|
Nu esti logat.
Postinor...-2#20 2009-06-30 21:06:09
Re: postinor...hmm.. greu de pus in balanta.. mi-e teama sa nu se mai rupa vreau prez.si sa fiu nevoita sa recurg iar la postinor.. totusi mi se par cele mai "sanatoase".. in privinta AC, mi-e teama sa nu-mi afecteze sanatatea. cred k o sa iau totusi macar cateva luni pt k in vacanta ma vad mai des cu prietenul si se petrec momente intime mai des, si in toamna cand se vor rari sa incercam iar cu prez. si sa speram sa nu se mai rupa ca restul metodelor nu sunt asa sigure.. ms mult heimdall astept parerea ta cand intri. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #21 2009-07-01 09:24:40
Re: postinor...A|3 mergi la un medic de planning si discuta cu el. Offline #22 2009-07-01 12:46:14
Re: postinor...stiu.. ideal ar fi sa-mi fac niste analize.. n-am probl mari cu ficatul, dar stau eu cu stres. cam greu cand te ascunzi de parinti.. ei stiu de rel mea, sunt constienti k am o viata sexuala, dar nu pot vb de analize, etc. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #23 2009-07-01 18:48:46
Re: postinor...sangerarea de la postinor poate contine cheaguri, ca la menstra? [mai mici si mai putine decat la menstra] Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #24 2009-07-01 20:19:34
Re: postinor...se poate... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|