|
Nu esti logat.
Febra#1 2009-06-07 11:03:58
Febrade cateva saptamani tot fac febra , dar nu ma gripez .... imi vine sa dorm incontinuu , ma dor articulatiile, cefalee, stare de voma,ameteala,nervozitate si uneori ma doare in partea superioara stanga a abdomenului prin zona pancreasului. Nu inteleg de la ce ... am fost la medic .. marti ma duc sa-mi fac niste analize hemoleucograma, TGO , TGP.De ceva timp cand ma doare capul, la expiratie simt ca un miros de fum sau nu stiu cum sa explic o arsura nu stiu ... ma deranjeaza asta. HELP ?! Ultima oara a fost editat de Britney (2009-06-07 11:04:37) Offline #2 2009-06-09 11:00:46
Re: Febra
scumpa mea...solutie e investigatia amanuntita pentru aflarea diagnosticului....nu avem cum sa stim noi ce ai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|