|
Nu esti logat.
Cum administrezi AC YASMINE?#1 2009-06-16 21:06:12
cum administrezi AC YASMINE?Buna fetelor ,sunt noua prin zona s as avea si eu o intrebare cand incep sa iau prima pastila yasmine? de exemplu azi iau prima pastila s maine voi avea un contact sexual cu my boy frend e oki voi continua sa le iau pana voi termina fasia sau voi avea contact sexual s a 2 zi voi lua prima pastila? ms mult Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele”” Offline #2 2009-06-16 22:31:09
Re: cum administrezi AC YASMINE?muntenitza...nu prea inteleg ce ai spus tu acolo...dar trebuie sa le folosesti asa...in prima zi cand iti vine menstruatia...iei prima pastila...si apoi iei zilnic...incearca sa fie la aceeasi ora...daca nu ai luat in prima zi de menstuatie...iei pastila in ce zi vrei tu...dar folosesti protectie suplimentara 7 zile... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-17 01:04:54
Re: cum administrezi AC YASMINE?
deci preferabil ar fi sa 1. ti le fi prescris un medic ginecolog sau de planning 2. sa le incepi din prima zi de menstrautie pentru a fi protejata inca de la 1 pilula si ptr a elimina riscul de orice sarcina inainte de a incepe folia..daca nu incepi din ziua 1 a sangerarii menstruale trebuie sa te protejezi pana dupa ce inghiti a7a pastila de pe folie 3. se iau in fiecare zi la aceeasi ora...ai voie sa intarzii cu maxim 12h ...duap cele 12 h de intraziere pastila isi pierde efectul si din nou ai nevoie de 7 zile (adica 7 pastile consecutive de pe folie) cu protectie Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2009-06-17 11:47:15
Re: cum administrezi AC YASMINE?ms fetele de raspuns :K: nu prea am pricepit eu sigur cum sta treaba dar am sa intreb si pe unele colege cum e si poate ma lamuresc ele asa ca la carte......ce am inteles eu e faptul ca trebuie s iei minim 7 pastile pentru a fi complet protejata si pt a putea avea contact sexula neprotejat iar in timp ce iau primele 7 pastile trebuie s ma protejez s altfel Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele”” Offline #5 2009-06-17 11:59:34
Re: cum administrezi AC YASMINE?daca nu ai luat din prima zi de menstruatie trebuie sa te protejezi 7 zile...dar daca ai luat in prima zi esti protejata din prima O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-17 12:01:02
Re: cum administrezi AC YASMINE?da muntenitza... Offline #7 2009-06-18 13:31:34
Re: cum administrezi AC YASMINE?ms mult fetele am pricepit cum sta treaba Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele”” Offline #8 2009-06-18 13:35:43
Re: cum administrezi AC YASMINE?
eu una nu o sfatuiesc sa ia fara prescrierea medicului...eu leam luat la recomandarea medicului care nus de ce da nu mia facut nici o analiza si nik....mia dat yasmin si vad k mie nu prea imi priesc...asa ca nu mai iau dupa folia asta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-06-18 13:44:16
Re: cum administrezi AC YASMINE?da muntenitza... Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele”” Offline #10 2009-06-18 13:47:33
Re: cum administrezi AC YASMINE?muntenitza pt prescrierea de anticonceptionale nu se fac analize. mergi la medicul de planning care iti face o anamneza, adica iti pune niste intrebari in functie de care iti recomanda un anumit tip de anticonceptionale. se poate ca acestea sa nu fie potrivite pt tine, iar medicul va sti ce sa faca in acest caz. Offline #11 2009-06-18 13:51:47
Re: cum administrezi AC YASMINE?oki ms.... Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele”” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|