homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teste alergologice

#1 2009-06-11 15:32:16

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

teste alergologice

buna fetelor. Stiti cumva unde as putea sa fac in Brasov niste teste alergologice? de asemenea mai am o nedumerire: e un set de test standard care se fac? Pentru ca eu am fost la orl din cauza amigdalelor (aslo 400 viteza sangelui marita si dureri foarte dese de gat) si a nasului mereu infundat vara si mi s-a spus sa imi fac teste alergologice. dar ce teste nu neutral

am sunat la medo sa intreb si domnisoara cu care am vorbit nu prea avea idee cu ce se mananca testele astea.

Daca stiti ceva despre ele si de costul lor va rog sa ma luminati si pe mine ca sunt in ceata  va

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#2 2009-06-11 16:55:02

skumpi
Vizitator

Re: teste alergologice

mergi la alergologie si le spui ce pb ai... si o sa`ti faca mai multe teste sa vada dak nu cumva esti alergica la ceva si din cauza asta ai nasu infundat & co
din cate stiu eu...te pisca asa pe mana si`ti pune substanta...vreo 10 intepaturi cu diferite substante iar dak vre`una dintre ele se inroseste inseamna ca esti alergica la aceea substanta...
+ alte teste la aparate.
din cate am inteles eu sunt destul de scumpe daca le faci la privat
nu ti`a dat trimitere la alergologie ? dak nu...mergi la dr. de familie sa iti dea si le faci gratis la spitalu din Brasov...

#3 2009-06-11 18:17:52

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Mai exista si analize de sange...(acele IG-uri)

#4 2009-06-12 00:42:16

alexutza12345
Sr. member

problema este ca de la orl mi s-au recomandat doar testele astea si nu mi-a spus clar ce ar trebui sa fac. La medicul de familie am inteles ca daca ma duc imi da trimitere si nu platesc consultatia la alergolog dar testele tot se platesc. In afara de asta sistemul asta medical din romania e asa praf ca nu e nicaieri in spital unde sa se faca testele astea numai la privat . Am sunat in 2 locuri si preturile difereau: 125 si 180 lei insa din cate am inteles doar analize la sange.

ppffff....o groaza de bani..si cand ma gandesc ca dau lunar la CAS 450 lei

#5 2009-06-12 17:26:40

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

alex,exista anumite substante la care se face testarea.daca indicatia nu e pt o anumita substanata,atunci iti fac ei testarea care se face in general.incearca la spitalul judetean la clinica de dermatologie.acolo nu ar trebui sa fie atat de scumpe cum sunt la privat.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Publicitate

loading...

#6 2009-06-12 19:05:14

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Medicii alergologi au o trusa speciala cu teste 'standard'. Cel putin ar trebui sa aiba ca d-aia sunt medici alergologi. Eu am facut acum vreo luna teste cutanate in bucuresti la spitalul municipal si am dat 144 de ron.Depinde la ce amestecuri te testeaza. Cele cu polenuri sunt cele mai scumpe,si probabil acum primavara sunt cele mai utilizate. M-am mai interesat de cele de sange, si se pare ca ele sunt recomandate celor care sunt fff alergici si carora daca le-ar picura pe piele alergeni ar intra in scos anafilactic. (nu te speria nu e cred ca e cazul tau, ca altfel ai fi aflat pana acum daca esti asa sensibila).

#7 2009-06-13 00:57:36

alexutza12345
Sr. member

multumesc frumos fetelor smile o sa incerc la judetean - mai bine merg la medicul de familie sa cer oricum o trimitere si o intreb pe doctorita mea ce stie unde as putea sa le fac.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.