homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Replici de telefoane-2

#20 2009-06-16 21:45:35

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Re: Replici de telefoane

am avut si eu nokia N95 tot fake , nou nout cu de toate la el... big_smile si m-a tinut o zi...dupa care l-am dat mai departe..nu se compara ca si calitate...
dar..cum ziceai si tu pink..parerile sunt impartite ... depinde si de noroc...poate unele chiar sunt bune si rentabile..

#21 2009-06-16 22:27:37

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Totul e facut in china, fake sau nu lol Cat de curand si copiii o sa vina din china. Parerea mea e ca daca vrei neaparat ceva care sa arate ca un anume telefon si nu iti permiti sa dai o caruta de bani, atata timp cant are garantie de ce nu? Oricum cand cumperi un produs original jumatate din ce platesti este defapt reclama nu neaparat calitatea produsului.

#22 2009-06-16 23:52:18

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si cu un telefon nou poti risca sa se strice.depinde si de noroc...eu si o prietena ne-am luat in acelasi timp acelasi tip de telefon,al ei s-a stricat iar al meu nu,asa ca depinde...

expect the worst , hope for the best!

#23 2009-07-05 21:47:01

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Ralu_White a scris:

am avut si eu nokia N95 tot fake , nou nout cu de toate la el... big_smile si m-a tinut o zi...dupa care l-am dat mai departe..nu se compara ca si calitate...
dar..cum ziceai si tu pink..parerile sunt impartite ... depinde si de noroc...poate unele chiar sunt bune si rentabile..

eu am vazut un N95 8GB. avea camera vga, fara internet.. ce sa mai, ziceai ca era de jucarie! arata mai rau decat 'manechinele'(carcasele) care le vedeti intr-un expozor. mai bine mi-as lua un nokia 1100 original decat un fake de n95.. smile cel putin 1100 te tine bateria de te plictisesti...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#24 2011-09-03 14:21:08

geoawb
Membru
Inregistrat: 2011-09-03

Am folosit pana acum diverse telefoane dual sim,ce e drept ele seamana leit cu originalul,au si dual sim,dar softul nu e stralucit din punct de vedere sa poti sa faci ceva cu el.
Eu unu nu am avut nevoie de asa ceva,am vrut sa am un telefon cu 2 sim-uri,sa arate cat de cat bine,iar aici arata,si sa tina bateria,in rest chestii camera,si alte prostii nu am avut neovie.
acum depinde de fiecare ce isi doreste ca daca vrea sa faca altceva decat sa vorbeasca nu prea are ce face cu acest gen de telefoane.
Recomand celor ce vor sa cumpere acest gen de telefoane 2 site-uri : *reclama* si *reclama* ,de aici am cumparat si sincer mi se par preturi foarte bune,iar baietii sunt la fel de corecti

Publicitate

loading...

#25 2011-09-03 16:06:05

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

o prietena de a mea are o copie dupa nokia, nu stiu exact dupa care, e cu touch screen... am umblat si eu intr-o zi pe el... e dragut, plus ca ea zicea ca e multumita de el...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#26 2011-09-03 16:23:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai ce tampenie! mai ales partea cu

CECT asta e chiar o firma producatoare si din cate am inteles ar intra si pe piata din romania oficial prin magazine.

cum adica o firma care face copii sa intre pe piata??? o firma care face fake-uri e ilegala!! doar nu o fi nokia, iphone etc de acord sa vina oricine sa le copieze modelele si aboi sa se bata in vanzari?? vai de mine...

ca si cum am spune ca firmele turcesti care fac adidas sau puma or sa intre pe piata. e cea mai mare prostie care am  auzit-o. marcile originale sunt protejate de copyright si orice introducere pe piata a unor produse sub aceste nume este ilegala si se ajunge la judecata.

si sa ajungi sa iti iei copie dupa un telefon de 500 euro pentru 100-150 euro eu zic ca este un maaaare snobism. ori ai bani sa iei adevaratul, ori stai in banca ta.
ori iei ceva ca ai nevoie de el, ca iti trebuie si vrei calitate, ori iei ceva ieftin pentru design insa prost calitativ, si atunci esti doar snob.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-03 16:23:47)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2011-09-03 23:15:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

coraline a scris:

si sa ajungi sa iti iei copie dupa un telefon de 500 euro pentru 100-150 euro eu zic ca este un maaaare snobism. ori ai bani sa iei adevaratul, ori stai in banca ta.
ori iei ceva ca ai nevoie de el, ca iti trebuie si vrei calitate, ori iei ceva ieftin pentru design insa prost calitativ, si atunci esti doar snob.

sunt perfect de acord cu asta, telefoane, genti louis vuitton, incaltarimike .....

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-09-03 23:15:59)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#28 2011-09-29 11:34:51

KuTa
New member
Inregistrat: 2011-01-27

geoawb a scris:

Am folosit pana acum diverse telefoane dual sim,ce e drept ele seamana leit cu originalul,au si dual sim,dar softul nu e stralucit din punct de vedere sa poti sa faci ceva cu el.
Eu unu nu am avut nevoie de asa ceva,am vrut sa am un telefon cu 2 sim-uri,sa arate cat de cat bine,iar aici arata,si sa tina bateria,in rest chestii camera,si alte prostii nu am avut neovie.
acum depinde de fiecare ce isi doreste ca daca vrea sa faca altceva decat sa vorbeasca nu prea are ce face cu acest gen de telefoane.
Recomand celor ce vor sa cumpere acest gen de telefoane 2 site-uri : *reclama* si *reclama* ,de aici am cumparat si sincer mi se par preturi foarte bune,iar baietii sunt la fel de corecti

Pai pentru asta vreau sa iau si eu 2 replici de E 71 sau altceva numa pt dual sim si numai pentru vorbit la el..nu ma intereseaza ca are softu nush cum sau k nu merge sa ma joc pe el..pentru k nu folosesc..le vreau doar pentru ca au dual sim.Deci vedeti ca mai sunt si oameni care au folosit si sunt multumiti si oricum..replicile au mai evoluat si ele nu mai sunt atat de proaste la soft si etc..multi au zis`o. Dar acum astept niste pareri despre replica iphone 4? merge WIFI la el bine? a avut cineva?

#29 2011-09-29 12:05:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

or fi avut bune, dar asta nu inseamna ca vor ramane bune o perioada indelungata. ca si adidasii piima si adidos, mi se pare un mare snobims sa iau ceva ce seamana cu originalul, doar ca sa arate ca el.

vrei ceva dual sim? nu exista telefoane originale ok, doar replici? ca si cu iphone, pentru dual sim il vrei nu?

eu una nu vad rostul in a da bani pe o facatura, dar na, sunt banii tai si mandria ta personala de a avea ceva ce seama cu originalul.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-09-29 12:07:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-09-29 12:16:10

KuTa
New member

coraline a scris:

or fi avut bune, dar asta nu inseamna ca vor ramane bune o perioada indelungata. ca si adidasii piima si adidos, mi se pare un mare snobims sa iau ceva ce seamana cu originalul, doar ca sa arate ca el.

vrei ceva dual sim? nu exista telefoane originale ok, doar replici? ca si cu iphone, pentru dual sim il vrei nu?

eu una nu vad rostul in a da bani pe o facatura, dar na, sunt banii tai si mandria ta personala de a avea ceva ce seama cu originalul.

Nu e vorba de mandria mea personala, e vorba ca un telefon dual sim original care sa mearga simurine IN ACELAS TIMP sar de 3 milioane, cand vine vorba de replica..: le merg simurile concomitent, si sunt mai ieftine.Aici mai vine vorba si despre ce`ti permiti sa iei.Acvum fiecare are parerile impartite..

#32 2011-09-30 00:22:34

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Problema cu toate telefoanele Nokia din gama 8800 (fie ele arte, carbon, sapphire) este ca se aude slab in casca (si vorbesc de originale).  De ce, Dumnezeu stie! Asa ca, daca originalul e cum e, (sincer, eu am un 8800 arte original si nu-s multumita deloc de el - calitatea sunetului in timpul convorbirii e slaba, daca sunt pe strada si e zgomot, nu aud nimic) replica nu cred sa fie prea grozava. Si decat o chinezarie care sa ma tina o saptamana, mai bine dau aceiasi bani pe un tel mai ieftin pe care sa ma pot baza... Parerea mea.

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#33 2011-09-30 00:27:07

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Ptr nokia te uiti la IMEI. In general la replici : nu merg functiile  : wi fi , bluetooth , au unele denumiri din menu schimbate

ente....

#34 2011-09-30 13:13:32

KuTa
New member

Da nu`mi trebuie wifi, bluetooth sau alte chestii..imi tre decat sa vb la el pt k nu`l iau pt mine il iau pt parinti si ei nu folosesc comenzile astea..Ei il folosesc decat sa sune sa vorbeasca atat tot.

#35 2011-09-30 17:35:33

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

KuTa, parerea mea e ca nu se merita sa dai banii pe o replica. Mai bine cauti si iti iei un telefon original dual sim la mana a2a daca nu iti permiti sa dai bani pe unul nou nout. O colega are un telefon dual sim, mic si finut, a dat pe el mai putin de 300 de lei, insa nu mai tin minte firma care il produce(oricum nu este replica) si este foarte multumita de el.

#36 2011-09-30 17:58:08

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

KuTa a scris:

coraline a scris:

Nu e vorba de mandria mea personala, e vorba ca un telefon dual sim original care sa mearga simurine IN ACELAS TIMP sar de 3 milioane, cand vine vorba de replica..: le merg simurile concomitent, si sunt mai ieftine.Aici mai vine vorba si despre ce`ti permiti sa iei.Acvum fiecare are parerile impartite..

ba nu e adevarat.... inseamna ca nu te`ai informat. exista telefoane de la nokia dual sim, si nu costa mai mult de 150 ron..... de ex Nokia C1-00. vezi pe net preturile, nou e 150 ron

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-09-30 17:59:57)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#37 2011-09-30 20:40:00

KuTa
New member

Da stiu C1-oo,C1-01 etc m`am informat..dual simurile difera..sunt unele care trebuie sa "restartezi" tel pt a alege sim`ul pe care vrei sa`l folosesti..sunt unele care functioneaza stand`by..trebuie sa deviezi apelu d epe un sim pe altu si etc..e ca si cum as avea 2 telefoane, altele care tre sa apesi tasta diez pt a`ti alege sim`ul. Si asta ma afce sa aleg o replica a unui telefon mai scump care sa aibe tot ce vreau eu la dual sim..si cand vine vorba de mandrie..parintii nu cunosc ei toate tipurile de telefoane si nu stiu sa umble asa cum umblam noi in ele...dupa cum ziceam am nevoie de ele pt 2 simuri si 2 butoane

#38 2011-09-30 21:05:13

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

tata a avut o replica de nokia e66, l-a cumparat de nevoie cand i s-a stricat telefonul si era plecat. l-a tinut vreo 6 luni, in care i s-au stricat pe rand: difuzorul, mufa de la incarcator si in final banda de la slide lol a zis ca il arunca k numa' baga bani in el la service si nu merita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.