Porcusorul meu de guineea-2
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Re: Porcusorul meu de guineea
Si eu te rog din tot sufletul sa nu il dai. Am avut un hamster... cand a implinit un an si jumatate eu am plecat in Grecia. mama il ingrijea si il iubea foarte mult, in fiecare zi il lasa in patul meu sa isi faca de cap. Dupa ce am plecat, a fost atat de trist, ca nu mai vroia sa se joace... statea intr-un colt in pat. Apoi nu a mai vrut sa iasa din casuta lui.. si pana la urma a murit Ma simt vinovata, dar nu puteam sa il iau cu mine cu avionul. Nu iti poti da seama cat am putut sa plang, am simtit ca s-a rupt ceva din mine cand mi-a spus mama ca a murit. Te implor, nu il da, o sa sufere mult!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Tei
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-19
love_t a scris:Dupa ce am plecat, a fost atat de trist, ca nu mai vroia sa se joace... statea intr-un colt in pat. Apoi nu a mai vrut sa iasa din casuta lui.. si pana la urma a murit
La asta ma refeream si eu in postul meu. De asemenea, stiu cazuri concrete in care animalele pur si simplu nu vor sa accepte ca "parintii" i-au dat si de suparare nu ating mancarea. Se infometeaza pana la moarte... E trist, insa real. Si animalele ajung sa ne iubeasca incredibil de mult, iar cand ii parasim le e imposibil sa treaca peste despartire.
Hello me...meet the real meI love not man the less, but Nature more
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
nu poti ruga o vecina sa se ocupe de el cat esti tu plecata? sa vina zilnic sa-i dea de mancare si eventual sa il lase putin sa se plimbe prin casa? si sunt de acord cu ce a spus tei, am patit ceva cam la fel cand a fatat o pisica de la bloc, cum am niste vipere de vecine stiam ca i-ar fi omorat asa ca i-am luat in casa pana pe la 4-5 luni. dar nu puteam sa-i mai tin asa ca i-am dus unei matusi care sta la curte si mai are animale, le iubeste foarte mult. erau atat de speriati pisoiasii, si-au bagat gherutele in bluza mea si nici nu deschideau ochii. mi s-a rupt sufletul cand a trebuit sa plec, abia i-am lasat din brate si a trebuit sa ii inchid in camera ca veneau dupa mine. deci 4 luni, ce sa stie ei, cu toate astea pe mine ma stiau, la mine le era bine cu toate ca nici eu nu stateam mult cu ei, cateva ore, ca aveam scoala, teme deci nu ma jucam cu ei, dar lor le era bine asa, numai sa stea cu mine ca asa se obisnuisera. deci nu-l da, mai rau ii vei face. daca nu ar fi fost fericit s-ar fi vazut, dar daca el are pofta de joaca, mananca inseamna ca ii este foarte bine asa
V., soarele si luna
- copilu
- Sr. member
multumesc mult pt msg.. o sa ma mai gandesc cateva zile.. sper sa fie bine nu stiu
- copilu
- Sr. member
april sunset a scris:nu poti ruga o vecina sa se ocupe de el cat esti tu plecata? sa vina zilnic sa-i dea de mancare si eventual sa il lase putin sa se plimbe prin casa? si sunt de acord cu ce a spus tei, am patit ceva cam la fel cand a fatat o pisica de la bloc, cum am niste vipere de vecine stiam ca i-ar fi omorat asa ca i-am luat in casa pana pe la 4-5 luni. dar nu puteam sa-i mai tin asa ca i-am dus unei matusi care sta la curte si mai are animale, le iubeste foarte mult. erau atat de speriati pisoiasii, si-au bagat gherutele in bluza mea si nici nu deschideau ochii. mi s-a rupt sufletul cand a trebuit sa plec, abia i-am lasat din brate si a trebuit sa ii inchid in camera ca veneau dupa mine. deci 4 luni, ce sa stie ei, cu toate astea pe mine ma stiau, la mine le era bine cu toate ca nici eu nu stateam mult cu ei, cateva ore, ca aveam scoala, teme deci nu ma jucam cu ei, dar lor le era bine asa, numai sa stea cu mine ca asa se obisnuisera. deci nu-l da, mai rau ii vei face. daca nu ar fi fost fericit s-ar fi vazut, dar daca el are pofta de joaca, mananca inseamna ca ii este foarte bine asa
uf nu am.. in bucuresti nu am multe cunostiinte.. si nici incredere in cineva incat sa ii dau cheia de la casa..
- skumpi
- Vizitator
- skumpi
- Vizitator
- copilu
- Sr. member
o sa il pastrez.. nu vreau sa moara.. .. imi sterg eu subiectul sau trebuie sa il stearga un admin? multumesc fetele
Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-17 19:24:16)
- skumpi
- Vizitator
- copilu
- Sr. member
multumesc la fel.. o sa mai pun.. chiar acu sta tolanit sub scaun.. of..
- Tei
- Hero member
In clipa asta ai adus zambetul pe chipul meu! Sa fiti fericiti unul cu altul si toti impreuna. Si asa cum am mai spus, ofera-i atat cat poti tu, cat iti permite tie timpul si o sa fie fericit pentru simplul fapt ca te are in prezenta lui. Desi pleci dimineata si-ti duce dorul, rasufla usurat cand intri din nou pe usa, seara. Ce bucurie mi-ai facut. Ma intristasem teribil cand am citit topicul si am vazut si pozele.
Un moderator o sa-ti stearga topicul la cererea ta. Tu poti sa-l editezi...numele topicului il poti schimba in "Porcusorul meu de guineea" si asta e, poate ramane ca o conversatie intre noi despre porcusor.
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
copilu a scris:chiar acu sta tolanit sub scaun.. of..
vezi nu ii trebuie joaca, doar sa stie ca esti acolo si e fericit
V., soarele si luna
- copilu
- Sr. member
multumesc mult fetele .. da nu reusesc sa ii schimb numele cu edit.. cum sa fac?
Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-17 19:36:10)
- Tei
- Hero member
O fi simtit si el ca mami vrea sa-l dea si incearca sa te convinga de faptul ca el te iubeste neconditionat. Da, pe cand noua, oamenilor, ne e greu sa iubim fara conditii, lor nu. Nici macar nu asteapta ceva in schimb de la tine, doar sa te stie "parinte" si sa fie acasa.
Tot ce e posibil, Skumpi. Eu stiu o persoana care s-a stins din viata si imediat dupa ea i-a murit maimutica de suparare. Nu accepta, dupa pierde, nimic si pe nimeni. Nu sunt povesti, am fost in preajma. Sau cand stapana avea probleme grave, medicale, animalutul s-a imbolnavit de tiroida din cauza stressului. Deci, ei simt!
O sa citeasca un moderator ce vorbim aici si probabil o sa modifice. Adreseaza tu o cerere directa cu ce anume vrei schimbat si o sa se rezolve.
Ultima oara a fost editat de Tei (2009-06-17 19:39:53)
- copilu
- Sr. member
Tei a scris:O fi simtit si el ca mami vrea sa-l dea si incearca sa te convinga de faptul ca el te iubeste neconditionat. Da, pe cand noua, oamenilor, ne e greu sa iubim fara conditii, lor nu. Nici macar nu asteapta ceva in schimb de la tine, doar sa te stie "parinte" si sa fie acasa.
Tot ce e posibil, Skumpi. Eu stiu o persoana care s-a stins din viata si imediat dupa ea i-a murit maimutica de suparare. Nu accepta, dupa pierde, nimic si pe nimeni. Nu sunt povesti, am fost in preajma. Sau cand stapana avea probleme grave, medicale, animalutul s-a imbolnavit de tiroida din cauza stressului. Deci, ei simt!
bunica mea a patit asa cu vaca.. o avea de cand era mica si a tinut-o foarte multi ani.. si a vandut-o si apoi i-a adus-o omul care o cumparase inapoi ca nu manaca deloc.. dar am vazut-o pe perusica mea atat de fericita la parinti si am zis ca il supar si pe el.. si plus cate mai sunt asa.. eh.. bine ca mi-ati deschis ochii multumesc :Kiss:
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
Final fericit!
Sa-i iei si o prietena. Daca il lasi prin casa cand e singur se intampla ceva?
- copilu
- Sr. member
- skumpi
- Vizitator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|