homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teste pt HPV

#1 2009-06-10 21:35:02

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

teste pt HPV

As dori sa stiu sau sa aflu ce teste/investigatii pot face pentru a vedea daca am HPV si ce tip si daca acesta poate evolua in cancer. Multumesc! (va rog sa imi recomandati si un centru medical si doctor pentru  aceste analize - BUCURESTI)

Ultima oara a fost editat de albastra (2009-06-10 21:51:07)

#2 2009-06-10 21:36:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: teste pt HPV

spune-ne si orasul, ca sa iti putem recomanda...
pt depistare se face genotipare hpv

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2009-06-11 21:55:43

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Daca esti din Bucuresti, poti merge la clinica Micomi, genotiparea HPV costa 480 lei acolo. Iar ca doctor, poti apela la dr Mihaela Badea, pe care o gasesti tot acolo, poti intra la ea cu rezultatul de la genotipare si daca e cazul te programeaza si la colposcopie

#4 2009-06-12 00:52:15

just_me_diana
New member
Inregistrat: 2009-06-12

mi-am facut testul hpv si mi-a iesit genotip 16.ce trebuie sa fac in continuare?pana la eliminarea virusului sunt interzise relatiile sexuale?va rog frumos am si eu nevoie de un raspuns....sad

#5 2009-06-13 00:03:21

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

just_me_diana, mergi la doctorul ginecolog, el poate sa faca investigatii suplimentare sa vada daca sunt rani pe col sau alte probleme  si sa-ti dea si un tratament corespunzator. Ce pot sa-ti spun inca de pe acum e ca ar trebui sa incepi un tratament care sa creasca imunitatea si poti sa mergi pe ceva natural: echinaceea, spirulina, laptisor de matca, propolis...

In legatura cu relatiile sexuale, daca ai in momentul de fata un partener, sunt toate sansele sa fi luat deja virusul, deci nu mai e necesara protectia, ca oricum il aveti amandoi. Daca ai un partener neinfectat, e la alegerea ta ce sa faci. Din pacate, prezervativul nu protejeaza impotriva HPV-ului, deci poate sa ia de la tine. Pe de alta parte, nu-mi dau seama cat de periculos ar fi pentru el, de vreme ce tulpina 16 are potential cancerigen, iar el nu are col uterin la care sa dezvolte cancer. Deci cel mult HPV-ul il poate afecta sub forma de condiloame, negi, insa am inteles ca tulpinile cu potential cancerigen nu dau si astfel de eruptii.

Publicitate

loading...

#6 2009-10-05 22:46:57

bennu
Membru
Inregistrat: 2009-10-05

in urma biopsiei se poate vedea daca am HPV?

#7 2009-10-06 11:13:05

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

michidoo a scris:

Din pacate, prezervativul nu protejeaza impotriva HPV-ului, deci poate sa ia de la tine. Pe de alta parte, nu-mi dau seama cat de periculos ar fi pentru el, de vreme ce tulpina 16 are potential cancerigen, iar el nu are col uterin la care sa dezvolte cancer. Deci cel mult HPV-ul il poate afecta sub forma de condiloame, negi, insa am inteles ca tulpinile cu potential cancerigen nu dau si astfel de eruptii.

in primul rand ar trebui informat noul partener... altfel ia leapsa si o da tuturor fetelor cu care va intra in contact... nasol...  va genera noi posturi aici din partea a noi useritze care se trezesc cu HPV...  :-(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.