau utilizand calculatorul de la care este accesata casuta de mail. Prima mi se pare o bataie de cap inutila, dar sunt si oameni care pur si simplu n-au ce face...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#42 2006-11-04 16:35:41

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

Aaaa...stiu si eu o chestie de genul asta cu calculatorul ...eram intro zi la sala de calculatoare la scola si fete toate pe messenger eu nu intru pe programul acela ca mi se pare ceva plictisitor si...ma rog nu vreau sa jignesc pe nimeni   in fine si fetele se uita prin calculator si gasesc un program cu  numele "program de spart parole la messenger"toate disperate sil activeaza si incepe si ii scie la o fata barfe deale lor asta tot ce scria ii aparea sunt curva sunt curva" sau "vi cu mine in cimitir" sau "vrei o bere?" imi aduci un pahar de apa".Tot calculatorul a fost infectat si a trbuit ca sa-l dezintaleze messengerul si sal faca la loc.Ce faca tare! lol

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#43 2006-11-04 21:18:54

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

G&O: Stiu si eu de ceea ce vorbesti.... Este un executabil. Nu face decat sa trimita anumite texte in messenger indiferent de ceea ce tiparesti tu. Nu cred ca este virus pentru ca l-am primit si eu de la cineva care vroia sa imi faca o gluma si l-am scanat si nu a fost identificat ca virus.
Acel executabil poate sa aiba orice demunire. In cazul tau se munea "Program de spart parole de messenger", la mine se numea "tare". Si nu face asa ravagii cum ai descris tu si in nici un caz sa infecteze calculatorul in asa fel incat sa trebuiasca facut totul la loc. Normal ca un simplu utilizator nu stie ce trebuie facut. TRebuia doar sa intri in Task Manager (Ctrl+Alt+Del) la procese, cautat procesul respectiv (care are acelasi nume ca si executabilul) si selectat End Process.

Data viitoare sa sti. tongue

Carpe diem!

Publicitate

loading...

#44 2006-11-04 21:25:59

PuffyGirl
Full member

Faza ii ca si profu o venit si fetele iau povestit cesa intamplat iar el sa tot uitat prin programe si a spus "va mananc"si asa a trebuit sa faca de la inceput messengerul la dezinstalat etc.Bine poate fi in orice caz poate fi virus sau mai stiu eu ce...Fiecaruia i se poate intampla!

#45 2006-11-04 21:33:52

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Ma mir.... Sigur era prof de info? big_smile
Vorbesc din experienta cu acelasi program... big_smile

Carpe diem!

#46 2006-11-04 21:39:27

PuffyGirl
Full member

da sigur...te asigur...nu stiu posibil ca fetele s fi deschisa si alte programe si...ma rog nu stiu eu povestesc doar ce sa intamplat...pt ca messengerul era deja blocat ce tipareai tot aia scria chiar daca intrai din nou ieseai si iar intrai ...ma rog...papa

#47 2006-11-05 00:08:22

auricy
Full member
Inregistrat: 2006-08-16

am avut si eu o experientza cu un astfel de program...dar am gasit alta solutie ..am dat restart big_smile si a mers tongue ..nu prea ma pricep eu la calculatoare..dar invatzam asa putin cate putin smile

#48 2006-12-03 14:47:00

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

am patit-o, fetele!!!! sad aveam un vizionar in CALCULATOR. ma miram eu de ce imi merge mai incet calculatorul. si de ce imi cerea de 3-4 ori parolele!! sad
acum trebuie sa imi schimb parolele. partea naspa e ca antivirusul si aia care cauta spy-ii nu mi-a gasit nimic. asa ca a trebuit reinstalat windowsul. deci vineri cu voiosie se apuca tata de instalat windows. si sambata l-a busit. asa ca l-a re-reinstalat ieri si azi.

Nobody home

#49 2006-12-03 15:36:07

mildangel
Full member
De la: Bucuresti (preferam Miami)
Inregistrat: 2006-07-13

hmmm nashira, nasol. si calcu meu mergea greu, dar la mine, din fericire, nu a fost cazul de asa ceva. trebuia sa-l defragmentez putin. dupa aceea a mers ca la inceput.
am avut o data o problema cu calculatorl, mi se blocase task-bar-ul si anumite shortcut-uri de pe desk top nu se mai deschideau, am vb pe mess-ca doar mess-ul mai raspundea la comenzi- cu un prieten it manager, mi-a cerut ip-ul, a intrat in calculator si gata, dupa ce mi-am vazut mouse-ul miscandu-se singur vreo 5 minute s-a rezolvat totul. descarcasem o melodie cu un program ce urmarea tot c faceam... hmmm... nu spy ca l-ar fi vazut anti spy-ul, dar ceva de genul... asa ca aveti grija. plus ca parolele de pe yahoo se sparg cel mai usor. nu trimite-ti mesaje pe hotmail de pe yahoo!!! apar toate datele voastre-ip, server ip tot acuma se sparg un picut mai greu, dar nu e imposibil.
unei colege i-a spar cineva parola pe mess si a intrat cu id-ul ei. nu a mai vrut sa i-l dea inapoi ca si pe ea o cheama la fel(id-ul era numele complet al fetei)...hmmmm ca e id-ul ei nu l-a furat, ca ea(colega mea) e hoata. mie mi s-au spart parolele de n ori. din februarie am un nou id, daca iar o patesc nu-l mai dau decat la 5 persoane din toata lista. oricum, i-am anuntat datile trecute ca mi s-au spart parolele si au intrat alte persoane cu id-urile mele-evident au injurat la greu... pe mine nu m-a luat nimeni tare pt ca se stia ca la acele ore nu sunt acasa-facultate, serviciu cu interdictie la mess, mai bine zis la net... chiar mi s-a zis"vezi ca ti s-a spart parola si cine intra injura rau" asta prin sms, ca metoda de siguranta. ajunsa acasa am schimbat parola, am facut alt id si l-am dat la95% din oameni. vad ca nu am mai avut probleme. sper sa nici nu mai apara ca sunt la al 3-lea id deja...

#50 2007-08-11 22:36:42

C.candea_21
New member
Inregistrat: 2007-08-10

exact asta am patit-o si eu cu cel mai bun prieten de al meu. (Duke, care e membru aici pe forum). Are program de parole, si am intrat de la el de acasa pe mess, si avand acel program, nu mai vrea sa mi-l deie sub nici o forma, si nu am intereseaza id de mess, ci in email, am unele chesti personale, ca dupa ce-mi i-au ce-mi era de folos, atunci poate sa faca bors cu id meu. Deci, daca moderatoarea il poate convinge sa-mi inapoieze parola, e cel mai bine, desi stiu ca Duke e fff respectat aici, si e bine, nici nu am crezut despre el, ca are asa cunostinte despre anticonceptionale, care eu l-am crezut doar un pusti care vrea ceva de care nu stie ce face. Duke sory, dar mi-am incercat norocul, sa vad daca are efect. Multumesc...

#51 2007-08-11 22:41:37

C.candea_21
New member
Inregistrat: 2007-08-10

Doar aici mi-a mai lasat parola, desi moderatorul, dar si eu, mi-am scris e-mailul C.candea_21@yahoo.com, si tot acolo am primit parola de autentificare aici in forum. Deci o poate schimba si de aici. Si mai am o problema cu inscierea pe acest forum. M-am inscrisca ca nume utilizator cypryy22, si e-mail cypryy22@yahoo.com, si nu am primit nici un e-mail cu parola de autentificare. Ce se poate face? Multumesc. PS. desi sunt nou, se pare ca am cam multe probleme, imi cer scuze.....

#52 2007-08-11 23:27:49

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

lol si chiar crezi ca vezi parola inapoi ?lol

p.s. citeste aici gay`ule http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=2526

Ultima oara a fost editat de Duke (2007-08-11 23:29:12)

#53 2008-04-17 22:49:29

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

fetelor mai am posibilitatea sa-mi recuperez parola de la mail?nu stiu de ce tot imi spune ca e gresita...si nu stiu ce sa mai fac:(
cum o pot recupera?sau slabe sanse ?mai bn fac alt mail?

#54 2008-04-17 22:52:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu ai incercat sa o recuperezi? prin forgot password
bagi datele tale si vezi tu
eu asa am spart niste parole d yahoo,k stiam raspunsu d la intrebarile secrete de la unii lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#55 2008-04-17 22:55:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Sorry, your password can't be reset online
To reset the password for this account, please contact Yahoo! Customer Care

Our Customer Care team will email you instructions that will help confirm your identity and allow them to better assist you.

Contact Customer Care
pana acum era mai simplu grater

#56 2008-04-17 23:03:19

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

fetelor o prietena de-a mea a patit o chestie asemanatoare, a vorbit intr-o seara cu un "prieten" pe mes si acesta i-a trimis un program cu ajutorul cariua spunea el poti sa vezi cine te tine pe invizibil, si cu programul acela respectivul baiat primea mailri zilnice cu ABSOLUT orice facea prietena mea la calculator...asa ca aveti mare grija eu nu mai deschid nimic de cand am auzit ce a patit prietena mea spun ca nu am spatiu suficient daca incearca cineva pe care nu il cunosc foarte bine sa imi trimita ceva tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#57 2008-04-17 23:24:08

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

deci al meu a patit ceva si mai interesant a primit un mail cu o che3stie sa se uite pe un blog si asa i-a aflat parola si a intrat si a vbt cu alte persoane din lista sad altora am auzit ca le-ar fi ecrut sa le incarce telefonul sad

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.