|
Nu esti logat.
Resemnare sau obsesie...#1 2009-06-12 11:26:00
resemnare sau obsesie...buna tuturor.am ales sa ma inscriu pe acest site in ideea de a primi sfaturi de la perosoane care poate au trecut prin situatii simiilare sau pur si simplu pentru a ma intelege mai bine pe mine insami.am cunoscut un tip foarte dragut intr-un club...ma invitase la dans in acea seara dar l-am refuzat pt ca nu mai puteam ramane..si l-am intrebat daca are adresa de messenger...si el mi-a cerut nr de tel.asa a inceput toul...au urmat mesaje de la el..apeluri...conversatiii pe mess..dupa 3 zile ne-am intalnit..totul a decurs minunat..sustinea cu tarie ca vrea o relatie serioasa , ca ultima lui prietena era o materialista, se lauda ca atunci cand s-a despartit de o fata cu care fusese 7 luni i-a adus 7 trandafiri la ultima intalnire..in fine si am continuat sa ne vedem..am iesit in parc, la film.in total ne-am vazut de 4 ori, in tot acest timp intre noi au existat scene de pasiune(saruturi pasionale, ne atingeam in zonele intime, etc),si la penultima intalnire dupa jumatate de ora dupa chestii de genul asta, fara a ma culca cu el s-a oprit brusc si mi-a spus ca sia dat drumul.am ramas putin socata sincer...insa nu asta e problema mea...la o zi diferenta ne-am intalnit iar..am fost la film,iar seara lucururile au scapat de sub control..si am ajuns acsa la mine pentru ca m-a facut sa nu ma mai pot abtine nici eu..si aici urmeaza dezastrul..si-a dat drumul foarte repede...apoi facand-o iar din nou si-a dat drumul..si am incercat dupa oata noaptea..o faceam cateva min bune as putea spunein care el transpira de nu mai putea..si apoi i se culca....si apoi iar incepeam sa o facem cateva min si iar i se culca..si asa am tinuto intruna..si-a cerut scz ca m-a dezamagit..imi spunea ca sunt perfecta,cel putin la fata...ca este un norocos cu mine si ca trebuie sa ne perfectionam..dar totusi ii pare asa rau ca am dat gres din prima si ca mai bine nu venea in acea seara la mine ca sa nu stirce totul.totul bine pana acuma, a plecat de la mine,si peste cateva ore primesc un msj de la el foarte dragut in care ma alinta si imi spunea ca se gandeste la mine..mai pe seara i-am trimis eu un sms sa-l intreb daca isi invatase pt un examen..si imi rasp mai evaziv..gen am fost la un ping pong dar o sa citesc mai ncolo te sarut...a doua zi nu a mai dat nici un semn de viata si nu intelegeam...am asteptat cat am asteptat si i-am dat eu un msj gen m-ai uitat..si imi trimite nu te-am uitat si apoi cum ma alinta el..dar ca se simte f naspa pt ce se intamplase in seara aia si ca el sa facut de ras...si eu iam spus ca nu e adevarat ca trebuie sa mai incercam ca am incredere ca o sa fie bine pana la urma si care e parerea lui?si el imi rasp nu stiu ce sa zic..mi-e si frica si rusine de tine acum...cred ca imi trebuie timp...era totul asa frumos si eu un prost..sunt terminat!si l-am sunat ca ma enervasem rau...si de-a lungul conversatiei se vedea ca nu are chef sa vb cu mine..o tinea intruna ca acum nu vede rostul sa mai incercam..ca ii pare foarte rau...dara daca nu a iesit din prima nu crede ca o sa iasa din a doua..si la urma imi zice te pup si hai ca mai vb daca e..si eu am zis ok si am inchis..au trecut 4 zile de atunci..nu a mai dat nici un semn..nici eu..ma roade asteptarea asta..nici nu pot sa ma resemnez ma doare indiferenta , nu pot sa inteleg acea razgandire de peste noapte..se aproie curand ziua mea de nastere..imi facusem niste planuri cu el sa mergem undeva impreuna..acum am si licenta si nu pot sa ma mai concentrez la invatat..care este parerea si sfatul vostru?va multumesc. Offline #2 2009-06-12 11:47:45
Re: resemnare sau obsesie...Hmm..Eu cred ca ar trebui sa'l uiti.Se vede ca el nu mai vrea nimic pt ca s'a simtit naspa ca s'a intamplat ce s'a intamplat si probabil stie ca are o problema si stie ca o sa se mai intample si de asta nu mai vrea nimic. We Have To Be Strong !!! Offline #3 2009-06-12 11:48:01
Re: resemnare sau obsesie...hmm... eu n'am sa vb din propria experienta, insa o prietena a patit ceva de genul... ii murea putulica flacaului inainte s'o penetreze ... au fost la doctori, au facut terapie in cuplu si nu a mers nici dupa 2 luni de chinuiala si tratamente ... s'au despartit inevitabil ... acum tipul are prietena de 1 an de zile se insoara la anul si putza ii functioneaza perfect ink de la primul contact cu noua iubita concluzia o tragi u, k noi nici acum nu ne'am dumerit de ce s'a intamplat intre ei 2 Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #4 2009-06-12 11:57:55
Re: resemnare sau obsesie...probabil e constient de problema lui...cu siguranta nu i s'a intamplat asta doar cu tine,ci si inainte,si pur si simplu nu vrea sa se mai faca de ras in fata ta. Offline #5 2009-06-12 12:12:53
Re: resemnare sau obsesie...nu vorbesc nici eu in cunostinta de cauza pentru ca n-am patit asa ceva, insa stim toate cat de umilitor e pentru un barbat sa pateasca asa ceva, indiferent de motive (poate fi o problema permanenta la el sau poate a fost ceva de moment). "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-12 12:32:40
Re: resemnare sau obsesie...si eu sunt de parere ca ar trebui sa ii respecti decizia, daca el nu intelege ca pe tine nu te-a deranjat f tare si ai fi de acord sa mai incercati cu multa rabdare. Offline #7 2009-06-12 12:37:21Re: resemnare sau obsesie...Mai, sunt de acord cu fetele, ar fi o idee buna sa il uiti si sa cauti altul cu care eti compatibila si in pat. Adevarul e ca si al meu s-a emotionat prima data, dar dupa 5 min a compensat din plin, si dupa a mai mers o tura. Deci nu stiu, o seara intreaga de incercari nereusite cred ca l-au marcat de tot pe bietul baiat. Nu o sa se mai simta niciodata barbat adevarat in fata ta, deci evident ca nu prea vrea sa te mai vada. Offline #8 2009-06-12 14:03:16
Re: resemnare sau obsesie...eu as zice sa mai incercati..asta daca vrea si el. eu am patit ceva de genul dar nu m-a deranjat deloc. primele 2-3 ori termina mai rpd dar dupa aia nu a mai fost nici o problema. e chestia aia de inceput si eram f pasionali unul cu altul si el se aprindea mai rpd.mi se parea tare dragut. oricum a 2a oara il tinea...de oboseam eu Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2009-06-12 14:17:25
Re: resemnare sau obsesie...tu defapt de ce vrei sa mai continui cu el? pentru ca iti place f mult de el si va intelegeati, inainte de incident, f bine, sau pentru ca ai orgoliul tau care iti spune sa mai incerci pana cand iese bine(nu o zic cu rautate, si eu am astfel de momente- gen instinctul matern Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #10 2009-06-12 15:10:02
Re: resemnare sau obsesie...pai...ai cam omis sa ne precizezi daca este un incepator(din cate stii tu),ca daca i asa se schimba situatia...daca nu,inseamna ca are o problema...Si sa stii ca eu mai iau in calcul si varianta ca a vrut sa profite de tine,si akm de aia se poarta mai rece ...Totusi a ti avut cateva partide in acea noapte,inseamna ca nu i chiar asa "mort"instrumentul... Offline #11 2009-06-12 19:42:46
Re: resemnare sau obsesie...stefand87, motive ar putea sa fie multe... Tu stii cel mai bine adevarul, tu ai fost cu el, tu l-ai cunoscut....... Poate doar asta isi dorea, poate chiar vroia o relatie serioasa, dar acum se gandeste ca nu o sa mai fie ok, daca tine la tine cat de cat ma gandesc eu ca ar mai vrea sa te vada, sau sa stie de tine, acum depinde de la persoana la persoana, depinde mult si motivul pe care l-a avut. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-06-12 19:43:30) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #12 2009-06-12 23:59:20
Re: resemnare sau obsesie...Bai eu am patit asa ceva si imi cam dau seama de ce ti-a dat papucii. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-12 23:59:47) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2009-06-13 00:11:11
Re: resemnare sau obsesie...Multumesc frumos pentru toate sfaturile date si pentru incurajarile voastre.Am citit atenta toate raspunsurile si am ales sa ii acord timp..daca ma va cauta el bine daca nu asta e..nu a fost sa fie pur si simplu. Offline #14 2009-06-16 22:49:54
Re: resemnare sau obsesie...astazi a fost ziua mea si mi-a dat mesaj...gen la multi ani sa nu stii ce este tristetea sa cunosti doar bucuria tineretii..si iarta-ma ca stiu ca te-am dezamagit...chiar n-am vrut..pupacesc o urata si eu iam raspuns in 2 ore ca atuncea am vazut mesajul si iam zis multumesc pt mesaj(si ca te-ai gandit la mine)..si nu m-ai dezamagit in acea seara , ci dupa!...si eu te pup! ce parere aveti?va rog sa-mi rasp si mie cineva...mie mi s-a parut deplasta sa isi ceara iara scz ....voi ce credeti? Offline #15 2009-06-16 23:02:05
Re: resemnare sau obsesie...probabil se simte complexat si ii e rusine de ce s-a intamplat...se intampla sa nu aiba erectie sau sa ejaculeze prea rpd atunci cand sunt la inceput cu o fata, dar ei se simt f prost in situatii de genul. asta ar explica comportamemntul lui putin diferit dupa acea noapte... Offline #16 2009-07-05 02:06:47
Re: resemnare sau obsesie...de la ziua mea au trecut inca 2 saptamani jumatate si m-a sunat sa ma intrebe ce mai fac azi..eu iam spus ca m-am gandit la el in timpul asta si el mi-a zis ca s-a gandit ca altfel nu ma mai suna..si a zis ca nu se mai simte ca atunci atat de aiurea..dar sa mai treaca timp si nu inteleg ce timp sa mai treaca ca a trecut o luna..si i-am zis pot sa ma mai gandesc la tine?si el da..si zic ms ca mi-ai dat voie..si el cica oricum daca nu iti dadeam voie tu faci ceea ce simti..si hai ca mai vb daca e..te pupi...eu peste cateva zile voi peca in italia pentru 2 luni si imi este foarte dor de el..dar daca el nu a zis sa iesim ma gandesc ca nu vrea sa ma vada..si ma mai intorc abia peste 2 luni ...si tot in seara asta am vazut la el la avatar o poza cu el si cu o fata..ma gandesc ca ar putea fi prietena lui..nu stiu ce sa mai cred..in capul meu e o amestecatura ...nu stiu ce sa fac, va rog frumos spuneti-mi un sfat..sa imi vad de viata mea si sa il dau de tot uitarii..sau sa il caut si sa ii zic ca vreau sa il vad ca mi-e dor de el?multumesc. Offline #17 2009-07-05 02:23:22
Re: resemnare sau obsesie...dak zici k are poza q el si o fata..dc nu`l intrebi(pe mess eventual) ce vrea...si dc te suna dak are poza la avatar q alta fata?spune`i ca u vrei sa fi q el si ca o sa pleci..poate asa realizeaza si el ca poate te pierde...eu cred k totusi se simte ink complexat pt faza aia,k nah...mandria lui de barbat.eu zic k totusi se gandeste la tn,k dak nu nu te`ar mai fi sunat deloc...cel mai bn ar fi sa vb q el si sa dati cartile pe fata,si u si el. Love. Live. Laugh. Offline #18 2009-07-08 17:11:27
Re: resemnare sau obsesie...nu l-am mai cautat si nici el de atunci..am decis sa o las asa ..cel putin pana ma introc..intre timp am cunoscut un alt tip, cu o gandire mult mai matura.ne-am intalnit de vreo 5 ori pana acum e foarte dragut cu mine,dar are unele gesturi care m-au facut sa cred ca vrea doar sex de la mine.si aseara ne-am certat pe tema asta, s-a simtit jignit ca mi-a spus ca ma asteapta cat sunt plecata dar ca la un moment dat o sa vrea sa ma aiba la pat..sa facem dragoste si eu am spus da dragoste care in ziua de azi e mai mult sex..si s-a suparat foarte tare mi-a spus ca nu trebuie sa il inglobez in aceiasi categorie cu toti pe care i-am intalnit pana acum si au vrut doar asta..asa e dar nu pot sa ma abtin sa nu cataloghez la fel..si mi-a spus ca o sa imi prinda bine in italia ca o sa am timp de gandire si sa il caut cand ma intorc..seara dupa ce s-a dus acsa mi-a dat msj in care spunea de ce nu ma lasi sa te iubesc?iti va parea rau dupa mine..mie stiu sigur ca imi va parea daca nu te-as mai vedea..stiu ca e greu sa ai incredere in cineva..nu te condamn deloc..doar ca, as fi vrut sa te iubesc..si i-am trimis inapoi ca am nevoie de putin timp de gandire in care sa ma pun in ordine cu mine insami si ca eu imi doresc sa il mai vad si l-am intrebat daca ma poate intelege si mi-a trimis ca e de acord..ca ma saruta si sa ma odihnesc sa nu mai imi fac ganduri negre ca totul va fi bine ca voi vedea si ..eu i-am raspuns ca eu sunt dispusa sa ma si schimb numai sa fie totul inspre bine si ca sunt sigura ca impreuna vom reusi si ca in timp o sa il las sa ma iubeasca ..si astazi nu ma m-ai cautat deloc iar eu nu stiu ce sa fac ..sunt foarte confuza..nu mi-a dat de inteles ca s-a terminat dar cu toate astea nu mai da semn de viata..voi ce ati face in locul meu?multumesc Offline #19 2009-07-08 20:11:57
Re: resemnare sau obsesie...Daca iubesti un om lasa-l liber.Daca se intoarce e al tau, daca nu, nu l-ai avut niciodata.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|