|
Nu esti logat.
O nelamurire legat de dian e35#1 2009-06-12 19:14:18
o nelamurire legat de dian e35buna fetele.iau anticonceptionale de un an jumatate .sunt la a 9 a pastiluta din folie si am o nelemurire.pastila de diane 35 o iau deobicei la ora 20.30.aseara am luat-o in mod regulat tot ieri am avut si contact sexual.azi am papat niste cirese si pe la ora 18.30 am avut un scaun foarte moale, nu apos tare dar moale. acuma la 20.30 iau urmatoarea pastiluta.intrebarea mea este. Offline #2 2009-06-12 19:19:09
Re: o nelamurire legat de dian e35din cate am citit pe aici probleme apar la 4 scaune intre 2 pastile....da na asteapta si alte pareri Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #3 2009-06-12 19:19:19
Re: o nelamurire legat de dian e35nici o sansa sa ramai insarcinata si nici nu ai nevoie de protectie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|