|
Nu esti logat.
Sexul la ciclu...#1 2009-06-10 00:26:28
sexul la ciclu...Buna seara, am si eu o intrebare...am facut dragoste cu prietenul meu in timpul menstruatiei, acesta terminand in mine...vroiam sa va intreb pot ramane insarcinata?..mentionez ca iau anticonceptionale, de fiecare data le-am luat corect..va multumesc Offline #2 2009-06-10 00:31:25
Re: sexul la ciclu...pai daca ai luat anticonceptionalele corect nu ai niciun motiv de ingrijorare "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-06-10 08:58:32
Re: sexul la ciclu...
Daca iei corect pastilele esti protejata si pe parcursul celor sapte zile de pauza impotriva unei sarcini. ce nu fac anticonceptionalele ... nu te protejeaza impotriva infectiilor vaginale la care esti mult mai predisousa in timpul menstrei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-06-10 23:26:01
Re: sexul la ciclu...va multumesc pt raspuns, chiar ma panicasem..mi-era frica sa nu raman insarcinata...va multumesc din suflet... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|