homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O nelamurire legat de dian e35

#1 2009-06-12 19:14:18

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

o nelamurire legat de dian e35

buna fetele.iau anticonceptionale de un an jumatate .sunt la a 9 a pastiluta din folie si am o nelemurire.pastila de diane 35  o iau deobicei la ora 20.30.aseara am luat-o in mod regulat tot ieri am avut si contact sexual.azi am papat niste cirese si pe la ora 18.30 am avut un scaun foarte moale, nu apos tare dar moale. acuma la 20.30 iau urmatoarea pastiluta.intrebarea mea este.
1.sunt sanse sa raman insarcinata chiar daca au trecut practic 22 de ore de la ultima pastila
2.trebuie protectie suplimentara pt urmatoarele zile?
multumesc fain

#2 2009-06-12 19:19:09

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: o nelamurire legat de dian e35

din cate am citit pe aici probleme apar la 4 scaune intre 2 pastile....da na asteapta si alte pareri

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#3 2009-06-12 19:19:19

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: o nelamurire legat de dian e35

nici o sansa sa ramai insarcinata si nici nu ai nevoie de protectie.
daca ai scaun moale la putin timp dupa ce iei pastila,abia atunci  e nevoie de protectie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.