homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fidelitate-4

#58 2007-04-29 02:54:56

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: fidelitate

Eu nu cred ca l-as putea ierta daca m-ar insela (si eu inteleg prin inselat chiar si un sarut...). Adica l-as ierta, dar nu as mai putea continua relatia...pentru ca nu as mai putea avea incredere in el. Si decat sa ajung o paranoica si cum nu-mi raspunde la telefon sa ma gandesc ca daca ma inseala din nou...mai bine sa pun punct inainte sa ne ranim si mai mult. Nu spun ca daca a facut-o o data sigur ma va insela si a 2a oara....dar e o  posibilitate....care m-ar chinui pentru tot restul vietii si mi-as pune mereu semne de intrebare (cel putin asa sunt eu...).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#59 2007-04-29 10:12:23

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

am invatat de-a lungul timpului sa fiu corecta in tot ce fac pentru ca altfel candva mi se va intoarce roata si voi suferi si eu la randul meu. asa ca sunt corecta, mai ales in relatia pe care o am de ceva ani buni. si i-am spus foarte clar: nu te-am inselat si nici n-am de gand s-o fac vreodata atat timp cat sunt cu tine. cu mine s-a intamplat cel putin un fenomen ciudat: pana sa imi incep viata sexuala cu el, ma gandeam ca nu este totusi o relatie solida si chiar daca si atunci tineam la el foarte mult probabil k as fi reusit sa ma despart de el fara prea multe probleme. dar de cand s-a intamplat, ma simt foarte legata de el si ma doare cand vad ca pentru el acest "nou" lucru in relatia noastra nu ne-a unit si mai mult.
acum sa va zic experienta mea de "proasta inselata"
m-a inselat si da, l-am iertat. de ce? pentru ca asa am simtit atunci, pentru ca il iubeam si il iubesc foarte mult si am trecut peste acest lucru. am aflat chiar de la el, auzindu-l vorbind. am suferit enorm. nimeni, nici el, nu va sti vreodata ce a fost in sufletul meu in acea noapte. l-am iertat ptr k am fost asigurata k intre ei nu s-a intamplat pana la capat nimic, desi el asta vroia. dar, nu sfatuiesc pe niciuna dintre voi sa procedeze k mine. sa va ganditi foarte bine inainte de a face ce am facut eu pentru k cel putin p mine una m-a terminat psihic si fizic. psihic pentru k nu e zi in care sa nu ma gandesc la acel moment si pentru ca nu mai cred in el si ma astept in orice moment sa aflu ceva asemanator. si fizic pentru k am ajuns paranoica si nu mai vreau sa fac nimic cu el uneroi..ma gandesc k a fost cu alta si k ce face cu mine a facut si cu alta..nuj dak ma intelegeti.
asa ca sa va ganditi bine...
eu ma consider o lasa ptr ca nu m-am rupt de el atunci si continui balciul acesta care nu stiu unde va ajunge si ma consider si o proasta ca m-am legat de un baiat doar pentru k el a fost primul...

#60 2007-04-29 10:22:35

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

and... esti unul dintre multele cazuri de fete care gandesc bine si procedeaza prost. Tu nu vei putea sa depasesti momentul.. asta e clar! Faptul ca e primul sa stii ca nu e asa de mare lucru.. si eu credeam la fel. Am crezut ca mor daca ma despart de primul... dar stai linistita ca nu e asa smile . Iti zic sincer ca dupa ce m-am despartit de el, abia asteptam sa vad cum e si cu altul.
Eu nu zic ca ai gresit ca l-ai iertat.. ai gresit ca ai ramas cu el in ciuda faptului ca pt tine e un chin zilnic.. nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul tau!

#61 2007-04-29 10:50:27

and
New member

si totusi alexia se poarta foarte frumos cu mine de cand am aflat. si am aflat de aproape un an deci nu e sa zici k se preface k sa ma impace pe mine. respectiva e o panarama si i-am aratat si lui cu cati se duce si ce cunoscuta e. in plus fata are apucaturi ciudata, face lucruri kre ii pun la indoiala functionarea corecta a facultatilor mintale smile eu m-am inteles bine cu ea pana sa se intample "tamponarea" cu prietenul meu, in sensul k ne stiam si ne mai salutam, ne mai intrebam de vorba etc, dar nimic mai mult. acum dak as vedea-o probabil i-ar rearanja parul. am avut o tentativa la metrou la unirii.. dar m-am calmat, noroc de prietenele mele..si de aia de la securitate smile
nu sunt o fire violenta, nici macar nu injur, sunt calma.. dar simt k persoana aia mi-a violat teritoriul smile
asta e... poate va trece, poate voi uita.. si imi va fi si mie mai bine..tot astept..

#62 2007-04-29 11:00:42

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

and, merita sa te dai in spectacol pentru un mascul si o ... "panarama", cum spuneai tu?

Nobody home

Publicitate

loading...

#63 2007-04-29 11:14:03

and
New member

nu merita, tocmai d'aia m-am calmat. sunt convinsa ca o sa se intoarca roata si ptr ea si ptr el...

#64 2007-04-29 15:22:46

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu ma simt mai legata de el ca mi-am inceput viata sexuala cu el.el e plecat si se supara daca ies cu fete din clasa de la mine pe care el le considera cu**e desi nu sunt.am renuntat la multe iesiri pt el,ca sa nu se supere.el acolo nu iese pt ca nu are cu cine.sta cu fratele lui si cu prietena acestia care baga strambe intre ei.de multe ori nu ies pt ca nu vreau sa-l fac si eu sa sufere pt ca ii este foarte greu dar stau si ma gandesc....merita sacrificiul?...mi-a zis ca nu ca merge niciodata la alta acolo pt ca nu are nevoie decat de mine si eu am incredere deplina in el si stiu ca n-ar fi in stare.dar nu-l inteleg de ce se supara daca ies....?mi-a mai zis ca nu s-ar supara daca as iesi cu alte persoane decat fetele acelea.si cand am iesit cu alte persoane tot la fel a facut.si de fiecare data cand ii spun ca ies imi spune sa fac ce vreau k e viata mea.

expect the worst , hope for the best!

#65 2007-04-29 15:59:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

oana_ a scris:

si eu ma simt mai legata de el ca mi-am inceput viata sexuala cu el.el e plecat si se supara daca ies cu fete din clasa de la mine pe care el le considera cu**e desi nu sunt.am renuntat la multe iesiri pt el,ca sa nu se supere.el acolo nu iese pt ca nu are cu cine.sta cu fratele lui si cu prietena acestia care baga strambe intre ei.de multe ori nu ies pt ca nu vreau sa-l fac si eu sa sufere pt ca ii este foarte greu dar stau si ma gandesc....merita sacrificiul?...mi-a zis ca nu ca merge niciodata la alta acolo pt ca nu are nevoie decat de mine si eu am incredere deplina in el si stiu ca n-ar fi in stare.dar nu-l inteleg de ce se supara daca ies....?mi-a mai zis ca nu s-ar supara daca as iesi cu alte persoane decat fetele acelea.si cand am iesit cu alte persoane tot la fel a facut.si de fiecare data cand ii spun ca ies imi spune sa fac ce vreau k e viata mea.

sincer eu cred ca prietenul tau nu are incredere in tine altfel nu vad de ce ti-ar zice sa nu mai iesi in oras cu fetele respective si ce daca el le considera**** el pe tine te cunoaste si stie cum esti in realitate.daca el nu iese in oras pt. ca este plecat asta nu inseamna ca trebuie sa stai inchisa in casa fara sa iesi si tu la un suc cu o prietena.iuby nu mi-a zis niciodata sa nu ies in oras cu o anumita persoana iar daca ar face asta am avea o mare problema smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#66 2007-04-29 17:19:30

persifona
Vizitator

De acord cu ralucaelena.

#67 2007-04-29 18:16:26

_yohana_
Platinum member

si eu i-am zsi la fel ca nu are incredere in mine si a zis ca are.i-am zsi ca e e egoist dar mi-a zis sa ma gandesc ce e in sufletul lui cand eu ma distrez si el sta ca fraierul.

#68 2007-04-29 22:49:00

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eeeh..asta'i cu doua taisuri oana...
in orice caz...te face sa te simti vinovata pt ca te mai destinzi si tu putin si santajul asta sentimental nu prea merge...

6 ani de dragoste  hjarta

#69 2007-04-30 08:23:33

evilpink
Banat

oana_ a scris:

si eu i-am zsi la fel ca nu are incredere in mine si a zis ca are.i-am zsi ca e e egoist dar mi-a zis sa ma gandesc ce e in sufletul lui cand eu ma distrez si el sta ca fraierul.

cand iubesti vrei sa faci persoana de langa tine fericita daca asta inseamna sa iasa la un suc,bere,cu fetele/baietii trebuie sa acceptam asta si sa nu legam persoanele de langa noi de calorifer si sa le ingradim libertatea iar noi ca femei ar trebui ca pe langa iubit sa avem si noi preocuparile noastre un iesit cu fetele etc.etc.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#70 2007-04-30 10:43:19

_yohana_
Platinum member

exact JanisJopiln ma face sa ma simt vinovata.

#71 2007-04-30 17:04:49

evilpink
Banat

nu il mai lasa sa te faca sa te simti vinovata smile

puss puss puss

#72 2007-04-30 19:18:15

_yohana_
Platinum member

pai nu stiu ce sa fac sa nu se mai intample asta.

#73 2008-01-02 16:35:18

dsorinmihail
Membru
Inregistrat: 2008-01-02

LA MULTI ANI TUTUROR. Si acum vreau sfaturi si sa ma ajutati sa o inteleg. sunt cu o fata de 3 ani de zile. amandoi am divortat pentru ca am realizat ca ce are fiecare este exact ce ne trebuia noua. eu eram neglijat de cind se nascuse copilul meu si ea era invizibila ca femeie la ea in casa. era doar sluga si atat. La inceput a fost super bine din toate punctele de vedere, dar de cam 2 ani a inceput sa se schimbe. Cred ca si mama ei are ceva in afacerea asta. Cert este ca am aflat ca am fost schimbat in primavara lui2007 vreme de 2 luni
eu am o garsoniera unde dorm cu chirie (asta ca sa aiba un loc linistit unde sa stea si sa invete pt facultate). Despre ce e vorba. Ea din 2 in 2 luni nu stiu cum se face dar dupa ce doarme acasa la mama ei vreme de 2-3 nopti, nu mai vrea sa auda de mine. efectiv dispare si eu nu exist. inchide telefonul, iar cind o vad la serv striga ca sa o las in pace . dupa citeva sapt vine inapoi, cautandu-ma ca sa o ajut la ceva la birou unde lucreaza. apoi incepe iar sa doarma la mine si sa fie ok. Acum de sarbatori a plecat sa doarma acasa ca trebuia sa mearga la tara la bunicii ei sa taie porcul. si a plecat cu masina lor si cu mama ei. Vorbisem ca atunci cind vine sa ma sune si sa stabilim ce facem de revelion. De atunci nu am mai vazut-o. I-am dat tel si a inchis, Mi-a dat doar beep-uri. si atit. Pe 29dec i-am dat mes sa mergem impreuna cu niste amici in oras la o cafea si am primit un mes de genul sa o las in pace. De atunci nu mai stiu nimic de ea. Nici macar mesaj de revelion, nimic, nimic. Am incercat sa dau de sora ei prin tel si mi-a inchis si ea. Ce sa va spun de atunci din primavara, da cind am aflat ca m-a inselat , doar doua luni sta cu mine si apoi cind se duce la mama ei, gata clacheaza. Credeti-ma c a am obosit sa o mai inteleg. Nu i-am facut scandal atunci ci doar i-am dat de inteles ca stiu si ca nu meritam asta. I-am spus ca a uitat de unde a plecat si ca a uitat cum era tratata de fostul sot. are lucruri la mine , cineva mi-a zis sa le fac pachet si sa le duc la ea la birou acum in ianuarie si sa le gaseasca acolo. Nici dragoste nu mai vrea sa facem asa des cum faceam inainte. Facem doar atunci cind se intoarce la mine si atunci ma strange in brate(cand dormim) de zic ca imi plezneste ceva. apoi cite putin se raceste si iar incepe acest ciclu. uite iubita, nu e iubita. Ea stie ca nu am inselat-o si stie tot timpul pe unde sunt. Vreau sa intelegeti ca nu ne certam, pur si simplu deodata nu mai e femeia pe care o stiu. Si de cite ori am incercat sa stau de vorba cu ea cind pleca, zicea ca e viata ei si ca face ce vrea cu ea si sa o las in pace si ca regreta timpul petrecut cu mine. Nu inteleg, de ce se intoarce iar la mine, de ce se culca cu mine, de ce vine la mine, de ce atunci cind e cu mine inchide tel cind o suna mama ei, nu inteleg si pace. Ce sa v-a mai spun. ca am vazut si cred asta dupa ce am citit prin forumuri , cred ca a luat de la tipul ala si o probl serioasa. Adica am vazut in vara ca are in zona pubiana citeva (alunite)pe care eu le-am clasificat ca fiind negii genitali(creasta cocosului). S-a suparat enorm cind i-am zis ce am gasit pe net si nu vrea in ruptul capului sa mearga la doctor. (nu a fost in viata ei la doctor desii are 27 ani). Eu consider ca am acceptat prea multe.Sa inteleg ca e imatura?Sa inteleg ca nu poate sa ia decizii singura si se lasa dupa cum bate vantul? Sa inteleg ca are nevoie de alt barbat din cind in cind?Era o copila cind a divortat de sotul ei, nici nu stia ca exista in Bucuresti fast fooduri,, nu munte, nu mare, nimic oameni buni, nimic. Acu are masina ei, are carnet (ca am invatat-o eu sa conduca si apoi a facut scoala). Eu sunt taximetrist si nu m-am lasat pina nu am vazut eu ca stie bine sa conduca.  Prin mine a invatat lumea.Ce sa fac? Unde gresesc eu? Vreau sfaturi. VA multumesc.

Ultima oara a fost editat de dsorinmihail (2008-01-02 16:46:22)

#74 2008-01-02 16:46:12

evilpink
Banat

nu stie ce vrea de asta se tot plimba de colo colo.acum cat priveste problemele medicale aia se numesc negi genitali apar pe col in zona vulvei, anusului,perineu.daca ai avut contac fara prezervativ t cu ea se poate sa fi si tu purtator

puss puss puss

#75 2008-01-02 16:50:05

skumpi
Vizitator

se pare k fata asta` k femeie nu pot sa o numesc e cam rupta d realitate` !
nush cujm d o mai accepti asa...in locul tau i`as da jet !
e clar k nushtie ce vrea d la viata`...e mai rau ca o copila d 16 ani...no offence...si se foloseste d tine cum poate` wink
tu esti constient d cum este ea...mai bine v`ati desparti definitiv ! nu cred k iti doresti asemenea om langa tine ! pune tu punctul pe i` pt ca ea e prea imatura sa ia o decizie !

#76 2008-01-02 16:53:13

dsorinmihail
Membru
Inregistrat: 2008-01-02

chiar daca am luat nu-mi e frica ca stiu ca nu am la cine sa dau ,mai departe. oricum am corectat cu negi genitali. ms. Problema e ca dac da altcuiva si afla ala s-ar putea sa-i rupa picioarele, ca nu cred ca sunt multi asa intelegatori ca mine. OK, nu stie ce vrea, dar eu ce sa fac? de prea multe ori am acceptat sa fiu batjocorit, si totul in numele iubirii, Efectiv am OBOSIT.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.