|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele logest#1 2009-06-16 23:40:28
anticonceptionalele logestBuna seara!in urma cu o zi am fost la un control ginecologic,deoarece ma doare ovarul drept, iar CM de luna trecuta m.a tinut 2saptamani;mi.a spus ca am avut premenstruatia mai puternica si din cauza asta ma doare si mi.a spus sa iau niste ovule,mi.a prescris anticonceptionalele Jasmine care a spus ca sunt scumpe,iar dupa aceea Logest(adica dupa ureche).Eu nu stiu ce sa fac deoarece nu am luat niciodata si imi este sa nu am greta ,sa ma ingras etc.Ma gandeam sa nu le iau luna aceasta pentru ca am licenta si sa le iau luna viitoare,dar daca iar CM ma tine 2saptamani?sunt foarte confuza..... Offline #2 2009-06-16 23:44:30
Re: anticonceptionalele logest...petrutza nu inteleg...cine ti-a prescris logest?...si ac ai vrut tu pentru protectie sau ti-a dat pentru tratament? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-16 23:45:09) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-17 02:54:32
Re: anticonceptionalele logestfie ca e ptr tratament, fie ca e pentru protectie ar trebui sa iei ce ti-a prescris medicul. Oricum de oricare ai lua e posibil sa te simti cam rau primele zile, dar daca iei dupa ureche s-ar putea sa aiba si alte efecte. din cate am inteles eu ti-a prescris medicul ginecolog.parerea mea e ca ar trebui sa mergi si la un planning, ptr ca medicul de acolo stie cel mai bine care ti se potrivesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|