|
Nu esti logat.
Dureri de sani-2#20 2009-06-14 00:10:33
Re: dureri de saniaia stiu...dar pe mine m-au durut non stop,de la inceputul pana la sfarsitul foliei si inclusiv cand am fost la menstruatie.daca iau anticonceptionale nu se poate vorbi despre perioada fertila.la mine a fost de la ele. Offline #21 2009-06-14 00:25:43
Re: dureri de sanisi pe mine ma dor sanii in unele lunii....de nici nu i pot atinge.... dac esti asa speriata dute la un doctor....de cat timp iei antibebe? poate trebuie schimbate... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #22 2009-06-14 00:26:32
Re: dureri de sani
toata lumea are de cand esti mica.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #23 2009-06-14 08:55:36
Re: dureri de sanioana16 ai ban 2 zile pt mesaje consecutive aici si la alt topic... Offline #24 2009-06-14 15:50:22
nus eu mam speriat putin din cauza virusului HPV si am sa o intreb pe doctorita sa stau eu mai linistita....nus dar is tare paranoica:-<...am intrebato si pe sora mea si mia sp k nu e nik dar ca nu ste exact ce e...
si pe me ma dureau de la menstra cam cu aproximativ 2 sapt inainte....aq mia venit ai am inceput folia de antibebe si mau durut in continuare....asta e prima luna de cand iau antibebe...de crescut nus dak mai cresc am aproape 19 ani.... Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-14 15:52:25) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-14 16:13:42
Re: dureri de sani...mai cresc...crede-ma...mie mi-au mai crescut sanii de cand am inceput sa iau ac...si am 20 de ani...bucuria prietenului meu... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #26 2009-06-15 18:56:24
Re: dureri de sanibuna mie miau mai trecut durerile de sani si nus ce sa fac sa ma mai duc sa nu la doctoritza... Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-17 14:21:24) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #27 2009-06-17 14:21:36
Re: dureri de saniRe: dureri de saniam fo ieri la doctorita si surpriza nu era e in concediu...eu miam mai revenit putin nu prea mut dar oricum....ieri am facut inca un test si dupa 8-9 sapt tot negativ a iesit...sanii ma mai dor dar mai putin...am vb cu sora mea si renunt la pastile dupa ce termin folia ast si am sa iau dinnou dupa ce ma duc la iasi Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #28 2009-06-18 13:45:43
Re: dureri de saniDureri de sani poti avea si la 29 de ani.. Offline #29 2009-06-18 13:47:16
Re: dureri de sanicompresele cu ceai de salvie seara,la culcare sunt foarte bune pentru dureri de sani. Se lasa peste noapte. Offline #30 2009-06-18 13:48:06
Re: dureri de sanieu nu mam ingrasat eu am slabit enorm....azi am fo sami fac si analizele k sunt k si lesinata am avut 2 zile(duminica si luni) cand am vomitat am dearee de vreo 5 zile(da din aia apa) si nu pot manca aproape nimik ...nici nu stiu ce sa mai cred k am....sani ma dor de la pastile dar am crez k oate fi cv mai grav.... Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-18 13:51:31) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #31 2009-06-18 13:48:26
Re: dureri de sanimikaela28 ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #32 2009-08-11 23:37:09
Durerile de sani se amelioreaza (si) cu foi de varza proaspata (le pui peste noapte si dormi cu un sutien mai lejer sa nu te incomodeze dar care sa tina foile de varza lipite pe sani... sau si in timpul zilei cand stai mai mult acasa si poti sa faci asta) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|