|
Nu esti logat.
Probleme yasmin-2#20 2009-06-09 13:28:07
Re: probleme yasminmultumesc frumos pentru sfaturile si timpul acordat. sper sa nu existe complicatii. o sa astept si o sa fac testul de sarcina. in cazul in care totul este ok pot considera ca am avut menstruatie 1 singura zi si ca pilulele isi fac efectul? sau trebuie sa ma protejez si sa astept pana luna urmatoare de administrare de pilule? Offline #21 2009-06-09 13:29:07
Re: probleme yasminspun inca o data ca nu am mai avut probleme pana acum cu CM. doar intarzieri si schimbati de data dar foarte rar. Ultima oara a fost editat de blanka (2009-06-09 14:11:46) Offline #22 2009-06-09 13:58:36
Re: probleme yasminblanka ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #23 2009-06-19 10:13:21
Re: probleme yasminam si eu o intrebare de la yasmin pot aparea probleme la ficat?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #24 2009-06-19 10:41:49
Re: probleme yasminDaca ficatul este sanatos, nu e nici o problema. Daca ai probleme de ficat, e bine sa iei si un hepatoprotector. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-19 10:49:01
Re: probleme yasminpoi miam facut analizele si mia iesit rezultatele la ficat mai mare (nu cu mult) si nus de la ce ar putea fi:( Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #26 2009-06-19 10:59:43
Re: probleme yasminmult timp am baut multa cola. si acu' vad ca am reluat prostul obicei... oare am ficatul distrus,by now? ar trebui sa ma gandesc la hepatoprotectorul ala? Offline #27 2009-06-19 11:03:25
Re: probleme yasminpai ai ceva simptome?... fa-ti niste analize daca banuiesti ceva... si lasa cola!!! si eu m-am lasat, greu, dar m-am lasat... Offline #28 2009-06-19 11:07:12
Re: probleme yasminsi inca cv eu pe la inceputul luni am luat 5 zile antibiotic si in primele zile am baut alcool....poate fi si de la asta?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #29 2009-06-19 11:16:12
Re: probleme yasminDa, contraceptivele pot cauza probleme hepatice. Offline #30 2009-06-19 11:21:53
Re: probleme yasminstiam k nu trebuie combinat dar am uitat ca tre sa iau pastile:| Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-19 12:02:01) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #31 2009-06-19 14:17:45
Re: probleme yasmin
simptome,nu... adica,daca ma gandesc ca sunt probleme cu el,si ma obsedeaza asta,sigur in vreo 2 zile o sa incep sa am de toate... dar momentan,nu. si m-as lasa,dar nu pot... adica,e atat de buna... ma lasasem cand am descoperit ca aveam ovare polichistice,si pe langa tratament,medicul imi daduse si o dieta foarte severa,pe care am tinut-o cu sfintenie 2 ani. da' dup-aia pur si simplu n-am mai rezistat... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|