|
Nu esti logat.
Master!! Ce aleg?-4#58 2009-07-31 18:42:55
Re: Master!! Ce aleg?little_princess ai aici tot ce doresti: http://www.sri.ro/subpagini/328/admitere-2009.html Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #59 2009-08-01 11:22:14
Re: Master!! Ce aleg?
cum a spus si katami...economie....ca sa nu predea profii de 2 ori ne baga la un loc cu cei de la bologna Offline #60 2009-09-13 18:23:08Re: Master!! Ce aleg?fetelor va rog mult sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. Maine am examenul de admitere la master la traducere si interpretariat la galati si sunt foarte stresata.. sunt 5 subiecte, fiecare avand cate o tematica, bibliografie..si am inteles de curand ca din cele 5 este un singur subiect la alegere. initial am invatat pe toate 5...sau am incercat si acum ma bazez numai pe unul dar vreau sa stiu daca a mai dat cineva la master la galati si nu numai si daca din tematica aceea a avut de ales un singur subiect despre care sa vorbeasca sau nu. va multumesc anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|