|
Nu esti logat.
Teste pt HPV#1 2009-06-10 21:35:02
teste pt HPVAs dori sa stiu sau sa aflu ce teste/investigatii pot face pentru a vedea daca am HPV si ce tip si daca acesta poate evolua in cancer. Multumesc! (va rog sa imi recomandati si un centru medical si doctor pentru aceste analize - BUCURESTI) Ultima oara a fost editat de albastra (2009-06-10 21:51:07) Offline #2 2009-06-10 21:36:17
Re: teste pt HPVspune-ne si orasul, ca sa iti putem recomanda... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2009-06-11 21:55:43
Re: teste pt HPVDaca esti din Bucuresti, poti merge la clinica Micomi, genotiparea HPV costa 480 lei acolo. Iar ca doctor, poti apela la dr Mihaela Badea, pe care o gasesti tot acolo, poti intra la ea cu rezultatul de la genotipare si daca e cazul te programeaza si la colposcopie Offline #4 2009-06-12 00:52:15
Re: teste pt HPVmi-am facut testul hpv si mi-a iesit genotip 16.ce trebuie sa fac in continuare?pana la eliminarea virusului sunt interzise relatiile sexuale?va rog frumos am si eu nevoie de un raspuns.... Offline #5 2009-06-13 00:03:21
Re: teste pt HPVjust_me_diana, mergi la doctorul ginecolog, el poate sa faca investigatii suplimentare sa vada daca sunt rani pe col sau alte probleme si sa-ti dea si un tratament corespunzator. Ce pot sa-ti spun inca de pe acum e ca ar trebui sa incepi un tratament care sa creasca imunitatea si poti sa mergi pe ceva natural: echinaceea, spirulina, laptisor de matca, propolis... Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-05 22:46:57
Re: teste pt HPVin urma biopsiei se poate vedea daca am HPV? Offline #7 2009-10-06 11:13:05
Re: teste pt HPV
in primul rand ar trebui informat noul partener... altfel ia leapsa si o da tuturor fetelor cu care va intra in contact... nasol... va genera noi posturi aici din partea a noi useritze care se trezesc cu HPV... :-( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|