homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Master!! Ce aleg?-4

#58 2009-07-31 18:42:55

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Master!! Ce aleg?

little_princess ai aici tot ce doresti: http://www.sri.ro/subpagini/328/admitere-2009.html

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#59 2009-08-01 11:22:14

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

green_fairy a scris:

ufff dar tu nu ai terminat cu 5 ani? daca da, atunci masterul il faci de 1 an smile daca ai terminat cu 4 faci de 2 ani. doctoratul e o optiune nu o obligatie. acum masterul a cam devenit obligatie smile

cum a spus si katami...economie....ca sa nu predea profii de 2 ori ne baga la un loc cu cei de la bologna

#60 2009-09-13 18:23:08

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

fetelor va rog mult sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. Maine am examenul de admitere la master la traducere si interpretariat la galati si sunt foarte stresata.. sunt 5 subiecte, fiecare avand cate o tematica, bibliografie..si am inteles de curand ca din cele 5 este un singur subiect la alegere. initial am invatat pe toate 5...sau am incercat si acum ma bazez numai pe unul dar vreau sa stiu daca a mai dat cineva la master la galati si nu numai si daca din tematica aceea a avut de ales un singur subiect despre care sa vorbeasca sau nu. va multumesc anticipat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.