|
Nu esti logat.
Postinor+antibebe??#1 2009-06-17 23:02:18
Postinor+antibebe??As avea si eu o intrebare: Daca am luat postinor saptamana aceasta, cand imi vine menstruatia, pot incepe anticonceptionalele? Nu am mai luat antibebe pana acum si as vrea sa ma apuc de ele, dar nu stiu dak se mai poate luna aceasta dak am luat postinor? nu e o cantitate prea mare de hormoni? Offline #2 2009-06-17 23:03:08
Re: Postinor+antibebe??Poti incepe sa iei anticonceptionale. Offline #3 2009-06-18 21:15:02
Re: Postinor+antibebe??Dupa postinor poate aparea o sangerare asemanatoare menstruatiei. Eu nu te sfatuiesc sa incepi atunci anticonceptionalele, deoarece acea sangerare nu exclude prezenta unei sarcini. Dupa 3 saptamani de la luarea postinorului faci un test de sarcina si dak iese negativ, in prima zi de menstra poti incepe anticonceptionalele recomandate de medic. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|