homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu cortul la mare

#1 2009-06-15 10:48:02

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

cu cortul la mare

A fost cineva la mare cu cortul? Am vrea sa mergem anul acesta dar nu stim exact unde ar fi mai bine. Ceva impresii, sfaturi? Noi am vrea intr-un camping cu dus si wc neaparat si daca ar fi aproape de mare ar fi super.  majoreta

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#2 2009-06-15 10:51:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cu cortul la mare

Mie mi s-a parut dragut la Sf Gheorghe, au camping cu dusuri si ai si mancare buna si ieftina :
http://www.dolphincamping.ro/home_ro

#3 2009-06-15 12:55:56

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

eu am fost in urma cu cativa ani in costinesti,cortul l-am instalat in curtea unor oameni si aveam acces la frigider si dus.e binisor,dar altfel e cand dormi intr-un pat...  cascat
in curte mai aveau masa de lemn cu bancute si un balansoar

Ultima oara a fost editat de dianah (2009-06-15 12:56:53)

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#4 2009-06-15 13:11:56

copilu
Sr. member

dianah a scris:

eu am fost in urma cu cativa ani in costinesti,cortul l-am instalat in curtea unor oameni si aveam acces la frigider si dus.e binisor,dar altfel e cand dormi intr-un pat...  cascat
in curte mai aveau masa de lemn cu bancute si un balansoar

stiati dinainte ca acolo lasa si cu cortul sau ati mers la ghici?cum i-ati gasit? noi tot in Costinesti am dori.

#5 2009-06-15 14:02:29

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

daca bine tin eu minte aveau scris pe poarta ca e loc pt corturi,era loc pt mai multe corturi si dusuri mai multe.nu ati prefera in gazda?ca totusi e mai comod si ma gandesc ca nu ar fii diferenta asa mare de pret...

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-06-15 14:20:00

copilu
Sr. member

dianah a scris:

daca bine tin eu minte aveau scris pe poarta ca e loc pt corturi,era loc pt mai multe corturi si dusuri mai multe.nu ati prefera in gazda?ca totusi e mai comod si ma gandesc ca nu ar fii diferenta asa mare de pret...

e mai confortabil dar e difernta de pret si conteaza anu asta pentru noi chiar si diferenta aceea  dumbom

#7 2009-06-15 16:22:37

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Noi ultima data am fost cu cortul la mare in Vama. E cam cea mai ieftina solutie. Eu m-am simtit superfain mai ales dimineatza smile , desi eram gravida . Barbatumeu era cam ametit de la caldura(se face tare cald in cort daca il pui pe plaja), dar ne-am revenit dupa un suc de cirese. . Mai nasol cu drumul la intors, trenurile in Romania sunt infernale si respectul pentru calatori la fel. Daca as avea masina as merge cu cortul chiar  si cu fiimea de 2 ani, zica orice baba orice ar zice smile

I love you. Remember. They cannot take it

#8 2009-06-15 22:07:37

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Tot in vama am fost si eu cu cortul.... proasta alegere. M-a durut spatele rau de tot de la dormit in cort (eu aveam scolioza atunci..sigur asta a fost motivul). In rest a fost ok.. imi cam tremura inima cand lasam electronice pe acolo dar nu mi-a furat nimeni nimic. big_smile
Oricum e f misto senzatia pe care o ai cand te trezesti pe plaja. hjarta

#9 2009-06-15 22:18:10

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu am fost o singura data cu cortul dar la munte ...a fost oribil ...n-am putut sa dorm deloc ...nu m-as mai duce ...eu sunt mai comoda de fel ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#10 2009-06-15 23:22:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu sunt maaaare fana cort hjarta merg pe dealuri si la munte o gramada.... dar la mare n-as merge cu cortu'... din simplul motiv ca iti strici cortul (se impregrneaza cu nisip si se duce naibii impermeabilizarea). plus ca e cald rau... as dormi numa' in afara cortului si nu in el lol

dar daca ar fi sa aleg... clar vama veche hjarta

Ultima oara a fost editat de katami (2009-06-15 23:23:02)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2009-06-16 14:19:10

copilu
Sr. member

inca o intrebare.. noi avem o saltea de dormit gomfabila ( http://fl1.shopmania.org/files/poze-ima … 016129.jpg ) si am vrea sa o bagam in cort ca sa nu dormim pe pamant .. o fi ok?

#12 2009-06-16 14:21:35

heimdall
Diamond member

Da, cred ca e ok, sunt si niste saltelute gonflabile mai subtiri si mai usoare, special pentru cort.
Eu la mare n-am fost cu cortul, la munte folosesc traditionalul izopren + sac de dormit

#13 2009-06-16 14:25:05

copilu
Sr. member

ce pe care o am e e groasa.. adica noi o folosim pe post de pat pt cei care vin in vizita si stau cateva nopti.. dar cort inca nu ne-am luat si ne gandeam la ceva cat de cat inaltut sa nu fie pb.. din cate am inteles se incalzeste destul de tare in cort si nu stiu materialul asta cum se comporta la temperaturi mari..

#14 2009-06-16 14:36:59

heimdall
Diamond member

pai teoretic cortul de mare ar trebui sa fie cu un singur strat... dar daca ploua nu e prea funny
cel traditional de munte, in afara faptului ca-l strici, cum zice si katami, avand doua straturi mori si de cald si se formeaza un condens fantastic, cu cat materialul e mai impermeabil... deci nici nu stiu ce sa-ti recomand
stai poate vine katami cu o parere

#15 2009-06-16 14:40:30

copilu
Sr. member

ms puss

#16 2009-06-16 15:03:28

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Am auzit si eu pareri faine azi despre Sf Ghorghe. Dupa cum povestea colega mea insa parea cam retras ashea, mie imi place totusi printre people applause

I love you. Remember. They cannot take it

#17 2009-06-16 17:41:32

katami
Platinum member

heimdall a scris:

pai teoretic cortul de mare ar trebui sa fie cu un singur strat... dar daca ploua nu e prea funny
cel traditional de munte, in afara faptului ca-l strici, cum zice si katami, avand doua straturi mori si de cald si se formeaza un condens fantastic, cu cat materialul e mai impermeabil... deci nici nu stiu ce sa-ti recomand
stai poate vine katami cu o parere

tongue de parca tu n-ai sti

eu n-as baga saltea de aia in cort, ocupa prea mult spatiu... acu depinde si de ce fel de cort luati...

si eu tot izopren plus sac... dar la mare cari sacul degeaba, e MULT prea cald. eu as lua un izopren subtire... si nush.. o patura ceva... da' sa aveti si cersafuri simple la indemnana in caz ca e jale.

copilu, indiferent de material, in cort e FOARTE cald cand stain bataia directa a soarelui (si nu numai). sanse sa dormiti ziua in el nu aveti.. doar langa big_smile cortul cu o folie asigura izolare mai proasta... ceea ce presupune ca se raceste mai repede... si se incalzeste cam tot la fel ca unul dublu big_smile. dar, asa cum a zis si heim, daca te ploua in cortu simplu... cam pluteste tot inauntru big_smile

cat depsre tipul de cort... tre sa te gandesti daca il iei doar pt mare/gratar sau veti vrea sa mergeti si la munte cu el. eu as lua asa:
- 2-3 pers (NU mai mare, e greu, instabil, prea inalt), neaparat iglu
- clar dublu, pe astea simple dai banii degeaba; e bine ca cele 2 straturi sa fie distantate, caz in care nu se face deloc condensul de care zice heim (bete exterioare invelisului interior)
- cusaturi lipite (daca nu il iei doar pt mare big_smile acolo nu e musai sa fie)
- bete din aluminiu si nu fibra de sticla a (alea de fibra is mult mai proaste se rup muuult mai repde)
- cuie grosute (asta e valabil si pt munte si pt mare... unele subtiri, cum au majorit corturilor "de metro", le pierzi in nisip, iar cortul iti zboara )
- NEAPARAT sa aiba o veranda, ceva (eu am facut prostia sa-mi iau iglu simplu, fara veranda... si daca ploua nu puteam sa il tin deschis ca imi ploua pana in mijlocul cortului...m-am chinuit mult cu el). cele mai ok sunt cele cu intrare semiverticala si veranda oblica (adica nu copertina verticala dreapta, pe 2 bete - betele sunt groase, grele, se aduna apa pe copertina aia si balteste, daca ploua diagonal iti intra in cort)
- nu foarte inalt (e instabil la vant)
- fundul sa NU fie din rafie de aia impregnata.. se farama impregnara cand il indoi, iti murdaresti tot inauntru si iti si balteste apa (urca prin capilaritate, chiar daca nu plous, din umiditatea solului)

cred ca in mare asta e... daca imi amintesc, iti mai zic big_smile doar ca ce zic eu e de cel putin 3-5 ori mai scump... da' stii ca faci o treaba wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#18 2009-06-16 17:53:54

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

noi am fost acum 2 ani la mare cu cortul, camping zodiac parca in jupiter era. pot sa zic ca ne-am distrat  si a fost chiar ieftin. am cunoscut si oameni noi pe acolo. mi-a placut foarte mult, plus ca era si ziua mea atunci, mi-a facut o surpriza big_smile
am avut cortul cam micut lol din acela pt 2 persoane dar ce a mai conta din moment ce ne-am distrat asa de bine.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#19 2009-06-16 18:04:47

katami
Platinum member

da, blue, si eu am vrut sa zic... ca ce am zis eu mai sus sunt chestii tehnice de urmarit... dar, pana la urma, daca nu se lasa cu pneumonie , tii minte tocmai fazele in care erai ud pana l apiele si iti indoia vantul ragalia de cort vechi lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.