|
Nu esti logat.
Avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi-3#39 2006-10-26 06:32:28
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziSubscriu la spusele Penellopei #40 2006-10-29 20:45:51
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzidar cum se poate asa ceva? doar daca iti afla parola.. adica daca o spui la toata lumea... dar altfel... cum? Offline #41 2006-10-29 21:29:02
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziAu spus fetele mai sus. Cu un virus pe care, evident, tu nu stii ca il ai. Si ala incepe sa-ti inregistreze toate chestiile pe care le tastezi. Apoi, cand vrei sa intri pe mail iti da o eroare cum ca n-ai bagat bine parola sau ca trebuie sa o mai bagi o data pt siguranta. Si cand o tastezi a doua oara, cel care ti-a trimis virusul primeste automat un mail cu parola ta. Cam asta am inteles eu din explicatiile prietenului...sau cu un keyloger (caruia eu ii spuneam, generic, spy ca nu-i stiam denumirea corecta), care este instalat pe calculator fara sa lase urme (nici in program files, nici la memorie ocupata)care iti urmareste ce tastezi si apoi cel interesat vine la tine, il deschide printr-o combinatie de taste si ii afiseaza tot. Adica exista 2metode: de la distanta sau utilizand calculatorul de la care este accesata casuta de mail. Prima mi se pare o bataie de cap inutila, dar sunt si oameni care pur si simplu n-au ce face... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #42 2006-11-04 16:35:41
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziAaaa...stiu si eu o chestie de genul asta cu calculatorul ...eram intro zi la sala de calculatoare la scola si fete toate pe messenger eu nu intru pe programul acela ca mi se pare ceva plictisitor si...ma rog nu vreau sa jignesc pe nimeni in fine si fetele se uita prin calculator si gasesc un program cu numele "program de spart parole la messenger"toate disperate sil activeaza si incepe si ii scie la o fata barfe deale lor asta tot ce scria ii aparea sunt curva sunt curva" sau "vi cu mine in cimitir" sau "vrei o bere?" imi aduci un pahar de apa".Tot calculatorul a fost infectat si a trbuit ca sa-l dezintaleze messengerul si sal faca la loc.Ce faca tare! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #43 2006-11-04 21:18:54
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziG&O: Stiu si eu de ceea ce vorbesti.... Este un executabil. Nu face decat sa trimita anumite texte in messenger indiferent de ceea ce tiparesti tu. Nu cred ca este virus pentru ca l-am primit si eu de la cineva care vroia sa imi faca o gluma si l-am scanat si nu a fost identificat ca virus. Carpe diem! Offline Publicitateloading...
#44 2006-11-04 21:25:59
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziFaza ii ca si profu o venit si fetele iau povestit cesa intamplat iar el sa tot uitat prin programe si a spus "va mananc"si asa a trebuit sa faca de la inceput messengerul la dezinstalat etc.Bine poate fi in orice caz poate fi virus sau mai stiu eu ce...Fiecaruia i se poate intampla! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #45 2006-11-04 21:33:52
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziMa mir.... Sigur era prof de info? Carpe diem! Offline #46 2006-11-04 21:39:27
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzida sigur...te asigur...nu stiu posibil ca fetele s fi deschisa si alte programe si...ma rog nu stiu eu povestesc doar ce sa intamplat...pt ca messengerul era deja blocat ce tipareai tot aia scria chiar daca intrai din nou ieseai si iar intrai ...ma rog...papa Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #47 2006-11-05 00:08:22
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziam avut si eu o experientza cu un astfel de program...dar am gasit alta solutie ..am dat restart si a mers ..nu prea ma pricep eu la calculatoare..dar invatzam asa putin cate putin Offline #48 2006-12-03 14:47:00
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziam patit-o, fetele!!!! aveam un vizionar in CALCULATOR. ma miram eu de ce imi merge mai incet calculatorul. si de ce imi cerea de 3-4 ori parolele!! Nobody home Offline #49 2006-12-03 15:36:07
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzihmmm nashira, nasol. si calcu meu mergea greu, dar la mine, din fericire, nu a fost cazul de asa ceva. trebuia sa-l defragmentez putin. dupa aceea a mers ca la inceput. Offline #50 2007-08-11 22:36:42
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziexact asta am patit-o si eu cu cel mai bun prieten de al meu. (Duke, care e membru aici pe forum). Are program de parole, si am intrat de la el de acasa pe mess, si avand acel program, nu mai vrea sa mi-l deie sub nici o forma, si nu am intereseaza id de mess, ci in email, am unele chesti personale, ca dupa ce-mi i-au ce-mi era de folos, atunci poate sa faca bors cu id meu. Deci, daca moderatoarea il poate convinge sa-mi inapoieze parola, e cel mai bine, desi stiu ca Duke e fff respectat aici, si e bine, nici nu am crezut despre el, ca are asa cunostinte despre anticonceptionale, care eu l-am crezut doar un pusti care vrea ceva de care nu stie ce face. Duke sory, dar mi-am incercat norocul, sa vad daca are efect. Multumesc... Offline #51 2007-08-11 22:41:37
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziDoar aici mi-a mai lasat parola, desi moderatorul, dar si eu, mi-am scris e-mailul C.candea_21@yahoo.com, si tot acolo am primit parola de autentificare aici in forum. Deci o poate schimba si de aici. Si mai am o problema cu inscierea pe acest forum. M-am inscrisca ca nume utilizator cypryy22, si e-mail cypryy22@yahoo.com, si nu am primit nici un e-mail cu parola de autentificare. Ce se poate face? Multumesc. PS. desi sunt nou, se pare ca am cam multe probleme, imi cer scuze..... Offline #52 2007-08-11 23:27:49
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi si chiar crezi ca vezi parola inapoi ? Ultima oara a fost editat de Duke (2007-08-11 23:29:12) Offline #53 2008-04-17 22:49:29
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzifetelor mai am posibilitatea sa-mi recuperez parola de la mail?nu stiu de ce tot imi spune ca e gresita...si nu stiu ce sa mai fac:( Offline #54 2008-04-17 22:52:23
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzinu ai incercat sa o recuperezi? prin forgot password i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #55 2008-04-17 22:55:15
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziSorry, your password can't be reset online Offline #56 2008-04-17 23:03:19
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzifetelor o prietena de-a mea a patit o chestie asemanatoare, a vorbit intr-o seara cu un "prieten" pe mes si acesta i-a trimis un program cu ajutorul cariua spunea el poti sa vezi cine te tine pe invizibil, si cu programul acela respectivul baiat primea mailri zilnice cu ABSOLUT orice facea prietena mea la calculator...asa ca aveti mare grija eu nu mai deschid nimic de cand am auzit ce a patit prietena mea spun ca nu am spatiu suficient daca incearca cineva pe care nu il cunosc foarte bine sa imi trimita ceva „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #57 2008-04-17 23:24:08
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzideci al meu a patit ceva si mai interesant a primit un mail cu o che3stie sa se uite pe un blog si asa i-a aflat parola si a intrat si a vbt cu alte persoane din lista altora am auzit ca le-ar fi ecrut sa le incarce telefonul "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|