homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema uregenta

#1 2009-06-15 21:45:45

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

O problema uregenta

Fetelor imi cer scuze ca deschis un nou topic, daca mai exista asa ceva, va rog sa ma iertati dar nu am gasit in buimaceala mea. Am o problema si ca de obicei vin aici disperata dupa un raspuns. Acum vreo 3 saptamani in timpul unui contact sexual am sangerat, fara durere, intr-o cantitate considerabila, dar am incercat sa nu ma alarmez si am considerat ca poate fi doar o dezvirginare completa, pentru ca a fost un pic mai adanc, si atunci prima data, nu am sangerat prea mult. Insa ieri s-a repetat povestea, in timpul unui act sexual am inceput sa sangerez din nou abundent, dar nu m-a durut nimic, nu am avut nici un alt simptom. M-a oprit rapid iubitul meu, mai speriat ca mine, cu toata rusinea va zic, ca am fost iresponsabila si am vrut sa continui, dar nu a durat decat 2-3 secunde pentru ca a inceput sa curga si mai mult sange. Si desi stiu ca sfatul vostru va fi sa merg la medic, pentru ca asa e normal, as vrea macar sa imi dati o parere, despre care ar putea fi cauza acestor sangerari nedureroase, ca sa ma pot informa mai bine. Imi este imposibil sa merg acum la medic, pt ca am bacul sapatmana viitoare. Trebuie sa mentionez ca sufar si de candidoza pe care sunt constienta ca trebuie sa o tratez, dar nu pot face asta decat peste 2-3 luni cand voi pleca de acasa.. deoarece parintii mei sunt suspiciosi la orice problema are legatura cu organele genitale.. sau cu orice e in apropiere, si chiar si pt infectie urinara am fost foarte suspectata de ei si am primit multe reprosuri si injurii.

Deci va rog din suflet da-ti-mi macar o idee ce ar putea fi, ca sa ma informez. Voi merge la medic imediat dupa bac, iar daca se impune un tratament serios... voi fi nevoita sa astept cateva luni pana sa ma tratez. Va multumesc anticipat pentru intelegea voastra.

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#2 2009-06-15 22:08:50

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: O problema uregenta

Sa sti k e serioasa treaba la tine cu sangerarile astea la contact si fara dureri ....poate fi si o rana pe col de exemlu ...nuj ce sa zik ...trebuie mers la medic neaparat

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2009-06-15 22:15:05

LexyaLadyM
Full member

mutumesc scumpo pt idee... o sa citesc de aici de pe forum tot ce se poate despre rana pe col. macar sa am o idee.. pana sa pot merge la doctor smile multumesc mult de tot.

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#4 2009-06-15 22:23:53

You_and_Me
Diamond member

o candida o mai tratezi cum necum ...dar rana pe col e f periculoasa ...implica mai multe lucruri si nu e de lasat pe mai tarziu

#5 2009-06-15 22:25:47

LexyaLadyM
Full member

o sa merg la un control imediat dupa bac. era vb de tratamen, pe care nu-l pot face acasa.. dak e doar de luat niste pastile.. e ok.. dar dak e vb de spalaturi.. deja isi pun semne de intrebare.. de ce ma inchid in baie.. si tot felul de chestii.
scuze pt scrisul de mess.

Publicitate

loading...

#6 2009-06-15 22:31:18

You_and_Me
Diamond member

spalaturile nu-s prea indicate ....dar dak sti k ai candida sigur incearca la farmacie sa ceri un tratament ceva pana ajungi la medic ...

#7 2009-06-15 22:31:31

LexyaLadyM
Full member

imi dau seama ca e grav... si sunt cat se poate de disperata, insa acum imi e imposibil sa rezolv aceasta problema. de aia am hotarat ca cel mai bine e sa ma informez cat se poate, macar sa fiu la curent cu ce ma asteapta.

#8 2009-06-15 22:32:53

LexyaLadyM
Full member

si ce sa zic la farmacie.. sa povestesc asta? sau ce sa cer? va rog frumos spuneti-mi

#9 2009-06-15 22:41:43

You_and_Me
Diamond member

ce simptome ai u ? ....la candida ai asa : scurgeri urat mirositoare , mancarime , imflamare a labiilor .....dak ai asa ceva poti spune la farmacie sa-ti dea un antimicotic ceva si ii spui de simptome ...n-ai dc sa-ti fie rusine ...

#10 2009-06-16 19:13:11

LexyaLadyM
Full member

a cazut netul aseara cand scriam
deci.. simptomele la candida sunt cam asa.. secretie abundenta de culoare alb-galbuie , uneori de o consistenta branzoasa, mancarime.. nu prea, doar extrem de rar, cat despre inflamarea labiilor, e intr-adevar ceva ciudat tot de cateva saptamani, desi nu stiu daca odata cu sangerarea, am constat o inflamare seriosa a labiilor mici,dupa contactul sexual, cum sa explic, devin deranjant de mari si rosii si ma mananca si ustura si trece abia dupa cateva zeci de minute sau ore..., dar am pus totul pe seama excitatiei, desi nu mi s-a mai intamplat pana acum cateva sapatamani. Crede-ti ca si asta tot de la candida e?
cat despre tratamentul de la farmacie, o sa merg dimineatza sa cer un antimicotic.
va multumesc fetelor pentru raspunsuri

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-06-16 19:14:22)

#11 2009-06-16 19:43:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

LexyaLadyM ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l

in legatura cu problema ta: sangerarea in timpul contactului sexual poate indica o rana pe col cum au spus si fetele. eu zic sa mergi la medic cat de repede poti pt ca se vindeca destul de greu si ai nevoie de tratament. de asemenea, trebuie tratata intai candida, care netratata poate duce la rana pe col. pt tratarea candidei nu va fi nevoie de spalaturi pt ca acestea sunt contraindicate in ceea ce priveste aceasta infectie. in general se trateaza cu niste pastilute, ovule si unguent.
pt rana pe col se poate ajunge chiar la cauterizare, depinde cat e de mare...
asa ca nu mai amana

#12 2009-06-16 20:05:38

LexyaLadyM
Full member

multumesc camysh, scuze pt post multiplu, stiu regulile, eram doar crizata.
ma nelamureste inca ceva, spui ca nu sunt necesare spalaturi si ca sunt chiar contra indicate la candida, dar ambii doctori ginecologi la care am fost mi-au prescris sa fac spalaturi inauntru cu un mini-irigator si cu o substanta care trebuia dizolvata in apa, si abia apoi sa introduc ovulele. e corect asta? adica singurul motiv pentru care nu am putut urma acel tratament erau spalaturile acelea care imi luau mult timp si dadeau de banuit , plus ca mini-irigatorul ma jena foarte rau inauntru.

#13 2009-06-16 20:13:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

draga mea, si eu am avut candida si nu mi s-a dat sa fac spalaturi. si m-am vindecat f bine.
candidoza este o dereglare a florei vaginale. facand spalaturi flora se deregleaza si mai tare.

#14 2009-06-16 20:20:58

LexyaLadyM
Full member

multumesc din suflet. o sa incerc sa ajung cat mai repede la medic, dar la un alt medic, si o sa specific ca nu vreau sa aud de spalaturi big_smile multumesc mult de tot fetelor ca m-ati lamurit. sunteti foarte dragute, va pup pe toate.

#15 2009-06-17 22:46:31

ioana2709
New member
Inregistrat: 2008-11-12

Lexya imi permit sa subscriu si eu la ce au zis fetele: nu mai amana, mergi la medis si urmeaza tratamentul, plus ca, daca nu faci analize de secretie nici nu poti fi sigura ca e candida; f important e sa se trateze si partenerul tau sa nu plimbati "problema" de la unul la celalalt; orice afectiune netratata devine cronica, si greu mai scapi de ea; tratamentul il faci tu si fara sa stie ai tai daca nu vrei sa afle, nu te panica iti tii ovulele si pastilutele undeva unde doar tu umbli si seara inainte de culcare iti introduci frumos ovulul; de ex eu le introduc din pozitia culcat caci imi e mai usor si tb introduse cat mai adanc, asa ca, "cand trag pe dreapta", imi pun intai frumos ovulul si gata;
te descurci tu cumva sa nu afle ai tai, cu toate ca de multe ori un parinte poate fi sprijin in situatii de genul
sanatate, ai grija de tine cat esti tanara si nu te neglija

#16 2009-06-18 11:08:59

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

LexyaLadyM a scris:

multumesc din suflet. o sa incerc sa ajung cat mai repede la medic, dar la un alt medic, si o sa specific ca nu vreau sa aud de spalaturi :D multumesc mult de tot fetelor ca m-ati lamurit. sunteti foarte dragute, va pup pe toate.

nu`i spune tuh k nu vrei spalaturi...mie de ex pt candida mi`a dat ovule canesten si pt rana pe col kre e maricica m`a cauterizat(adik m`a ars acolo oleak) dar e super ok...adik n`are dc sa`ti fie teama k tre sa te faci bine...incearca sa nu faceti miscari bruste nici unul din voi in timpul contactului iar penetrarea sa fie usoara...adik nu de`odata

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#17 2009-06-18 21:49:01

LexyaLadyM
Full member

multumesc ioana si raluca, pentru sfaturi smile aveti dreptate o sa merg la medic imediat dupa bac.. si o sa vad eu cum fac sa nu afle ai mei. smile va multumesc inca o data mult de tot. puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.